» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
11 / 39
»»

Berserker ::

različno na katerega misliš, recimo sixsasix nima vibriranja, dual shock 3 pa ne nadzora z premikanjem gamepada. dual shock 2 je vredi sam mene moti da sta analogni palici preveč skupaj pa gumba L2 in R2 sta nekam okrna za streljanje nista vredi za to, pri xboxu maš LT in RT prav za streljanje komot lahk stisneš , tak da je fajn primern tudi za dirkaške igre.

LuGi ::

Lepo piše da je za XBOX in 360ko :|

Mislil sem Lepo piše da je za XBOX in ne za 360ko

ampak vidim da ste ze premleli temo :))

c3p0 ::

Po mnenju marsikoga, je x360 kontroler najboljši vseh časov: http://crave.cnet.co.uk/gamesgear/0,390...

Tudi meni je boljši od PS2 (smerne tipke ima mnogo slabše od x360), ampak meni je bil OK tudi originalni Xbox kontroler. Za otroške rokice je pa verjetno res preglomazen.

Valvoline ::

Men pa zanima kako je z online play
A je brezplačno,a je plačlljivo,za vsako igerco posebej itn. Baje z flashano x360 ki bere kopije ne moreš online. Kako je z tem.
Lastniki x360 oglasite se in povejte.
Za 200e se da nov x360 odklenjen dobit. PC gaming počas gre v pokoj. Kakšne samo nove igerce so nazadnje prišle za x360. Dead space,gow2,midnight club,fable2,fallout3.....
Jebat ga.. vse te nove grafične po 200e in več pa core2 tut 200e in več,komplet hightech pc da zhaja z novejše igerce cca 1000e pa sploh igerc ni. Tle pa za ceno ene grafične dobiš x360 pa vsak teden pridejo ven nove super igerce.
GTA 4 nikjer za PC,call of duty 3 nikjer.......
GOW2 pravijo xbox360 exclusive...

Zgodovina sprememb…

Mavrik ::

Online igranje je plačljivo. Rabiš zlato naročnino za Xbox Live servis, potem pa lahko igraš vse igre (ki to seveda podpirajo) čez internet. V kolikor te Microsoft zazna, da imaš flashano konzolo, potem te bodo tvojo konzolo popolnoma banali in več ne boš mogel sploh dostopati do servisa, tudi zastonj. Do sedaj sta že bila dva velikiva banfesta kjer je Microsoft pobanal dobršen del poflashanih konzol.
The truth is rarely pure and never simple.

http://www.hackosis.com/2008/08/12/top-...
Kaj pa tole pod št3 ???
Baje se da brezplačno tut online in z modano konzolo. Če kdo ma kakšne izkušnje z tem naj pove al pa kakšn uporabn link baj posreduje.

koprčan ::

jaz bi vas prosil za pomoč oz.info
Rad bi kupil xbox 360 arcade(256 mb spomina).igral bi samo igre,nebi pobiral demo i drugih stvari.Je dovolj spominska kartica za save game.Dal bi ga flash-at,imam lcd tv(kako je s temi kabli hd,hdmi?)
z vašimi odg se bom odločil ali kupim ali ne...hvala lp

Aja pa še eno vprašanje.
Ali lastniki enake igrce za x360 in pc recimo Race driver grid,igrata skupaj online ??
Baje se da še to skup spravit.
A ma kdo kakšne izkušnje z tem ???

http://www.hackosis.com/2008/08/12/top-...
Kaj pa tole pod št3 ???

Tole je emulacija Xbox 360 omrežja (v bistvu neke vrste VPN). To moraš meti nameščeno na računalniku, da ti celo stvar uporablja. Seveda morajo vsi s katerimi igraš to tudi uporabljati in imeti pravilno nameščeno. Na "pravo" Live omrežje se s tem ne boš mogel povezati.

Rad bi kupil xbox 360 arcade(256 mb spomina).igral bi samo igre,nebi pobiral demo i drugih stvari.Je dovolj spominska kartica za save game.Dal bi ga flash-at,imam lcd tv(kako je s temi kabli hd,hdmi?)

Hja, odvisno kaj boš igral. Načeloma samo za savegame je dovolj. Samo kak hitro boš pa hotel kak Arcade špil pobrati, ali downloadati kak dodatek (dodatne mape, vsebino) za igre pa bo ta kartica takoj premajhna. Naredi si uslugo pa vrži zraven tistih 50€ za 60GB verzijo.

Pri Premium verziji dobiš priložen kompozitno/komponentni kabel, dokupiš pa lahko HDMI, VGA kabel. Arcade ima poleg samo kompozitni kabel, ostale moraš dokupiti.

Kar se tiče kvalitete prikaza grejo kabli nekak HDMI > (VGA = komponentni) >>>>> kompozitni.

Ne priklapljat stvari s kompozitnim če se le da, ker je kvaliteta slike preprosto obupna (zadeva je sposobna prenašanja samo PAL resolucije).

Aja pa še eno vprašanje.
Ali lastniki enake igrce za x360 in pc recimo Race driver grid,igrata skupaj online ??
Baje se da še to skup spravit.
A ma kdo kakšne izkušnje z tem ???

Načeloma ne. Edina igra, ki je to do zdaj dovoljevala je bil Shadowrun. Ostale so vse večinoma omejene samo na Live omrežje.

lowac ::

jaz bi vas prosil za pomoč oz.info
z vašimi odg se bom odločil ali kupim ali ne...hvala lp

Jst sem si kupil pred 2 tednoma tegale Arcade in sem kar zadovoljen (256Mb kartica je več kot dovolj za Save Game) npr. pri Call of Duty 3 zasede SAVE GAME 1MB..
Na LIVE sploh nisem prijavljen niti nevem če bom.. Niti me ne zanima igrati prek neta na konzoli (predrago mi je da lahko prek neta igram pa še plačam).. mogoče enkrat v prihodnosti -> tedaj bom pa kupil disk če bo nuja... Dokler pa Single player in to je to.
Jst osebno nimam LCD-ja, zato se tebi ki ga imaš bolj splača kupit tistega z diskom iz z HDMI kablom.
Prišparaš se mi zdi.. mal se pozanimi kolk pride disk če bi ga kupil posebej pa kolk kabel..

LP

koprčan ::

mavrik,lowac...najlepša hvala
verjetno bom dal malo več € za premium verzijo.

še info dobrodošlih

sthep ::

Je kakšna možnost, da bi se dalo predvajat filme v divx, xvid, avi formatu?

Je kakšna možnost, da bi se dalo predvajat filme v divx, xvid, avi formatu?

Konzola normalno predvaja te vse formate po defaultu. Najsi je to z USB ključka/diska (samo FAT32) ali streamano čez mrežo preko WMP11 sharinga.

Edino česar ne zna so .mkvji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

aja zato men ni hotel prepoznati moj external western digital 500gb disk!!
Zato ker je preklet FAT32, jst mam pa NTFS.
To so naredl zihr zato ko bi spet kak pirat pogruntal kako runnat špile iz diska, tako pa negre saj vsi kolker
vem zasedejo več kot 4GB, kar pa FAT32 ne dopušča niti shranit naenkrat.
Podnapise normalno predvaja tudi zraven (.srt) ?
LP

Prej bi rekel da je razlog v specifičnosti hardwara, hypervisorja in kernela, ki teče na samem sistemu kot pa to, da bi jih brigalo kaj ti maš gor.

Drugače pa ne, srtje zadeva gladko ignorira. Podnapisov tako ne prikazuje.

pol pa rajš gledam na laptopu :D al pa s-video out in je to to ..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lowac ()

MareMareCare ::

mene zanima ka je diablo 2 al kj za xbox ?v 3D svetu je nimajo mislim nism je najdu ka spoh obstaja

eh kaj boš diablo mel na xboxu 360, je kr precej star špil vrjetno ga neboš našel na konzolah kr dela blizzard ko sam za pc delajo. aja jaz uporabljam isti hdmi kabl in za xbox360 in za ps3 . mi lahk ne pove kje se da dobit kable za priključitev tega gamepada od 360 na pc. bi ga dobil v mullerju al moram posebaj v avstrijo.?

T_F_7 ::

nekdo mi je reku da je gamepad za xbox isti kot za xbox 360.
Če je to tako ali ni potem tudi tisti converter ustrezen tudi za 360ko in ne samo za obični xbox???

EDIT: mislim na tole: http://www.bolha.com/oglas1345269/psx-t...
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T_F_7 ()

mi lahk ne pove kje se da dobit kable za priključitev tega gamepada od 360 na pc. bi ga dobil v mullerju al moram posebaj v avstrijo.?

to ti bo morda v pomoč: http://www.joker.si/mn3njalnik/index.ph...

tole je gamepad od navadnega xbox:

to pa od 360-ke:

c3p0 ::

To je nek cheap ripoff:

Xbox1 "S" :

Xbox1 prvi:

Kaj se da uporabit xboxov 360 gamepad za streljačine na pc in kak bi si naštimal analogni gobici za streljanje in merjenje.?

destroyer2k ::

tr33k

Ja se da ja, te igre ki imajo games for windows tako in tako imajo enako kot na xbox narejeno. Tiste ki pa niso pod games for windows pa lahko ročno tako nastaviš, ampak pri nekaterih pride problem glede nastavljanja.

aha kaj je kdo že probal se splača, recimo za kakšne taktične streljačine al pa tretje osebne . sam se že probal nastimat rumble pad 2 od logitcha sam mi igra analognih gobic ni zaznala, recimo sem probal ofp, ker je treba v igri uporabljat precej tipk pa bi vse rad mel v roki, res je igra mal v letih sam je bla celo za xbox pa bi rad probal se na pc-ju kak zgledače je za igrat.

MareMareCare ::

Jooo dones sm dubu halo 3 čist huda igrca hehe sicer je ze dovg uzuni sam ka ćem edino mert je tezko nism še navajen :d

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

Jst pa Bioshock kupil original (rabljen) in ga TRGAAAA!!

mene pa zanima kire igre potrebujejo hard disk in kire pa ne, no vsaj kar se tiče teh bolj znanih iger, osebno so mi všeč PES09, GTA4, Assassins Creed...

ps: odločam se o nakupu 360ke ali ne in pa katere, arcade ali premium (skušam ugotoviti ali se mi splača dati več denarja za premium različico)

Jst nisem dal več denarja in sem kupil Arcade in sem več kot zadovoljen!
Ne potrebuješ diska za igranje katere koli igre, ki jo imaš na DVD DL.

Jst nisem dal več denarja in sem kupil Arcade in sem več kot zadovoljen!
Ne potrebuješ diska za igranje katere koli igre, ki jo imaš na DVD DL.

ja zakaj pa pol rabiš disk? kolikor sm si prebrau maš na disku neke expansione pa fikse od iger. Pa to se pobere dol z neta brez večjih zapletov ali kako???

Kaj pa ta 256 memory unit, a se da z nje prenest podatke na pc in obratno, tako kot se je to dalo s ps2 memory card???

ps:se opravičujem ker sprašujem stvari, ki so morda nekaterim logične, ampak za enkrat sm amater kar se tiče področja xboxov, ker sm do sedaj imel ps2

Če imas disk se cache shranjuje na disku..če imas memorycard ti vcasih par tekstur magicno zmanka..to se je dogajalo npr pri GTA4.

Ko pride nov dashoboard bos lahko igre shranjeval na disk le za start bos potreboval DVD..končno bo nehalo ropotanje 8-)

Če imas disk se cache shranjuje na disku..če imas memorycard ti vcasih par tekstur magicno zmanka..to se je dogajalo npr pri GTA4.

potem mi odsvetuješ memory card???

Ko pride nov dashoboard bos lahko igre shranjeval na disk le za start bos potreboval DVD..končno bo nehalo ropotanje 8-)

ne sej to mi je čisto vseeno kje so igre ali so cele na disku al na DVDju, bolj me zanima to koliko se HDD sploh uporablja??? Mene zanima samo igranje iger, predvajanje filmov in glasbe pa ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T_F_7 ()

Priporocam HDD ampak samo zaradi cache..

Meni osebno razen cache je HDD bedarija..šele zdaj ga bom začel konkretno uporabljati k bom instaliral spil na HDD :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

potem mi odsvetuješ memory card???

Že cel čas tu pišem da zaboga ne delat bedarije in daj tistih 50€ za disk zraven.

Na disk se shranjuje cache, vsi patchi in dodatki za igre (sledji so lahko tudi veliki po giga), nov dashboard ki pride 19. bo prav tako zahteval 128MB prostora na storage mediju (torej pol memory carda), inštaliral boš lahko igre na disk, downloadal demote/arcade špile (saj vem da "kao" tega ne boš delal... potem pa bo prišel trenutek ko bi pa res probal tisti špil ko je dobo 90+ v vseh revijah z XBLA)...

mah ne vem no, meni je isto al je špil na dvdju al na hdd.
Koliko pa kaj porabijo savei od posameznih iger?
Igre kot GTA4 ne rabijo torej hddja? kira pa ga sploh rabijo??
pa še to... kaj veš kolko stane posamezen nakup hddja, recimo tistega od 60gb kot je pri premium??

Uradno nobena igra ne potrebuje diska..prej sem se pozabil napisat da prihjajao tudi patchi za igre kar je tudi zelo pomembno in potrebujes disk. Ovisno koliko shranjujes..recimo 1-5Mb?

Kupi si rabljen diska če ga kje dobiš..

60GB disk se ločeno ne prodaja. 20 GB disk stane okoli 100€ če kupiš ločeno.

Igrati GTA4 brez diska je sadomazohizem, saj ima stvar brez cache-a precejšenj problem s pop-inom tekstur.

hvala za odgovora, sta me nagibala h nakupu premiuma :)) torej disk rulez!
hmmm... 60gb pa še nekaj kablov oz. dodatne opreme pa 'samo' 50-60€ več, posamezen 20gb pa kr 100€:O
kaj pa tej patchi a to maš lahko samo official patche al tudi svoje? npr. pri ps2 Pro Evolution Soccer sm si kr svoje patche delal pa kombiniranu s tistimi z neta, a je to tudi tle mogoče in se da patch prenest iz pcja na disk al se more človek povezat na kak xbox live al kaj že je tista scena???
ps: res sm totalen noob v tej stvari, skušajte me razumet:|

Nič neboš praskal po njih..potegnil jih bos preko xbox live.

Patchi se avtomatsko prenašajo čez Xbox Live. Iger ne moreš modat in spreminjat, saj se potem spremeni njihov podpis in jih več konzola noče pognati.

hja jaz sem igral gta 4 z memmory unit pa je blo mučno igrat, kočil sem z motorjem in naenkrat se naloži dreva jaz pa v njo.
seveda sem prvo mislil da je slaba kvaliteta dvd dl, al pa sem preslabo speko ( itak sem pomislil da bi sel najrajsi po orginal v osteraich) lahk pa tudi da xbox nemore tak hitro nalagat.

laught ::

Eh pomojem pa je tak isto glede nalagnja,če maš disk al pa memmory unit,ko gor je itak sam savegame nič druga..

Smo ze zgoraj napisal zakaj je HDD dobra stvar..
Igra se bo hitreje nalagala preko HDD razlika bo le par sekund. Glavno da se dvd pogon nebo vec tako divjo vrtel =)

xbox-360-nxe-hdd-vs-dvd-game-loading-compared

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

laught ::

Ja jas mam 2 memmory unit pa še disk,ka zaj to pomeni, da moram savegame na disk shranjevat, če čem da bo bolj hitro šlo, al je vseeno sam da je disk not?

Unite prodaj..saj jih ne rabis ce imas disk ;)

A potem če hočeš pobrat patch moreš plačat še ta xbox live?
se da brezplačno in brez dodatnih stroškov pobirat te božje patche ali ne???

ps: LuGi, ta nick mi je znan... morda iz EF foruma...?

A potem če hočeš pobrat patch moreš plačat še ta xbox live?
se da brezplačno in brez dodatnih stroškov pobirat te božje patche ali ne???

ps: LuGi, ta nick mi je znan... morda iz EF foruma...?

To smo tukaj že vsaj stokrat napisali. Bom še enkrat, tokrat res zadnjič:
Imaš dve vrsti računov na Xbox Live: zlat in srebrn.

- srebrn je zastonj in ti omogoča downloadanje demotov, iger, dodatkov za igre, patchev in omogoča dostop do praktično vsega na Xbox Liveu (razen stvari, ki so vezane na regije in določenih demotov, ki izidejo za zlate naročnike malo prej).

- zlat je plačljiv z mesečno naročnino in nudi isto kot srebrn, le da lahko poleg tega še igre igraš online in so nekateri downloadi za zlate naročnike dosegljivi kak teden ali dva prej

Aja pa pozor: to ne pomeni da so vsi downloadi dosegljivi s srebrnim računom zastonj.

@Mavrik: hvala ti, zdej mi je bolj jasno.
Še to: s flashano konzolo in piratskimi igricami si lahko brez problema downloadam patche?!

EF? Ni mi znano :))

Dokler ne fases ban-a lahko ja ;)
««
11 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988211828 (89001) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6111015 (8379) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628703 (7183) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

778135 (5837) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323185 (2160) fosil

Več podobnih tem