Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360

matija14 ::
Ni več v garanciji, je že star...narejen je bil leta 2006, imam ga že tudi skoraj 1 leto. Kupil sem pa rabljenga...

LuGi ::
3 letna garancija je prisla ven sele lani in verjetno jo je kupil pred tem.
"Xbox 360 warranty coverage expanded for RROD victims
Leo Chan - Friday, July 6th, 2007 "
"Xbox 360 warranty coverage expanded for RROD victims
Leo Chan - Friday, July 6th, 2007 "

destroyer2k ::
LuGi
In če je prišla lani? Ker velja tudi za nazaj kupljeno. Pač ta garancija velja za vse konzole tudi za tiste ki so bile kupljene 2006.
In če je prišla lani? Ker velja tudi za nazaj kupljeno. Pač ta garancija velja za vse konzole tudi za tiste ki so bile kupljene 2006.

LuGi ::
Ja seveda kar misli si..na garancijskem listu ti piše 12 mesecev..ce imas starejsega..govorim za mueller.

Berserker ::
Men se zdi včasih da xbox komaj še poganja nekatere igre, to sem opazil pri freacture, ki je začel štekat vrjetno zaradi vseh efektov pa tega pa tudi v bia hh se texture komaj nalagajo, medtem k ov verziji za pc je vse naloženo.

Matheeew ::
Še vprašanje na temo garancije in Mediamarkta...
Lahko zahtevam nov XBOX ali bom prisiljen 2x hoditi v Avstrijo, ker bodo mojo konzolo dali na servis?
Če moram namreč dvakrat hoditi v Avstrijo je potni strošek že blizu tega, da kupim kar novo...
Lahko zahtevam poplačilo potnih stroškov?
Lahko zahtevam nov XBOX ali bom prisiljen 2x hoditi v Avstrijo, ker bodo mojo konzolo dali na servis?
Če moram namreč dvakrat hoditi v Avstrijo je potni strošek že blizu tega, da kupim kar novo...
Lahko zahtevam poplačilo potnih stroškov?

Mavrik ::
Avstrijci bodo čist verjetno poslali zadevo na servis. In ne, noben ti ne bo dal nazaj potnih stroškov.
The truth is rarely pure and never simple.

Matheeew ::
Kolegu so jo sicer tudi kar zamenjali. Samo se je moral precej razburjati :)
Bom v loži odpru temo glede garancije in potnih stroškov.
Bom v loži odpru temo glede garancije in potnih stroškov.

LuGi
Ja, ampak potem pa pokažeš uradno garancijo od microsoft (prenovljeno) in bodo mogli ti zamenjati, ker imaš pravico zahtevati popravilo xbox360, če je imel rrod. Ne vem od kod zdej vsi to pobirate, ker microsoft je točno povedal, da ima vsaka konzola 3 letno granacijo na rrod ne glede na to kdaj je bila kupljena.
Ja, ampak potem pa pokažeš uradno garancijo od microsoft (prenovljeno) in bodo mogli ti zamenjati, ker imaš pravico zahtevati popravilo xbox360, če je imel rrod. Ne vem od kod zdej vsi to pobirate, ker microsoft je točno povedal, da ima vsaka konzola 3 letno granacijo na rrod ne glede na to kdaj je bila kupljena.

bozickus ::
Je tale ponudba OK?
http://www.bolha.com/oglas3722222/xbox-...
Sicer gledam originale in ne odklenjene.
http://www.bolha.com/oglas3722222/xbox-...
Sicer gledam originale in ne odklenjene.
Carpe diem permaneo!

Sem gledal v mullerju majo arkade znižane na 199 € elito pa okoli 290€. full se je cena spustla glede na to da je ps2 ponekod 150€.
Aja pa za vse hude fane xboxa pa halota, pride na q4 2009 novi halo 3 RECON.
Aja pa za vse hude fane xboxa pa halota, pride na q4 2009 novi halo 3 RECON.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()

lowac ::
Jst sem ga kupil kak teden nazaj v Mullerju na Čopovi (Arcade) in sicer za 179€. Kaj so ga podražli v roku enega tedna ali kaj?.
Danes sem odstranu faceplato ter vidu "pre*leti" rumeni žički.. Torej Lite-On pogon.
Torej kot sem prebral skoraj vse vaše komentarje ga ni možno drugače flashati oz. chip modad kot pa z zamenjavo pogona.
Kakšna bo cena za ta "poseg" upam, da bom zvedel v petek ko grem domov iz LJ na koroško, kjer ima nek gospod tudi servis xbox-ov ter tudi odklep.
Ko sem ga klical je rek za 40€ da naredi (samo še neve da imam lite-on :)
Drugače pa, če koga malo srbijo roke tudi ko je konzolo šele nabavil, vam priporočam trgovino Mantis, kjer prodajajo rabljene in nove igre,
tako za PC,Xbox,Xbox360,PS,PS2,PS3....
http://www.mantisplus.com/catalog/?cate...
Trgovino imajo pa v Ljubljani POD Bežigrajskim dvorom.. torej Undeground :D
Sam sem si v ponedeljek kupu za 20€ Call of Duty 3 in sem z igro kar zadovoljen.. edino kar me zajebava je ta game-pad, ker se ga nekako ne morem fajn
navadit. Ter nisem mogu verjet, da igra nekoliko "šteka" oz. bolj počasi deluje kjer je veliko streljanja, efektov ter objektov. Če se obrnem za 360° mi tam kjer ni nikogar deluje popolnoma gladko potem pa nekoliko "trokira" :D Kaj bo šele pri novejših igrah? Mogoče, da je kriv kaj dvd medij (ampak skoraj ni kaj veliko zrisan)?
Zanima me pa nekaj.. nekje sem bral da je možno priklopiti na sprednja dva USB 2.0 porta USB wireless tipkovnico. A lahko potem tudi kakšno miško al kako je s tem? Ter ali lahko z njima potem igraš FPS igre?
Hvala in LP
Danes sem odstranu faceplato ter vidu "pre*leti" rumeni žički.. Torej Lite-On pogon.
Torej kot sem prebral skoraj vse vaše komentarje ga ni možno drugače flashati oz. chip modad kot pa z zamenjavo pogona.
Kakšna bo cena za ta "poseg" upam, da bom zvedel v petek ko grem domov iz LJ na koroško, kjer ima nek gospod tudi servis xbox-ov ter tudi odklep.
Ko sem ga klical je rek za 40€ da naredi (samo še neve da imam lite-on :)
Drugače pa, če koga malo srbijo roke tudi ko je konzolo šele nabavil, vam priporočam trgovino Mantis, kjer prodajajo rabljene in nove igre,
tako za PC,Xbox,Xbox360,PS,PS2,PS3....
http://www.mantisplus.com/catalog/?cate...
Trgovino imajo pa v Ljubljani POD Bežigrajskim dvorom.. torej Undeground :D
Sam sem si v ponedeljek kupu za 20€ Call of Duty 3 in sem z igro kar zadovoljen.. edino kar me zajebava je ta game-pad, ker se ga nekako ne morem fajn
navadit. Ter nisem mogu verjet, da igra nekoliko "šteka" oz. bolj počasi deluje kjer je veliko streljanja, efektov ter objektov. Če se obrnem za 360° mi tam kjer ni nikogar deluje popolnoma gladko potem pa nekoliko "trokira" :D Kaj bo šele pri novejših igrah? Mogoče, da je kriv kaj dvd medij (ampak skoraj ni kaj veliko zrisan)?
Zanima me pa nekaj.. nekje sem bral da je možno priklopiti na sprednja dva USB 2.0 porta USB wireless tipkovnico. A lahko potem tudi kakšno miško al kako je s tem? Ter ali lahko z njima potem igraš FPS igre?
Hvala in LP

nemogoče da ti cod 3 šteka potem nebi sdelali še bolj zahtevnih iger, ziher je kaj z dvd-jom narobe sam sem mel zrajsan test drive inlimited pa mi je enako štekalo in včasih zamrznilo. mislim da se ne da uporabljat miške in tipkovnice na xboxu čeprav bi blo fajn to, lahk pa gamepad uporabiš v pc igrah.

@tr33k
Mogoče da ima to kakšne veze - zrisan dvd (saj sem kupil rabljeno igro), mogoče pa je tud krivo to, da sem jo imel pokonci položeno.
Danes, ko pridem iz službe bom jo dal v vodoravni položaj pa da vidimo.
USB tipkovnico lahko uporabljaš vendar ne za igranje iger kolikor berem...
Uporabljat se jo da pri Windows Live Messengerju ter pri vnosu kakšnih kod ter tam, kjer se ti pojavi neka
virtualna tipkovnica (to sem videl samo enkrat in sicer pri prvi registraciji).
LINK -> http://forums.gametrailers.com/showthre...
Samo kaj mi hastne tipkovnica če miške ni.. :D Ma se bom že navadu! :D
Drugač pa dirkačine pa to kot so Race driver GRID, Colin DIRT ter kakšen Pure morajo bit noro za igrat :D
@bozickus
Razlika je kolker vem v trdih diskih ter mogoče ima še kakšen priložen zraven HDMI kabel ter kakšen špil.
Arcade nima ničesar od tega(zraven dobiš 256MB memory card) kar zadošča za shranjevanje save game-ov -> tega imam jaz.
Elite ima disk 120GB, Premium pa 20GB...
LP
LP
Mogoče da ima to kakšne veze - zrisan dvd (saj sem kupil rabljeno igro), mogoče pa je tud krivo to, da sem jo imel pokonci položeno.
Danes, ko pridem iz službe bom jo dal v vodoravni položaj pa da vidimo.
USB tipkovnico lahko uporabljaš vendar ne za igranje iger kolikor berem...
Uporabljat se jo da pri Windows Live Messengerju ter pri vnosu kakšnih kod ter tam, kjer se ti pojavi neka
virtualna tipkovnica (to sem videl samo enkrat in sicer pri prvi registraciji).
LINK -> http://forums.gametrailers.com/showthre...
Samo kaj mi hastne tipkovnica če miške ni.. :D Ma se bom že navadu! :D
Drugač pa dirkačine pa to kot so Race driver GRID, Colin DIRT ter kakšen Pure morajo bit noro za igrat :D
@bozickus
Razlika je kolker vem v trdih diskih ter mogoče ima še kakšen priložen zraven HDMI kabel ter kakšen špil.
Arcade nima ničesar od tega(zraven dobiš 256MB memory card) kar zadošča za shranjevanje save game-ov -> tega imam jaz.
Elite ima disk 120GB, Premium pa 20GB...
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lowac ()

Men je dvd zrajsalo kr sem mel pokonci postavljenega, pol pa mi je zaradi tega dve igri zrajsal, skozi more bit vodoravno.

Longinus ::
tipkovnico in miško lahk uporabljaš baje če imaš tole zadevco XFPS adapter za xbox360
je pa zadeva dokaj draga
lp
je pa zadeva dokaj draga
lp
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

Sago zakaj se v bistvu rabi ta disk? Za demote pocukat iz LIVE-a samo al kaj? Samo itak ne morem tega delat,
če nimam plačanega membershipa in ga tudi ne mislim.

Disk se menda rabi za shranjevanje igre, za demote bi blo pa fajn videt če bi lahk kr orginale naložo na ta disk. pa za muzike ti pride prav.

Sago zakaj se v bistvu rabi ta disk? Za demote pocukat iz LIVE-a samo al kaj? Samo itak ne morem tega delat,
Disk rabiš za:
-- tvoj profil (kamor spadajo savegami in vse ostalo)
-- demote (za katere _NE_ rabiš plačljivega membershipa za downloadat)
-- XBLA igre (za katere tudi _NE_ rabiš plačljivega membershipa
-- download dodatkov za igre (recimo najnovejši track pack za GH3 je kar 1.2GB)
-- inštalacijo iger na disk (na voljo z updateom 19.11)
-- namestitev novega vmesnika (update 19.11)
Edina stvar za katero rabiš plačljivi membership je online igranje. Za nič drugega na Live ga ne rabiš!
Na disk ne moreš:
-- dajati poljubnih datotek
-- shraniti glasbo
-- shraniti filme
Edini način kako lahko spraviš to na disk je da zdownloadaš z Xbox Live-a. Kar se pri nas ne da ker smo banarepublika.
Ne kupovat konzole brez diska, je bebavo. Še posebej ker te stane kasneje disk več kot pa razlika v ceni konzol.
Aja, pa ne kupovat X360 iger pri Mantisu... majo neverjetno nategunske cene. Poglejte pri 3DSvetu ali pa kar pri kakšnem gameplay.co.uk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()

Aha za 3D svet sem tud slišal sem gledal malo gor tudi...
Bom naslednjič šel tja...
Mavrik tnx za informacije!
Pa tud nekje sem zasledil, da pišete da je garancija 3 leta...
Pa kje ste to vidli? Samo 12 mesecev je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lowac ()

Originalne nove zapakirane konzole:
-Xbox 360 Arcade Lition 2leti garancije cena 179eur!
-Xbox 360 Premium Lition 3leta garancije cena 239eur!
-Xbox 360 Elite Lition 3leta garancije cena: 299eur!
Info na:
031-434-225
07-30-83-424
playgame@email.si
http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE!
http://playgame.high-forums.com/ Playgame forum.
Verjetno bom pr njih nabavil Elite. :)
-Xbox 360 Arcade Lition 2leti garancije cena 179eur!
-Xbox 360 Premium Lition 3leta garancije cena 239eur!
-Xbox 360 Elite Lition 3leta garancije cena: 299eur!
Info na:
031-434-225
07-30-83-424
playgame@email.si
http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE!
http://playgame.high-forums.com/ Playgame forum.
Verjetno bom pr njih nabavil Elite. :)
Carpe diem permaneo!

laught ::
Aha za 3D svet sem tud slišal sem gledal malo gor tudi...
garancija je 3 leta stoposno..

Glej, takole je. Garancija na konzolo je sicer 12 mesecev... TODA! Če dobiš RROD (torej kritično sistemsko napako, tri rdeče lučke), kar je tudi najpogostejša odpoved, Microsoft sam priznava 3 leta garancije.

laught ::
ja pr meni je garancija za konzolo 24 mescev..kupo sem v mullerju.za rrod pa tak ma vsak 3 leta če microsoft priznava 3 leta garancije.

lol123 ::
Ve kdo mogoč kako uporabim tist 1 mesec xbox live ko je piše da imaš na voljo ko kupiš xbox360 ali pa kje bi se dal kupit mesečno kodo za x360 live?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lol123 ()

lol123 vse je v navodilih ki si jih dobil zraven.. to bom tud jst poskusu, ko se bom oz. če si bom kupil hard drive..

MareMareCare ::
ooo dubu sm xbox premium to je zakon igrat igrce na pa na compu :D oooo ka to dela :P

Rahlo sem v dilemi; kupiti ali ne kupiti Xbox360?
Namreč; ker imam laptop za bolj "produktivne" zadeve, me včasih zagrabi kakšen HL2 za odigra ali pa Bioshock.
Ker se mi ne da nabavljat in sestavljat računalnikov (čeprav sem to že na veliko počel) bi kupil X360 Elite.
Zdej pa; ali se sploh splača nabavljat?
Se da pogledat kakšen video na njem in kakšen album?
Hvala in lep pozdrav!
Namreč; ker imam laptop za bolj "produktivne" zadeve, me včasih zagrabi kakšen HL2 za odigra ali pa Bioshock.
Ker se mi ne da nabavljat in sestavljat računalnikov (čeprav sem to že na veliko počel) bi kupil X360 Elite.
Zdej pa; ali se sploh splača nabavljat?
Se da pogledat kakšen video na njem in kakšen album?
Hvala in lep pozdrav!
Carpe diem permaneo!

Ph4nt0m ::
Hja to pa je odvisno čisto od tebe, sam veš koliko ga bi uporabljal in če se ti "splača"... Kakorkoli, kar se tiče same konzole to ne bi bil zgrešen nakup. Naj reče kdorkoli kar hoče, ampak igranje je dosti boljše, kot pa v te namene uporabljati PC. Prav tako si boš lahko na konzoli ogledal kak film, poslušal glasbo... Imaš tudi možnost predvajanja glasbe iz računalnika, če daš kakšno mapo v skupno rabo... Kakorkoli, primarni namen pa je seveda igranje iger.
Tudi sam sem xbox kupil predvsem zaradi tega, ker nisem več hotel vsake pol leta nadgrajevati računalnika in ga "obremenjevati" z igrami... Ni mi žal nakupa
Tudi sam sem xbox kupil predvsem zaradi tega, ker nisem več hotel vsake pol leta nadgrajevati računalnika in ga "obremenjevati" z igrami... Ni mi žal nakupa

www.kartusatoner.si

bozickus
Odvisno no če res dobesedno misliš, da te prime volja do half life ali pa biohock, se ti ne splača kupiti konzolo (in govorim iz izkušenj, ker valve igre so izjemno bolše na pc-ju, zaradi takojšnih popravkov in free dodatkov). Če pa misliš še za druge igre, pa si kupi konzolo, ampak prej stestiri če ti odgovorja igrati na gamepadu.
No drugače če se ti ne da igrati na pc-ju, se ti konzola splača kupiti, ampak še vedno pa ti priporočam da valve igre igraj na pc-ju (in je dosti ljudi enako reklo ko so prešaltatli čisto na konzolo da half life ni tako vredi na konzoli).
Odvisno no če res dobesedno misliš, da te prime volja do half life ali pa biohock, se ti ne splača kupiti konzolo (in govorim iz izkušenj, ker valve igre so izjemno bolše na pc-ju, zaradi takojšnih popravkov in free dodatkov). Če pa misliš še za druge igre, pa si kupi konzolo, ampak prej stestiri če ti odgovorja igrati na gamepadu.
No drugače če se ti ne da igrati na pc-ju, se ti konzola splača kupiti, ampak še vedno pa ti priporočam da valve igre igraj na pc-ju (in je dosti ljudi enako reklo ko so prešaltatli čisto na konzolo da half life ni tako vredi na konzoli).

xbox se splača kupit zaradi: gers of war 1 in prihajajoče 2( unreal 3 bo baje čist znucan), halo 3, motoforza 2, drugo leto prihajajočega halo 3 recon, farcry 2, gta 4,ninja gaiden 2 , pa še dosti drugih naslovov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 209896 (87069) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10877 (8241) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8571 (7051) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8019 (5721) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3140 (2115) | fosil |