Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360

Mavrik ::
Upam da se spomnite kaj se je zgodilo s tistimi, ki so se povezali na Live z verzijo Hala pred izidom ;)
The truth is rarely pure and never simple.

simnov ::
a je tale XBOX 360 tud ok, mislim, tko brez diska in sicer. a lahko igram vse igre
ja lahko samo v forzi nemoreš gledat replay če nimaš diska.

laught ::
To tak v nobeni igri nemorš če nimaš diska, npr pr fifi tut nemorš golov shranjevat..
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()

lowac ::
mah itaq je vseeno.. zakaj bi gledal še enkrat nekaj kar se je ze zgodilo :)
Jst mam Arcade in je kul...
Sedaj igram Bioshock (original) in mi nekot ni preveč všeč, čeprav jo igram še kr, komaj čakam da bo konec.
Zgleda nisem za takšne igre (temačne)..
Sedaj igram Bioshock (original) in mi nekot ni preveč všeč, čeprav jo igram še kr, komaj čakam da bo konec.

simnov ::
mah itaq je vseeno.. zakaj bi gledal še enkrat nekaj kar se je ze zgodilo :)
lol ti sploh ne veš jaz rajši gledam replay recimo v pgr4 je prav užitek.In v Pgr4 deluje brez diska.

Berserker ::
ja sej pravim da so naredli ti ob izdaji ace combata 6. me prav zanima če se da s tem špilat fps-je. no saj sem ži fifo igral z volanom
.

MareMareCare ::
ja tole mislim k je jeanmike pokazu pač igralno palco js temu rečem joystick :D hehe

lowac ::
@Matheeew
lol pomeni laughing out loud (oz. smejati se glasno) in ga uporabljam včasih namesto smeška.
Sem dovolj razumljiv sedaj?
lol pomeni laughing out loud (oz. smejati se glasno) in ga uporabljam včasih namesto smeška.
Sem dovolj razumljiv sedaj?

ROFLOL( rolling on the floor, laughing out loud).
Kaj se da zamenjat 20 gb premium za 60 g verzijo, gledam mal pa 20 gb verzij sploh nimajo več sam 60gb.?
Kaj se da zamenjat 20 gb premium za 60 g verzijo, gledam mal pa 20 gb verzij sploh nimajo več sam 60gb.?

Lugi seveda sem mislil na HDD, skrbi me da stara konzola nebi prebrala tanovega 60gb diska.

rudmajstr ::
A kdo ve kaj je narobe pač mam rrod poznam kaj je to, vendar je fora k se konzola pržge za sekundo pol pa crkne takoj pa so pol 3 lučke

Matheeew ::
A kdo ve kaj je narobe pač mam rrod poznam kaj je to, vendar je fora k se konzola pržge za sekundo pol pa crkne takoj pa so pol 3 lučke
Pač kot si napisal RROD. Nesi na servis. Upam, da ga nisi kupil v Mediamarktu, ker boš moral 2x tja.

Zaj sem dobo gow 2, pa sem zram dobo za nekih 48 ur brezplačno net kot pr halotu 3, kam morem zaj vpisat tisto kodo? Ve kdo mogoče?
Zgodovina sprememb…

Matek ::
ja tole mislim k je jeanmike pokazu pač igralno palco js temu rečem joystick :D heheSaj joystick in igralna palica je eno in isto - prvo je angleška, drugo pa slovenska beseda.
Lugi seveda sem mislil na HDD, skrbi me da stara konzola nebi prebrala tanovega 60gb diska.Stara konzola bo brez težav prepoznala novi disk.
zaj sem dobo gow 2,pa sem zram dobo za nekih 48 ur brezplačno net kot pr halotu 3,kam morem zaj vpisat tisto kodo??ve kdo mogoče?1. Odpreš dashboard.
2. Greš na zavihek "xbox live".
3. Izbereš tavelik gumb s svojim avatarjem (moraš biti vpisan)
4. Na seznamu, ki se ti odpre z leve, izbereš "account management".
5. Izbereš "memberships"
6. Izbereš prvi membership na seznamu
7. Izbereš "redeem code"
8. Vneseš šifro.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

pozo ::
zanima me kateri od teh lcd bi bil primernejši tako za priklučitev xbox360 kot za gledanje tv..prednost ima xbox..
1.http://www.ceneje.si/lg-lcd-monitor-22-...
2.http://www.mimovrste.com/artikel/265005...
3.http://www.ceneje.si/samsung-lcd-monito...
bilo mi bi v veliko pomoč..hvala za odg.
lp
lp

zanima me kateri od teh lcd bi bil primernejši tako za priklučitev xbox360 kot za gledanje tv..prednost ima xbox..
lp
Čisto za začetek bi jaz izločil tretji navedeni monitor (Samsung 225MW). Gre namreč za malce starejši model, druga Samsungova opcija (T220HD), ki si jo podal, ga je povsem nadomestila in ponuja povsem enake opcije (+ še nekaj dodatnih), za nameček pa še stane manj.
Primerjamo torej prva dva monitorja.
1. Za gledanje televizije potrebujemo v monitor vgrajen TV tuner (predvidevam, da govoriš o tovrstni televiziji, če imaš IPTV, digitalno kabelsko/satelitsko ali kaj podobnega, je malo drugače), ki ga imata oba monitorja, oba tudi podpirata DVB-T, tako da tu po mojem mnenju ni zmagovalca.
2. Za priklop Xboxa imaš dosti opcij. Najslabša je scart/kompozitni priklop, ki ga imata oba monitorja. Naslednja je komponenten priklop, ki že omogoča bistveno višje ločljivosti. Tudi tega imata oba monitorja. Tretja opcija je VGA priključek, ki ga imata prav tako oba monitorja, najboljši pa je seveda digitalni HDMI, ki ga LG sicer nima, ima pa DVI, na katerega lahko s konverterjem brez izgub priključiš tudi HDMI. Če nameravaš uporabljati HDMI, boš tako pri Samsungu prihranil nekaj evrov, ker ne boš potreboval DVI-HDMI preklopnika. Ampak v končni fazi sta, vsaj glede načinov priklopa, zelo izenačena. Tudi, če boš uporabljal VGA, se razlika v primerjavi s HDMI praktično ne bo poznala.
Moje mnenje je takšno - če ti je cena zelo pomembna, vzemi LGja, ker sta glede priklopov, o čemer si spraševal, precej podobna. Sicer pa mislim, da bo Samsung v končni fazi čisto po kvaliteti slike boljši, ker gre enostavno za kakšno leto novejši monitor. Poleg tega novinarji zelo hvalijo vanj vgrajene zvočnike, kar je, če ne nameravaš kupiti ločenih, tudi precej pomembno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()

Slide ::
Pozdavljeni,
Imam en vpašanje, glede priključitve XBOX 360 na CRT TV, ki ima SCART input.
Trenutno lahko XBOX priključim samo s priloženim kablovjem in SCART adapterjem za rumeni kompositni in rdeč+bel audio kabel. Zadeva mi deluje samo, če dam v video settings na XBOXU na PAL50. Ker so mi pa začeli špili težit, da ne delajo na PAL50, sem ugotovil, da ko nastavim na PAL60 nimam nobene slike, oz slika je samo zelena.
Zadeva je še bolj čudna, ker je televizor Philips 29PT9020 star 2 leti, in v navodilih piše, da v primeru 60Hz signala so v Digital Option na TVju neke druge opcije. In res, ko dam na PAL60 so druge opcije, kar nekako pomeni da TV podpira "PAL60", ker je zaznal drug signal.
Ko sem potem tako brskal po internetu, sem naletel, da obstaja XBOX360 RGB-SCART kabel, ki naj bi rešil te regionalne NTSC/PAL probleme.
Sedaj me zanima, če je imel kdo podobne probleme in, ko je kupil RGB-SCART kabel, ali je rešil ta problem in lahko igra na PAL60.
Seveda pa obstaja možnost, kar verjetno tudi je, da je beden TV in ne podpira PAL60.
Seveda sem razmišljal o raznoraznih konverterji, ki bi mi PAL60 signal pretvoril na PAL50, vendar taki konverterji pridejo po 200EUR pa gor.
Obstaja možnost priključitve componentnih kablov na Component-SCART, ki stane tam nekje 70 EUR, vendar ne vem kaki so kej rezultati.
Hvala lepa za odgovore.
Imam en vpašanje, glede priključitve XBOX 360 na CRT TV, ki ima SCART input.
Trenutno lahko XBOX priključim samo s priloženim kablovjem in SCART adapterjem za rumeni kompositni in rdeč+bel audio kabel. Zadeva mi deluje samo, če dam v video settings na XBOXU na PAL50. Ker so mi pa začeli špili težit, da ne delajo na PAL50, sem ugotovil, da ko nastavim na PAL60 nimam nobene slike, oz slika je samo zelena.
Zadeva je še bolj čudna, ker je televizor Philips 29PT9020 star 2 leti, in v navodilih piše, da v primeru 60Hz signala so v Digital Option na TVju neke druge opcije. In res, ko dam na PAL60 so druge opcije, kar nekako pomeni da TV podpira "PAL60", ker je zaznal drug signal.
Ko sem potem tako brskal po internetu, sem naletel, da obstaja XBOX360 RGB-SCART kabel, ki naj bi rešil te regionalne NTSC/PAL probleme.
Sedaj me zanima, če je imel kdo podobne probleme in, ko je kupil RGB-SCART kabel, ali je rešil ta problem in lahko igra na PAL60.
Seveda pa obstaja možnost, kar verjetno tudi je, da je beden TV in ne podpira PAL60.
Seveda sem razmišljal o raznoraznih konverterji, ki bi mi PAL60 signal pretvoril na PAL50, vendar taki konverterji pridejo po 200EUR pa gor.
Obstaja možnost priključitve componentnih kablov na Component-SCART, ki stane tam nekje 70 EUR, vendar ne vem kaki so kej rezultati.
Hvala lepa za odgovore.
forever 200 MPH ...

AndrejBiz ::
XBOX 360 ti tuki dostavjo zastonj, pa še cenejš je. Ne vem zakaj na ceneje.si ne prime!?!?

AndrejBiz - na koga leti ta opazka? Ne da delam komurkoli reklamo, ampak dejstvo je, da je Xbox v Muellerju trenutno najcenejši (150 za arcade in 200 za premium verzijo).

Ne, arcade je najcenejši, premium ima priložen še 60 GB disk, komponenten kabel, headset in par malenkosti.

Zadnič sem bil v mulleru v mb, pa je bil arcade 179, preimium pa okoli 239 se mi zdi, tak da nevem odkod vam cene 150 eu?
Zgodovina sprememb…

pozo ::
Matek... Hvala ti bom jutri vez kar samsunga. Z xbox-om pa priklučim samo s hdmi kablom(nujno orignal microsoftov? ). Al še kaj drugega?.. Pa najbolše da kar novi dashboard naložim zarad resolucije?
Hvala
Hvala
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 212011 (89184) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 11028 (8392) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8712 (7192) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8148 (5850) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3188 (2163) | fosil |