Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360

Mavrik ::
@Mavrik: hvala ti, zdej mi je bolj jasno.
Še to: s flashano konzolo in piratskimi igricami si lahko brez problema downloadam patche?!
Boš fasal ban pa ne boš mel dostopa do servisa več.
The truth is rarely pure and never simple.

T_F_7 ::
pol je pa cela jeba. hdd rabim da lahko dl patche a če si dam odklenit konzolo me lahko banajo. pojavi se dilema ali se mi splača pol vzet hdd, brez njega pa GTA4, ki je ena najbolj priljubljenih iger, šteka. cela zmešnjava.
ps: zdej mi je padlo na pamet, mislim da sm nekje bral da se da flashat konzolo tako, da te pol ne morejo dobit in banat?!
pa ta patch gre direkt iz xbox live na konzolo al si lahko daš na hdd od pcja? verjetno ne a?
ps: zdej mi je padlo na pamet, mislim da sm nekje bral da se da flashat konzolo tako, da te pol ne morejo dobit in banat?!
pa ta patch gre direkt iz xbox live na konzolo al si lahko daš na hdd od pcja? verjetno ne a?
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

LuGi ::
Patcha direkt iz xblive only.
Lahko fases ban ce uporabljas "slabe" kopije..lahko pa tudi kar tako dobis ban..če bos odklenu konzolo ne bos varen.
Lahko fases ban ce uporabljas "slabe" kopije..lahko pa tudi kar tako dobis ban..če bos odklenu konzolo ne bos varen.

pol je pa cela jeba. hdd rabim da lahko dl patche a če si dam odklenit konzolo me lahko banajo. pojavi se dilema ali se mi splača pol vzet hdd, brez njega pa GTA4, ki je ena najbolj priljubljenih iger, šteka. cela zmešnjava.
Microsoft bana ljudi po paketih, zato še vedno noben 100% ne s čim sploh zaznavajo.
Sicer pa je rešitev preprosta: če nisi piratek, se nimaš kaj bati. Nekateri zaradi tega nimamo dilem.

Berserker ::
Mene nekaj zanima nkje sem bral da naj bi ena igra podpirala mulitplayer v katerem bi se tisti z xboxa pomerili protim tistim z ps3-ja, je kaj od tega sploh mogoče ali je navaden larifari. Pa je možna letna narOčnina pri xbox live ?

laught ::
Tr33k v mullerju maš za naročnino za celo leto. in luigi jas mam odklenjen xbox ampak mam vseeno kupljene igre halo 3, gears of war..in to bi jas prek neta špilau,zaj pa prvo si mislim naret silver account ,sam ko vpišem postal code mi javi ,da kao ni pravilna, ve mogoče kdo kaj je treba naret??

lowac ::
Ja vpisat moraš kakšno angleško ali katero drugo postal code ker kao XBOX-ev uradno ne prodajajo v SLO (muller ni naš) :)

mtosev ::
Ja vpisat moraš kakšno angleško ali katero drugo postal code ker kao XBOX-ev uradno ne prodajajo v SLO (muller ni naš) :)
zlo glupo. zal
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jst ::
Ker je letos prišlo kar nekaj iger samo za konzole, tudi mene mika nakup. Zato imam dve vprašanji:
Kakšni diski pa sploh pašejo v XBox? Takšni za PC, prenosnik, ali kakšna MSjeva pogruntavščina? In pa, če kupiš konzolo brez diska, ali lahko potem bilokateri disk priklopiš?
Koliko stane letna naročnina na XBox Live? (To je gold, da?)
Kakšni diski pa sploh pašejo v XBox? Takšni za PC, prenosnik, ali kakšna MSjeva pogruntavščina? In pa, če kupiš konzolo brez diska, ali lahko potem bilokateri disk priklopiš?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

mtosev ::
Ker je letos prišlo kar nekaj iger samo za konzole, tudi mene mika nakup. Zato imam dve vprašanji:
normalni 2,5" disk.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

kot so ti povedali, če se ne motim stane en tak disk cca 2€, kar niti ni dosti... hdd lahko kasneje kupiš samo je full dražji kot če ga kupiš vred z xboxom.
to sm že vse js te dneve spraševal, tako da si preberi komentarje s prejšnjih dni pa boš zvedel vse potrebno
to sm že vse js te dneve spraševal, tako da si preberi komentarje s prejšnjih dni pa boš zvedel vse potrebno

Disk je Microsoftova pogruntavščina. V bistvu se res gre za 2.5" laptop disk, samo ima pa lasten poseben firmware in je zapakiran v ohišje.

Hvala za odgovor.
Koliko pa stane letna Gold naročnina?
Koliko pa stane letna Gold naročnina?

Nove konzole imajo LiteOn pogon za katerega odklep stane 50€ več kot za ostale, torej 80-90€. Opažam pa da ti zamenjajo LiteOn pogon z npr. SAMSUNG MS28 pogonom. Odklep MS28 pa stane zgolj 30€. Če mi torej zamenjajo novejši pogon s starejšim ali mi ni potem boljše da si kupim konzolo s starejšim pogonom in prišparam najmanj 50€??? Ali so še v prodaji starejši pogoni (tudi čez mejo npr. v ITA)???

Valvoline ::
Nekje sem zasledil na netu prodajajo tovarniško že odklenjene pogone toshiba za x360. Cena je bila tam nekje 50e+ptt. Neka nemška stran. Če bom najdu link takoj posredujem.
Upam da bojo omenjeni pogončki kmalu prišli v Slo in da bo cena primerna.

Ka mi lahk kdo prosim pove,kak naj se vpišem pod silver,ker nevem nobene postal code od nobenega mesta,pa še številke neprime pa nič,mater ma bedno microsoft vse to..

Ka mi lahk kdo prosim pove,kak naj se vpišem pod silver,ker nevem nobene postal code od nobenega mesta,pa še številke neprime pa nič,mater ma bedno microsoft vse to..
probaj kaj pogooglat, verjetno boš našu postal code, mogoče tudi na wikipediji...

laught: za poštno številko si pomagaj z Fake Name Generator.

Nekje sem zasledil na netu prodajajo tovarniško že odklenjene pogone toshiba za x360. Cena je bila tam nekje 50e+ptt. Neka nemška stran. Če bom najdu link takoj posredujem.
In kako bodo preflashed pogoni poznali tvoj ključ ki ga moras prvo prdiboti iz konzole da bos lahko zamenjal pogon

Ne se spuščat v te vode če jih ne poznaš

Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()

če kdo igra midnight club la Za xbox naj pove kak se policiji spiz..., ker jaz sem poskusil vse manevre , uporabljal ulice, vožnja med gužvo pa so ti zmeraj za petami. vozim pa ta stariga golfa.

Nove konzole imajo LiteOn pogon za katerega odklep stane 50€ več kot za ostale, torej 80-90€. Opažam pa da ti zamenjajo LiteOn pogon z npr. SAMSUNG MS28 pogonom. Odklep MS28 pa stane zgolj 30€. Če mi torej zamenjajo novejši pogon s starejšim ali mi ni potem boljše da si kupim konzolo s starejšim pogonom in prišparam najmanj 50€??? Ali so še v prodaji starejši pogoni (tudi čez mejo npr. v ITA)???
A mi kdo lahko natančno odgovori? hvala.

Jah novo starejšo konzolo nevem kje boš še dobil..če jo dobiš vzami to. Rabljene konzole pa ne priporočam nobenemu..še posebaj ne tiste brez garancije.

Gamecard? Profil? Ne.
Če ga "izgubiš" imaš na voljo "Recover Gamertag"
Če ga "izgubiš" imaš na voljo "Recover Gamertag"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()

Jah novo starejšo konzolo nevem kje boš še dobil..če jo dobiš vzami to. Rabljene konzole pa ne priporočam nobenemu..še posebaj ne tiste brez garancije.
torej je res da si z LiteOn pogonom ne moreš nič pomagat in da kakorkoli za piratske igre rabiš star pogon???
upam da v kakšni italiji še prodajajo stare Samsunge...

drejc87 ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem. Pri xbox 360 mi noče odpreti dvd pogona. Ko pritisnem na tipko za odpiranje se sliši kot, da bi se hotel odpreti, vendar ne pride pogon ven. Mogoče se odpre za 1mm. Kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala!
Lp!
Imam sledeč problem. Pri xbox 360 mi noče odpreti dvd pogona. Ko pritisnem na tipko za odpiranje se sliši kot, da bi se hotel odpreti, vendar ne pride pogon ven. Mogoče se odpre za 1mm. Kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala!
Lp!

crniangeo ::
verjetno se ti je mehanizem pokvaril :)
Če imas garancijo nes v mullerja :)
Če nimaš pa poprav sam :P ( al pa nes enmu da ti zamenja devedepogon ) :)
Če imas garancijo nes v mullerja :)
Če nimaš pa poprav sam :P ( al pa nes enmu da ti zamenja devedepogon ) :)

Iste tezave sem jst mel pri prejsni konzoli in je ta sistem pomagal.
Eject in nato potisni tray nazaj..in se bo zadeva odprla..nevem če bo pri tebi to pomagalo..pri meni je
Eject in nato potisni tray nazaj..in se bo zadeva odprla..nevem če bo pri tebi to pomagalo..pri meni je

MareMareCare ::
hehe tr33k to je stara dobra metoda učas pomaga :D hehe... sam da nepoškodujete preveč xbox360 ga je škoda

Normalno če imaš konzolo odklenjeno (če ne pa samo DVDji spilajo).. zapečeš divxe na dvd ter vstavis noter in PLAY.

drejc87 ::
Saj konzola je odklenjena, ker lahko igram prepecene igre. Ampak sem poizkusil dat not dvd na katerem je bilo 5 divx filmov in mi ni hotelo prebrat, pisalo je samo MIXED DATA. Ko sem pa šel tja v podmenu, da sem izbral film mi je pa ven vrglo ERROR pa neke številke.
A divxi morajo biti tudi zapečeni na DUAL LAYER DVDje? Ali to nima veze če je na navadnem dvdju ali cdju?
HVALA!
A divxi morajo biti tudi zapečeni na DUAL LAYER DVDje? Ali to nima veze če je na navadnem dvdju ali cdju?
HVALA!

@tr33k ja newm pa to faj šteka al mal. Ja newm js sm v petek (v četrtek sm dubu xbox) igrav priblizno 9urc mogoče malo manj pa sm pri gta iv naredu veliko razdejanje pa use pa ni niti mal zaštekalo, pa je novejša igra... Potem pri forzi2 isto use cool. Zelo rad bi najdu neki da bi vidl kako to zaštekne hehe na compu sm mev skus probleme glede štekanja pa grafične tle ga pa še najdu nism pa se trudim...
Jst študiram za nakup te igre samo imam MEMORY CARD in nimam HDD :S
Sam kolker pravite mi bo štekalo? Se potem sploh splača? Okrog 38€ je rabljen špil..

lowac saj igra ne šteka apmpak se počasneje nalaga okolica ti dam en primer, recimo ko se peljaš pa včasih zaviješ na drugo cesto se ta ne naloži in ko se peljaš nenadoma padeš oz. se zliješ z cesto pol pa padaš in moraš od zadnjega chheck pointa.

jas sem igral na memmory unit in nisem imel težav,razn pol proti koncu se tu pa tam ni naložlo

Zdaj mi ni več nič jasno. LiteOn pogoni so od junija 2008 dalje. 60 Gb HDD pa od avgusta 2008.
Torej so vsi 60 gb pogoni tudi Liteon???
A starejših 60 gb pogonov se ne da dobit???
Če dam odklenit LiteOna dobim pol starejši pogon kot npr. Samsung. Tej pogoni potemtakem niso 60 Gb ampak samo 20??? Je to res???
Torej so vsi 60 gb pogoni tudi Liteon???
A starejših 60 gb pogonov se ne da dobit???
Če dam odklenit LiteOna dobim pol starejši pogon kot npr. Samsung. Tej pogoni potemtakem niso 60 Gb ampak samo 20??? Je to res???

Liteon od maja naprej..vse 60Gb konzole imajo LITEON.
Če daš odklenit LITEON dobip Samsung. Od kdaj je DVD = HDD :CONFUSED:
Če daš odklenit LITEON dobip Samsung. Od kdaj je DVD = HDD :CONFUSED:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 211855 (89028) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 11017 (8381) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8705 (7185) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8139 (5841) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3185 (2160) | fosil |