» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
9 / 39
»»

lowac ::

Jst pa sem klical včeraj tistega gospoda, ko bi mi naj modal xbox360 s tanovim Lite-On pogonom.
In pravi, da se sploh ne da odpret konzole brez da bi poškodoval oz strgal garancijsko nalepko... Zj pa nevem a bi al nebi... ker pol če kaj crkne sem v p*.
Kolker gledam po bolhi in to imajo cene za odklep xboxa s tem pogonom okrog 100€.. ta ima pa za vse pogone isto -> 40€...

Kakšen nasvet?

//Prejšnič sem napisal:
Sam sem si v ponedeljek kupu za 20€ Call of Duty 3 in sem z igro kar zadovoljen.. edino kar me zajebava je ta game-pad, ker se ga nekako ne morem fajn
navadit. Ter nisem mogu verjet, da igra nekoliko "šteka" oz. bolj počasi deluje kjer je veliko streljanja, efektov ter objektov. Če se obrnem za 360° mi tam kjer ni nikogar deluje popolnoma gladko potem pa nekoliko "trokira" :D Kaj bo šele pri novejših igrah? Mogoče, da je kriv kaj dvd medij (ampak skoraj ni kaj veliko zrisan)?
//

Probal sem tudi tam kjer sploh ni kaj štekalo nametat na eno stran dimne bombe in ko se je nakadilo sem začel obračat za 360° in spet je tam kjer je bil dim trokiralo ter bolj počasi teklo. Ka je to narobe? Kaj s pogonom v xboxu al kaj? Al pa vendarle s dvdjem?
Moram si probat kupit še en original, da sprobam to zadevo, da bom vedu.. ker če bo pri naslednjem isto potem ga nesem nazaj v Mullerja.

c3p0 ::

Brez skrbi da bo za liteon dražje kot 40€, raje vprašaj prej. Ker dvomim da dela z - profitom. Ali pa liteonov sploh ne servisira.

Grede nalepke - gre, le znat moraš. ;)

Sumim, da dotični gospod ni nek maher.

LuGi ::

Verjetno misli tega k ma ze v oglasu napisano 40EUR in ce poscrolas do konca bos videl da je za liteona cena 85EUR..drazji kot ostali :)) + tega je noob ce nezna odstraniti nalepke brez da bi jo poskodoval ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Mavrik ::

lowac: Saj to bi ti itak moralo biti jasno, da flashanje pogona razveljavi garancijo.
The truth is rarely pure and never simple.

Berserker ::

ja potem pa čemu eni pišejo pri fleshanem xboxu maš eno leto garancije.

Eno je teorija, drugo pa praksa...

Mavrik kako zdej če je v oglasih na bolhi da to naredijo tako da nalepka ostane nepoškodovana?
Btw. jst sem z njemu govoril po telefonu in mu razložu, da imam tanov pogon Lite-On, ki ima rumene žičke če pogledaš ko odstranis faceplato ter da je
bil izdelan septembra 2008. Zato sem ga še enkrat vprašu če je cena 40€ tako kot je reku in je rek da je cena pri vseh enako le postopki so drugačni.
Je mogoče, da ne zna oz. še ni videl tega novega pogona al kaj :)
Ma nevem..

drvo ::

Sago, a ti to delaš na Ptuju?

MareMareCare ::

Ja čist lepo se da nalepko odstrant če ne drgač prvič probaš s sušilcem za lase hehe :)) učas rata :D, ja js mam cod3 na pa men nč ne steka... probu sm tut tist z dimno pa useen normalno pomoje je CD zravsan al pa kj tazga....
aja ja forza2 je zuni pa GTA 4 tut mislim igram sj drgač nebi vedu hehe :D

Zgodovina sprememb…

laught ::

najboljši so tak gears of war,čez 3 tedno pa bo no1 tak gow 2 prevzel(no vsaj upam)kr zgleda res dobro..

Čeprav imam Xbox 360 premium šele 3dni in je že rabljen, pa tudi na ploščku se še ne znajdem najbolje, Mi je prov LEGENDARNO igrati na njemu.
Tukaj mi ni treba skrbeti kot pri PC-ju ko kupim/dobim novo igro da mi bo štekalo ali da ne bom mogev imeti use grafične nastavitve na high :D.

Usi ki bi radi za malo denarja dobili veliko uzitkov je Xbox prava stvar. Ker se spomnim pri Pc-ju sem zmeraj skbrev in gledu okol kdaj nova grafična pride in tako naprej. Tako da se mi zdi da priblizno 400€ je za tako dolgotrajno stvar dokaj poceni.

Hehe upam da mi usaj kako leto ne vrze RROD napake :))

Zgodovina sprememb…

Sam pogon stane priblizno 25eur..in potem se racuna delo le 15eur? Zanimivo ;)

Pa kdo si je zmislo da je šel delat ta nove pogone kaj ta stari niso bli več vredi al kaj?

Najbolj logičen odgovor bi bil, da zaradi večje zaščite ter večjega profita, ker bi več folka kupovalo originalne igre ane, ker se ne da tk na easy modad...

sam hitro je to microsoft ugotovil, xbox je že tri leta zunaj. dpba dobrih iger se pa počasi končuje za xbox. prihajajo ps3 časi.

Kakšen PS3..ta sistem nebo nic kaj boljsi od box 360.. bo MS izdal novo konzolo in bo spet pojedu ps3 8-)

Meni je xbox kr vreji, ma precej boljših iger kot ps3, sam poglej ps2 že deluje od 2001 pa še zdaj delajo ene igre zanj, se naredijo za navaden xbox kaj? xbo 360 se počasi izteka doba kr pač prihajajo bolj zahtevni špili katere nebo več zmogel prevajat al pa bo gor slabša grafika zaradi tega kr lahk predvaja največ 8,5 gb pa kr bo prezahtevno zanj. za ps3 pridejo zdaj precej dobri špili ven. microsoft pa itak ma dosti dela na drugih področjih pa zato naslednjega xboxa še dolgo nebo , vprašanje če sploh bo.

Xbox zajle še tak vlada,gears of war 2 naj bi čist izmolzgal 360ko,in epic je že reko da bojo gears of war trilogija,tak da 3jke se na 360 nebojo mogli lotit, ker nebodo mogli naret boljše grafike in nič, tak da če nebo novega xboxa bojo pol pač na ps3 dali,razn če čejo da trojka zgleda kot dodatek..in ko pride god of war 3,pa se odklene ps3 bo 360 tak pozabljen..

Gears of war 3 na PS3? Če je publisher Microsoft.. smeh.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Sam pogon stane priblizno 25eur..in potem se racuna delo le 15eur? Zanimivo ;)

Daj mi povej kje jih lahko nabavim za 25€, kupim 10 komadov takoj.

Gears of war 3 na PS3? Če je publisher Microsoft.. smeh.

ja kaj pa misliš da bo na 360??če že 2jka baje glih tolk, da bo gor laufala..in igro dela epic tak da 3jka še ziher ni določena na kerih platformah bo..

destroyer2k ::

laught

Am a ti poznaš kaj pomeni kodiranje? Ker glej prej so rekli pri gears of war 1 da grafika in ostalo ne bojo mogli več zvišat, ampak nakoncu so kodo malo prerihtali in sedaj lahko dajo več ko 100 vojakov in nič ne šteka, bolša kakovost vode, fizike in saveda osvetljeva je bolša (kar je najpomembnejše za lepšo grafiko). Pa tudi jaz glih ne vidim logike, zakaj bi ms rekel naj naredijo še za xbox360 trojko, ker pomojem pojmu trojka bi mogla biti na novi konzoli ko pride (razvoj igre pa bi tak trajal 3-4 lete če bi naredili za novo konzolo) in bi lahko naredili grand finale za gears of war.

Dodatek: Nekaj sem pozabil zakaj je najmajn logično da bi gow3 izšla na ps3, ker fan base je na xbox360 ne na ps3, edino kar če bi se razvijalec odločil je to da pride na ps3 in xbox360, čeprav dvomim da bi se kaj takega zgodil.

Zgodovina sprememb…

Matek ::

ja potem pa čemu eni pišejo pri fleshanem xboxu maš eno leto garancije.

To ni uradna garancija, ampak plačaš malo več in ti podjetje, ki ti je prodalo flashano/odklenjeno/čipano konzolo, ponudi lastno garancijo, da če gre kaj narobe v prvem letu, ti iz lastnega žepa menjajo. Ker pač določen procent vseh konzol se kvari in nekatere je pač upravičeno strah, da jim bo zadeva crknila čez mesec dni in si zaradi flashanega pogona ne bodo mogli pomagati.

ja kaj pa misliš da bo na 360??če že 2jka baje glih tolk, da bo gor laufala..in igro dela epic tak da 3jka še ziher ni določena na kerih platformah bo..

Hahahah, to so neke PS3 fanboy ideje. Izdaja kvalitetne igre za konkurenčno konzolo je nesmisel - zaslužek bi bil gotovo manjši kot izguba zaradi ljudi, ki bi potem šli na PS3 oz. ne bi kupili xboxa.

Sicer pa maneverskega prostora je vedno še nekaj. Če se ne da več tako zelo izboljševati grafike, se je pač ne. Neumna so natolcevanja, da zdaj pa kao kar ne bo več iger, ker se je dosegel vrhunec grafike. Kot je nekdo višje napisal - Za PlayStation 2 se še kar izdajajo določene igre, večkrat celo take, ki pridejo ven tudi za Xbox360 in PS3 - se jih pač prilagodi. In to še nekaj let po izidu naslednje generacije, razlog pa je seveda veliko število teh konzol. Prvi xbox je bil relativno neuspešen, zato zanj tudi ne izide dosti bombastičnih naslovov, ker se to ne izplača. Xbox360 je precej bolj množično popularen, kar avtomatsko pomeni, da se ga bo dolgo molzlo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Sedaj sem 100% da je disk preveč "porajsan" (call of duty 3) -> zato mi šteka. Ker sem probal v eni mapi nametat na kup dimne in ni popolnoma nič štekalo...
Nato sem vzel disk vn iz konzole ter pregledal površje na sončni svetlobi in ima rise pol centimetra od roba diska v obliki krožnice..
Torej ga je zrajsala konzola (al moja al pa od tistega, ki je to igro prodal v trgovino). Zj uglavnem vem, da je konzola vredu in to je pomembno :D
Bom ga šou pa zamenjat pa bom neki drugega vzel . . . bmk :D

bozickus ::

Lowac

pa si to kupil rabljen disk?
Carpe diem permaneo!

Ja se vem da se gearsi najboljše špilajo na xboxi in da bi blo glupo na ps3, tak kot resident evil pa god of war bolj pašeta na ps. Sam kdaj bo prišo novi xbox? Če bo sploh? Bi blo fajn videt da bi prišo vn z gears 3, kr na začetku ponavadi ni nobene pametne igre.. Drugač pa bomo vidli kak bo zaj z dvojko, zgleda res dobro..

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

igra se ti bo porajsala če boš mel pokonci postavljen xbox, to se mi je zgodilo pri TDU in pri just caause. jaz sem na strani xboxa čeprav imam tudi ps3, sej večino iger tak preigram na xboxu. vrhunec iger pa se mi zdi da je xbox dosegel zdaj, saj pol ne bodo prihajali več takšni exkluzivni naslovi kot so gow 2 pa forza pa halo. drugo bo itak vse na ps3-ju al pc-ju. vrjetno bo gow3 tudi na xbox 360.

gow 3(God of war 3)??? tega xbox nebo ugledal..

GOW je lahko tudi GEARS OF WAR in to je tudi mislil.

ja to mislim Gears Of War.

Ps3 nevm meni se ne zdi zakon... Prva pomankjivost je igralni plošček in tako naprej. Xbox 360 se mi zdi ful ful bolš in pomoje tudi grafika nebo še kmalu štekala... Sj ga izbolšujejo npr. : elite je malo bolši od 1leto strega premiuma. Tako da nevm zakaj bi ms šel razvijat nov xbox (totalka nov ne samo nova verzija)... Skoraj da nima smisla ker niti 1na igrca novejša (kolikor jaz poznam) ne šteka...

Sam sm se moral odločiti ali kupim xbox 360 premium ali ps3. Po dovgem branju forumov razlik, pregledu iger za to in ono sm se z odločiv za xbox in vidim da ni napačna izbira sam sm pri prijatelju igrav na ps3 in ni to kr bi moralo biti pa še modifikacija je problem...

Zgodovina sprememb…

Eni že sanjate o novem Xboxu, dan svetu bo uzrl nekje leta 2012.
V teh podverzijah izboljšujejo hlajenje, porabo energije, itd. Nova bo imela GPU in CPU na istem dye-u. A računske karakteristike ostajajo jasno vedno enake.

Npr. PS2 ima več kot 20 različnih podverzij, v tazadnji so celo adapter spet uspeli spraviti nazaj v ohišje konzole.

Med arcade, elite in premium ni razlike v karakteristikah hardwara, tako grafične kot procesorja če se ne motim, tako da nevem kaj ti govoriš markodivjak.

bozickus :: danes, 13:54:58
citiraj

* #

Lowac

pa si to kupil rabljen disk?

Ja v Mantisu v LJ. Jutri ga nesem menjat za GTA IV +doplačilo 8€! :)

Sam v mantisu majo drago..kolk si sploh dal za cod 3?

lowac mislim sem na hlajenje pa bolj tih je,(novejše verzije)... o tem sm mislu ne pa o grafiki in procesorjo.... Se Opravičujem če nism tega kar sm misliv nisem razločnejše napisal.

Zgodovina sprememb…

eh lejga ni panike opravičevat se pa res ne rabiš :)

@laught ja zgleda imajo dražje kot pa v 3D Svet-u ... sej drugič grem tja. Samo sedaj bom tega menjal (reklamiral) tam se mi bolj splača.
Dal sem 20€, GTA IV pa pride rabljen 29€.
LINK -> http://www.mantisplus.com/catalog/item....

ja sicer se mi zdi da je tole že kdo uprasu, pa čeprov sm cev forum prtebrav sm pozabu, pa se mi neda iskat. Kje je najbolš kupvat igre za xbox k IGABIBA je kr draga....

Škoda pri xboxu je kr lahk sam dual leyerje bere, medtem ko lahk ps3 blureye. To je zamene edina napaka pri xboxu, sej bi ta bral hd dvd sam je vseskup propadlo, zaradi tega tudi na xbox ni prišel mgs 4. Pri novih xboxih je novo to da ni več tak glasen pa pregreje se nea več tak hitro, aja pa še hdmi ihode majo, xbox premium iz 2005 tega ni mel, strojne moči gotovo nebodo povečevali, če pri ps2 niso še pri xboxu nebodo. Se pa najdejo špili kjer začne xbox štekat npr. Pri mercenaries 2 ko sem bi l vhudi akciji pa je blo kr precej efektov.

sicer pa me zanima zakaj je nitendo wii tak švoh konzola pa psp?

Zgodovina sprememb…

ja psp pač nemore bit neki next gen..za wii pa nevem,mogoče si nintendo nemore prvošit tega:P

Ka je res Fallout III ze uzun za xbox ? Al mogočće ve kdaj pride če pride ?

Ja newm js res nism še najdu placa da bi mi pr xbox štekal.... Samo tr33k ka to full full zašteka al sam tak mal ?

hehe ja Wii sm js igrav pa stem lahka še koga ubiješ hehe hec... če igraš tenis pa muraš mahat sam ni nevem ka dobrih igrc pa neki .....
Oo pol ga pa moram snet dol na hitr kr sm na PC-ju špilu Fallout 1,2 pa je blo nora na xbox pa mura bit še bol...
ja za snemat dol za xbox vem še neki bolšga---> http://bt.xbox-sky.cc/index.php mislim usaj men je dober

Sam mene resno zanima še zmer če to k štekne ful al sam mal kdor pač ma probleme s tem pa nima zravsanega CD-ja

Jas sem tam naročo gears of war 2, kaj ve kdo kdaj dobiš igro? Točno na dan izida, al bolj pozneje?

Zgodovina sprememb…

Še en primer sem našel glede štekanja to je pri freacture: pri tej igri te sovražniki skozi streljajo pa mečejo granate igra ima posebnost da lahko dviguješ tla ali pa jih znižuješ, recimo granate delajo luknje veliko ugank moraš rešit s pomočjjo te posebnosti men je zaštekalo po moje zaradi prevelikih efektov pa tega, preprosto je bla tist čas konzola preobremenjena pa še 4 ure je bla prižgana ( je bil xbox že fajn topel). Edini dobri wii igri sta resident evil 4 pa najnovejša zelda. Mene precej moti da je slaba grafika na wii-ju, sicer nevem zakaj nebi mogli naredit konzole ki bi vsebuvala senzor gibanja + dobra grafika. Nekje sem bral da je bil nitendo drugi najbolj vreden papir na japonskem, sicer pa nitedotove konzole niso bile nikoli znane po dobri grafiki.

Zgodovina sprememb…

@tr33k ja newm pa to faj šteka al mal. Ja newm js sm v petek (v četrtek sm dubu xbox) igrav priblizno 9urc mogoče malo manj pa sm pri gta iv naredu veliko razdejanje pa use pa ni niti mal zaštekalo, pa je novejša igra... Potem pri forzi2 isto use cool. Zelo rad bi najdu neki da bi vidl kako to zaštekne hehe na compu sm mev skus probleme glede štekanja pa grafične tle ga pa še najdu nism pa se trudim...

Zgodovina sprememb…

Sej ne šteka skozi oz. Če se zgodi se to enkrat malce se začne zatikat čez par sekund pa normalno naprej laufa, aja pa freacture ma isti pogon kot ga ma ta nov star wars, delajo isti team.

Zgodovina sprememb…

Aja js sm pa mislu da to orenk da res komaj igraš. Mozno bom vidu mogoče se mi kdaj zgodi:d

Zgodovina sprememb…

Ja pa pri tr33ku tut lahk dvomimo da ma orginal.. Ko pirati itak vedno majo napake..

Zgodovina sprememb…

sicer vam povem da tudi mercenaries 2 za ps3 je pri nalaganju textur se zatikalo par sekund.

eh nevm pomoje je tak da bo xbox še kr dovgo na sceni priljubljenih konzol in bojo še dobre igre prihajale.... Ker zakaj bi potem MS dav na RROD 3leta garancije če pa bi hotelu kmalu ukiniti konzolo oz. nebi delali več igre dobrih ?.... Pa še skus izbolšujejo (hlajenje, pregrevanje,zmanljašali so glasnost,.... ).... Če nebi delal novih dobrih igrer bi bilo use to brezveze ker noben nebi več kupvav tako da pomojem bodo še legendarne igre prihajale

Gears of war 2 je zunaj...upam na najboljše
««
9 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988211796 (88969) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6111011 (8375) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628699 (7179) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

778130 (5832) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323185 (2160) fosil

Več podobnih tem