» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
10 / 39
»»

Berserker ::

dolgo se bo na sceni samo glede grafike bo pa postal vedno revnejši, namreč v prihodnje če igra ne bo imela a la crysis grafike bo en drek, po moje bo grafika dosegla vrhunec pri gears of war 2 in far cry 2.

aja kak to da je že zunaj vrjetno že dol vlečeš sam bi raje kupil to igro( posebo editcijo) ker je vredno podpirat epic to bo vrjetno edina igra poleg gta 4, mgs 4 ki ne bo apno, vse druga je povprečje ali apno. in razočaranje seveda.

laught ::

a saj bom kupil igro sam vseeno morem sprobat..

MareMareCare ::

hehe kdo ve ceno da nebum isku js tut bi to špilu :D
Heh sam men noče neki nemorem dolvlečt pa bumo kupl k bote mal povedal kako je :D

ti proporočam nakup igre res je vredna denarja, nekaj naj bi negdo pove bom lahk gta 4 igral z 2gb ram pa gt9600gt. če bom lahk pa na kakšni grafiki ? če je je igra laufala na xboxu bo vrjetno tudi na moji kišti.

letos bojo konzolaški gejmi čist potolkli pcjaške,gears of war 2, ressisstance 2, mgs 4,ninja gaiden 2...na pcju je pa edina dobra ekskluziva crysis pa stalker je še kr solidn..

hehe ja mogoče bu sam drug problem je da GTA IV kukr js vem ni za comp.... tako da..... če pa že razmišlaš da bo pršla pa pomoje še nebu kj kmla pršla

gta 4 bo zaj neki za pc, pc-jaši sse veselijo te igre, seveda sej bi jaz kot konzolaš tudi crysis dočakal vesel, sam finta je da mam tudi jaz komp :)) . sej finta je da bo isto kot na konzoli tisto kar se hvalijo da bo boljše bo en drek, vsak razvijalec trdi enako verzija pa je ista.

ja tut js mam comp sam sm se naveličav letet usake par mesecov po novo opremo za njega da mi nebi štekalo

se ni teba skozi menjavat, ja sem lahk za 600 € kupo računalnik letos februarja, pa sn lahk bia hh igral na najvisjih nastavitva pa crysis na gejmer.

ja pa se je vseeno xbox ma letos boljše igre gor(ninja gaiden 2, gears of war 2,fable 2 še in še)
aja pa gears 2 baje traga vse po vrsti>:D>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: laught ()

sej ma res dobre špile, ps3 ma letos gta 4, mgs 4 drugo leto bo še god of war 3, motorstorm pacific ....) tak da sta si nekam izenačena.

crniangeo ::

a se da inštalirat špile na xbox360 ? da ne poslušam tega zoprnega ropotanja devedejev :)

c3p0 ::

A igraš z glasnostjo na mute, da te moti "ropotanje" DVD pogona? Če flashaš s 5x flashem (priporočam 8x), je tudi stari pogon praktično neslišen, nalaganje pa praktično neopazno počasnejše.

Da še odgovorim: ne, ne da se.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

hmm , zakaj pa potem tale video ?
http://blog.gadgetlite.com/2008/08/11/v...

Zanimivo, mogoče kak nov feature?

Razmišljam da bi si posodobil zadevo, samo ne vem kako bo to vplivalo na obstoječe zadeve.. Flashan dvd pogon itd itd..

Bramac ^^ ::

hmm , zakaj pa potem tale video ?
http://blog.gadgetlite.com/2008/08/11/v...

Ta novost pride skupaj z novim dashboardom.

Zgodovina sprememb…

kdaj se da to dobit ?

LuGi ::

19.11 pride ven uradno ven ;) dobiš pa tudi leaked verzijo seveda..pogoglaj malo

Hmm kako je to mišleno... iz USB-ja ali XBOX LIVE-a ali pač bomo lahko kupili igro in jo inštalirali.. ker če je to tako... se xboxsu obeta prijetna prihodnost kajti če se bo inštaliralo bodo kapicitete manjše in se do lahko igro dalo na DVD kar pa pomeni tudi manjšo ceno iger... no Usaj moje mišljenje je tako tudi drugačna so dobrodošla :D :P

destroyer2k ::

Markodivjak

? Povej točno kaj si hotel povedati, ker niti en stavek ni logičen, kar si napisal. Če misliš da bo kako drugačen način kupiti iger, kot je bilo sedaj, ti lahko povem da bo ostalo enako. Možnost inštaliranja na xbox bo, ampak še vedno bo pa fizični medij.

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

Brez medija igre ne mores zagnati.

kaj pa to če si na 1 tb velik disk namečem iso, datoteke iger za xbox pa pol gor priključim ? bo delalo ? isti princip je za psp, pa baje za bodoči fleshan psp.

to negre pr xboxi

To nebo šlo..recimo ce imas 20Gb disk lahko nabavis WD 120GB in ga zamenjas..poogoglaj malo 8-)

Igro še vseeno rabiš tudi na DVD mediju, če prav berem...

J3RZ ::

tr33k kot so ti že povedal ne gre, ker ne morš priklopit drugih diskov kot teh ki so za xboxa...

(pa tut če bi spravu na disk ne bi mogu zagnat).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: J3RZ ()

@destroyer2k Sory.... Ja mislu sm če bi se dalo inštalirati igro na xbox. Mogoče nebi bilo treba zapisovati na dvoslojne DVD-je ampak na navadne. In stem bi vrjetno bile igre cenejše. Ampak sm že dobil odgovor da bo glede iger ostalo isto.

Zgodovina sprememb…

fajn bi blo da bi igre kar z xbox live dol vleko, seveda bi blo plačljivo pol pa si kr na ta 20gb namesto pa igral. skoda plastike za doble layer pa skatle za igre.

Mene pa zanima kak se naredi silver account na live,ker tam ko morš napisat postal code mi ne prime in mi javi napako,ko zaj sem cel dan gearse 2 špilau pa bi zaj še mal prek neta probal,sam kaj lahk sploh špilaš če maš silver??

baje da morš tuj naslov vpisat, recimo angleškega. saj za micro$oft ne obstajamo. kaj v teh technomarkih po sloveniji prodajajo xboxe kr baje je to kao mediamarket.

Mavrik ::

Mene pa zanima kak se naredi silver account na live,ker tam ko morš napisat postal code mi ne prime in mi javi napako,ko zaj sem cel dan gearse 2 špilau pa bi zaj še mal prek neta probal,sam kaj lahk sploh špilaš če maš silver??

Ne, ne moreš. Za igranje čez internet rabiš Gold account.
The truth is rarely pure and never simple.

baje da morš tuj naslov vpisat, recimo angleškega. saj za micro$oft ne obstajamo. kaj v teh technomarkih po sloveniji prodajajo xboxe kr baje je to kao mediamarket.

V Sloveniji se ti splača kupiti Xbox v Mullerju, v ostalih trgovinah ga praktično ne dobiš ali pa imajo nategunske cene.

T_F_7 ::

pozdrav vsem!

Ps3 nevm meni se ne zdi zakon... Prva pomankjivost je igralni plošček in tako naprej.

kaj pa je narobe z ps gamepadom? to je najboljši gamepad, ki je bil kdaj ustvarljen, tisti od xboxa se pa lahko skrije proti njemu.

Sicer pa razmišljam o nakupu xboxa360, dobra stara pleya (ps2) je doživela nesrečo in je popravilo predrago in zato nesmiselno. RIP. :(:(:(
Zaradi določenih prednosti sm se odločil, da bi uporabljal kar ps2 gamepade, zanima me pa kje se bi dalo dobit kabel-adapter, da bi delali na xboxu, po najnižji ceni. Pa še to: koliko gamepadov lahko priključiš na xbox360? a je potrebno met kakšnen multitap in koliko ta multitap stane? Rado se zgodi da upalimo en PES v štirih... :)

Lep pozdrav.
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T_F_7 ()

Na Xbox 360 ne moreš priklopiti PS2 kontrolerjev. Gor priklopiš lahko 4 brezžične oz. dva žična kontrolerja oz. poljubno kombinacijo do skupnega števila štiri (imaš spredaj 2x USB za žične kontrolerje).

Na Xbox 360 ne moreš priklopiti PS2 kontrolerjev. Gor priklopiš lahko 4 brezžične oz. dva žična kontrolerja oz. poljubno kombinacijo do skupnega števila štiri (imaš spredaj 2x USB za žične kontrolerje).

http://www.bolha.com/oglas1345269/psx-t...

kaj pa je potem to?

ps:pardon za prejšnji post sm ga hotel menjat s tem pa si me prehitel...

Lepo piše da je za XBOX in 360ko :|

Lepo piše da je za XBOX in 360ko :|

... kar pomeni, da se torej da igrat 360ko z gamepadi od ps, torej se Mavrik moti, oz. ni poznal te opcije.

Torej lahko priklopim samo 2 žična gamepada?! Kaj pa multitap? a se ga da dobit? cilj mi je igrat s 4 ps2 gamepadi na 360ki.

Nikjer na omenjeni strani ne vidim omembe 360ke, samo originalni Xbox. S kje vam to?

Drugače pa, recimo Rock Band komot uporablja navaden USB hub za priklop več kontrolerjev.

http://switchgaming.blogspot.com/2007/0...

kaj pa tole? zadeva torej obstaja?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T_F_7 ()

Prosim da opaziš malenkost, kot je 40 funtov cene (kar se nekak ne sklada s tistim 17€ z Bolhe) in tudi to, da moraš vseeno meti priklopljen Xbox 360 ožičen kontroler... kar nekak uniči celo stvar.

:S maš prav, torej je najbližja varjanta nakup gamepadov, ki so podobni ps2. res škoda. 360 gamepad me sploh ne prepričuje...
kaj pa na sploh multitap postoji? al je potrebno torej imet najmanj 2 brezzična in 2 navadna gamepada za igro v štirih?

Ni mi nikakor jasno zakaj siliš na žične kontrolerje glede na to, da so brezžični neprimerno bolj elegantni.

Drugače pa... a si sploh že držal 360kin kontroler v rokah?

Sicer pa ne vem o kakem multitapu za 360ko govoriš... 360kini kontrolerji se priklopijo gor na USB (žični seveda) in jih (baje) lahko komot priklopiš 4 čez navaden USB hub.

lowac ::

Ma zakaj bi sploh kompliciral s temi game-padi pa neki štrikal skup ker ti bo vse jebalo in nebi delovalo kot mora!
xbox gamepad za xbox, ps gamepad za ps, to je to.

Jutri mam namen it zamenjat org. špil CoD3 za igro Bioshock...
Ste igral kaj to igro? Jo priporočate? Kolikor gledam po gametrailers.com je igra dokaj dobra...

LP

žični so cenejši. prej si rekel pa da gresta žična samo 2.
imam pa gamepade od ps, tako da bi mogel kupit ob nakupu 360 konzole še 3 gamepade, zato sprašujem, zadeva ni glih najbolj elegantna.:P

žični so cenejši. prej si rekel pa da gresta žična samo 2.
imam pa gamepade od ps, tako da bi mogel kupit ob nakupu 360 konzole še 3 gamepade, zato sprašujem, zadeva ni glih najbolj elegantna.:P

Na prednji strani sta samo dva USB porta. Sem pa videl primer, ko recimo Rock Band uporablja USB hub, da priklopi gor 3 ali več ožičenih kontrolerjev, samo ne vem pa če ima HUB lastno napajanje in če konzola daje čez USB dovolj toka za napajanje štirih kontrolerjev. Kupi brezžične pa paket polnjivih baterij pa maš mir.

Jutri mam namen it zamenjat org. špil CoD3 za igro Bioshock...
Ste igral kaj to igro? Jo priporočate? Kolikor gledam po gametrailers.com je igra dokaj dobra...

BioShock je eden najboljših špilov kar ga 360ka trenutno premore. Zavedaj se edino da nima multiplayerja ;)

Meni rabi predvsem za Pro Evolution Soccer, ker dostikrat igramo v 4ih, ne poznam pa nobenega, ki bi imel Xbox 360, tako da si gamepadov ne morem izposodit...
Sem pa slišal tudi, da ma ta špil pri 360 obrnjene tipke (R1, R2, L1, L2 pri ps2) če veš kaj o tem...?

Alo xbox 360 gamepad je eden najboljših meni, prvič ker je leva analogna palica pomaknjena bolj gor tako mi ni treba tiščati prstov skup, drugič ker je brežični( no to so dans skoraj vsi sam ob izidu to je 2005 še menda ni blo brezžičnih al pač? ), uporabljat se ga da za skoraj vse pc igre, kot je napisal destroyer2k, sicer ma pa kr lepo obliko. Slabost je kr so mi skoraj na vsh 4 pilotih tisto odspodaj ko drži baterije popadalo dol pa baterije skozi ven skačejo( nevem kaj so oni pri tej sestavljanki za baterije razmišljali), tak da mam vse kontrolerje z abdek trakom polepljene. Pa še preveč zašvicam v roke pol mi pa skoz polzi. Sicer pa sta dualshock 3 in sixsasix ( teega mam sam) tudi vreji sam nevem zakaj niso naredli kontrolerja ko bi združeval lastnosti obeh( vibriranje, senzor gibanja al kak se reče).

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

tako mi ni treba tiščati prstov skup

problemov pri tem nism nikdar opazil, res je da mam dolge prste, samo lahko pa da maš ti kratke8-O
sicer pa ps gamepad nima pomanjkljivosti kar se mene tiče...
««
10 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988211801 (88974) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6111011 (8375) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628700 (7180) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

778133 (5835) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323185 (2160) fosil

Več podobnih tem