» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
7 / 39
»»

Zurbum ::

@tr33k:
Dvomim, da ti bo bral kopije.

Berserker ::

kaj kopije za navaden xbox enako posnamem kot za x360.

laught ::

Tak nebojo delale na 360,te si navadn xbox kupi rajš..

opeter ::

prekleti pirati
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mtosev ::

originalne x360 igre se bp kopirajo. za backup seveda
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

opeter če maš debelo denarnico lahko komot prekljinjaš pirate :D

praviš, da če nimam denarja za avto, imam vso pravico, da ga ukradem? :|

jericho ::

Kr počak še mal, pa bomo še kruh kradl za golo preživetje. Kaj bomo pa pol, če ne "pirati".

no, takrat bom pa jaz kruh od tebe kradu in ti se boš s tem strinjal :P

Kaj pa vse za lasno korist, seveda 8-). Pa sej v slo uradno sploh ni možno kupit igre(razen v mulerju in na spletu) tak da lahko komot vkradem kr za to nebo doben na slabsem v sloveniji, razen prodajalec dvoslojnih ta bo mel promet. sej ti zaradi tega kr jaz vkradem nebos nic na slabsem.

MareMareCare ::

hehe zanimivo :D

mene pa zanima nekaj če se xbox360 da popravit če mu sveti:
-1 lučka
-2 lučki
-3 lučke

sm še bol nov pri tem prosim ne me čist skritizirat :D :P

LP

1 pomeni da je nekaj v hardveru narobe(al neke podobniga)
2 da se je pregrel(treba ga je mal ugasnt, da se ohladi)
3 pa pomenijo da se čist pregrel
4 pa, da kaki kabl ni prav prkloplen

če sem kaj narobe napisal me naj kdo popravi..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: laught ()

se prav če zasvetjo 2 je bulš da ga ugasnem :D
kuk caša pa je priporočlivo špilat na dan (mislim maximalno) da nebi blo kj narobe

dobim xbox premium

Jas ga nabijam včasih tut po deset ur na dan, pa ni nič,mi je pa prej en crkno 2 leti pa pol je bil star, verjetno zaradi gta 4 ko sem ga špilau cel tedn, po kakih 8 ur na dan

ja js bi ga kupu od sošolca (zelo lepo ravna z njim ma tut ps3 pa wii) pa kr pocen pa 1no leto je star ka mi bo še veljaja garancija za RROD ?
pa se mi splača ga kupt al ne ? (ohranjem pa dela pa use super)

Ja se garancijo maš 3 lete tak da nearabiš skrbet..

mene zanima kje se da tak za info dobit navaden xbox.

na bolhi mal poglej,itak ga dobiš za male pare(-100 EU)

bozickus ::

Lep pozdrav!
Nameravam kupit Xbox360.
1. Zanima me, kje se ga da kupit (po ugodni ceni, seveda).
2. Kako je z nalaganjem/igranjem snetih iger (Bioshock, Half life2...).
3. Na kaj treba posebej pazit.

4. Ker nimam LCD TV (imam LCD monitor in običen TV), kako se obnese.

Zaenkrat hvala za odgovore.
Ne me pa garbat, ker sem čisto nov in bi zadeve rad malo bolje spoznal.
Carpe diem permaneo!

Matheeew ::

1. Če si blizu Avstrije, potem Mediamarkt.
3. Da spraviš račun za primere reklamacij :)
4. Razlika med navadnim TV in HD ready LCD, plazma TV-jem je velika.

LuGi ::

Muller v LJ dobis arcade za 179 če ne rabis diska =) Ali pa kupis premiuma ki je malenkost drazji in ima disk

Kupil bi premium.
Kako pa je z špili?
Carpe diem permaneo!

ja kukr js vem je špilu full za xbox 360 lahka greš jih nekaj pogledat na Igrabiba.com

opeter če maš debelo denarnico lahko komot prekljinjaš pirate :D

Ne, ampak tiste dve-tri igre, katere resno igrate, pa bi ja lahko kupili. Ker dejansko ne vidim smisla, da imajo nekateri nekaj ducat kopij (sem videl eno fotko, ko se je nek tip bahal s tem, da ima 300+ kopiranih Nintendo Wii iger), ampak niti 10% teh iger nikoli ne končajo oz. preigrajo.

To je podobno, kot nekateri torrent/emule ipd. P2P odvisneži pobirajo dol ogromne količine podatkov, dejansko pa je nikoli ne pogledajo, poslušajo. Kje je potem smisel tega početja?

Opeter

Ker imaš PC imaš tudi Winse. Si jih kupil?
Sigurno imaš tudi Office in še ducat programov.
Koliko si od teh kupil v trgovini?

Jaz sem večino dobil na posojo, nekaj malega pa je original (2-3).

Je pa res, da imamo bolane ljudi, ki samo vlečejo in se jim kopiči na diskih.

P2P pa ni piratstvo. Piratstvo pomeni, da kopiraš , prodajaš in služiš na kopijah.
Carpe diem permaneo!

destroyer2k ::

bozickus

Kaj ti dam točno definicijo piratstva, kaj pomeni. Ker tole kar si ti napisal "P2P pa ni piratstvo. Piratstvo pomeni, da kopiraš , prodajaš in služiš na kopijah.", je narobe, ker spada pa to nekaj druga kot piratsvo točno ime tega početja sem poazabil kako se imenuje.

Drugače piratsvo pomeni to, da si neko lastnino vzel, čeprav nimaš licenco nad njo (pač nisi kupil original in imaš samo piratsko verzijo).

Pa opeter ima čisto pravilno mislim 2-3 igre v celem letu pa bi lahko legalno jo kupili, ker nekatere igre se splača podpirati. Jaz osebno sem kupil v tem letu 3 igre (2 pc igre in eno xbox360 igro) in še menda bom kupil eno igro (left4dead ali pa fallout3 mogoče nakoncu bom kar gta4 če ne bo imela drm), samo zato da bom podpiral razvijalce za njihov trud.

Mavrik ::

Opeter

Jaz mam original Windowse, Office, kup ostalega programja na prenosniku, več deset original Xbox 360 iger, več deset original PC iger. Kaj je tvoj point?

A se boste zaj spravili nazaj na topic ali vas bom moral brcniti?
The truth is rarely pure and never simple.

Mavrik

Vsekakor sem pri nakupu prenosnika dobil (in tudi plačal) Visto, Office ipd programje.
Veš, včasih pa je bil Office ali pa WinXP tud po 100 bivših jurjev, ker ni bilo brezplačnih programov, kot so OpenOffice ipd.
Čist kot opomba; na biotehničnem faksu v LJ je bilo tako, da so kupili 1xWinXP in 1xOffice (po pravem bi moralo biti za 1xračunalnik).Je pa računalnikov "malo več" kot samo eden.
Absurd je ta, da država ne upošteva svoje zakone.

OK pa pus'tmo to.

Nazaj na bistvo; Xbox360.

Kje ga kupit? Včeraj sem preletel kar nekaj trgovin (fizično in prek GSM-a) in mi je večina dejala, da ga nimajo in tud ne bodo imeli Xbox360.

Mi je pa vrla prodajalka ponudila software za Xbox360 češ:" Ko dobite Xbox, da ga boste takoj lahko uporabili." :)

Skratka, kje ga nabavit? It v tujino, počakat..
In kakšne so sploh cene?
Videl sem premium za 400 in še nekaj €.
Carpe diem permaneo!

Opeter

Off-Topic (oprosti Mavrik, samo, da to napišem kot odgovor):

Za vse programe na Macu imam legalne licence. Tiste komercialne programe, katere ne morem nadomestiti z alternativami, kupim, za vse ostalo pa vedno najdem nadomestila v obliki freeware ali pa opensource programov (npr. OpenOffice.org). MS Office-a nikoli nisem imel na nobenem računalniku, edino doma na očetovem imam gor Office Word, Excel pa Powerpoint 2003 Viewerje, da vidim, če je slučajno kje kakšen grozni razmak. Ampak v novih programih tipa OpenOffice, AbiWord, NeoOffice ipd. je shranjevanje v MS Officove formate iz leta v leto vse boljši.

Izvoli, fotka nekaj škatel, ki so pred leti stale kar težke sto tisočake:

V zadnjem času pa več ne kupujem box oz. DVD-box različic programov, ampak raje v elektronski obliki (download), ker si tako prišparam prostor na polici, omari...

Redno spremljam spletne strani (npr. MacUpdate Promo), če so slučajno kje kakšne akcije pri programih, ki jih zares potrebujem/uporabljam.

P2P pa ni piratstvo. Piratstvo pomeni, da kopiraš , prodajaš in služiš na kopijah.

Kaj pa je potem? Priporočam ogled filma Amazon Women on the Moon (1987).

Zdaj pa nazaj na temo o Xboxu.

Matheeew ::

3 pa pomenijo da se čist pregrel

;((

Dons mi je crknil sred igranja in utripajo 3 lučke.

Je še kakšna druga možnost kot it v Avstrijo ga menat (kupljen v Mediamarktu)?

EDIT: Če ga pustim neki časa in prižgem začne spet delovati. Amapak samo za cca. 20 min potem pa se zgodba ponovi.
EDIT 2: Sem že najdu odgovor ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matheeew ()

c3p0 ::

RROD problem, jaz ga popravljam, rezultati so večinoma dobri. Obstaja tudi "towel trick", a ta način zelo odsvetujem.

Če je garancijska nalepka cela in če imaš račun, vsekakor nesi nazaj.

Mavrik ::

Tri rdeče lučke pomenijo odpoved kritičnega dela strojne opreme (grafični čip, procesor). Na to napako majo vse konzole triletno garancijo, zato stvar gladko nesi nazaj in boš jo dobo popravljanje.

Vsi ostali towel/xclamp tricki so samo kmečko popravljanje napake in ponavadi samo podaljšajo delovanje za zelo omejen čas, če sploh. Brezveze zapravljati čas, denar in garancijo za tisto.
The truth is rarely pure and never simple.

No ja, nekaterim že več kot leto in pol deluje bp. Vsem pa prvo svetujem garancijo. Za "pravo" popravilo rabiš rentgen in še nekaj naprav v vrednosti par 10k€.

In kje se najbolj splača nabavit zadevšno?
Carpe diem permaneo!

drvo ::

Zdravo!
Sem nov kar se tiče konzol in sem preračunal da se mi ob izjemno nizkih cenah konzol ne splača zapravljati denarja za nov comp zato se vedno bolj nagibam k nakupu xbox-a in imam eno vprašanje.
Zanima me, če je kdo pred kratkim kupil xbox-a v mediamarktu v grazu? Zanima me katere dvd enote imajo in kakšne imajo v mullerju(in če imajo v mullerju samo arcade verzijo) zaradi modifikacije, ker toliko sem že pogledal na netu, da se baje lite-on dvd enote ne da modificirat?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

Sam kupim nekaj iger na leto, igram pa jih veliko več. Npr. kupim 3 vredi igre, pol bi rad šparal, pa vidim da pridejo igre ki bi si jih želel igrat , včasih pride precej dobrih iger kot na primer zdaj, pride farcry 2, gears of war 2, killzone 2, red faction guerrila, ressistance 2, kje bom dobil denar za vse te igre, bančnega računa ne mislim izpraznit zaradi tega. Baje se pri tem pregretju nek križec železni zvije pa pol ni več nekega stika, pa pol crkne.

LuGi ::

Vse nove konzole imajo liteon..modas lahko sam je potrebno zamenjati celoten pogon z novim.

Ja,to vem. samo me zanima če se kje v bližini še da dobit novo škatlo z drugim pogonom. Ker, če menjaš pogon ti garancija pade v vodo pa še 60 evrov več stane modifikacija .

Mene sam zanima če je ziher to da majo 3letno garancijo tut če je biv pred enim letom kuplen... al je to sam za zdj kuplene v kratkem ?

Morda dobiš še v kaki zakotni trgovini kje bogu za hrbtom. Drugje imajo povsod liteone.

Da se odpret tako, da garancija ostane, preverjeno. Stroški so pa žal res precej višji, ker je treba od nekod uvozit pogone, ki žal niso poceni.

Sago hvala za odgovore.
Pa mogoče še slučajno veš za kako tako zakotno trgovinico:)(če ne bom že liteona vzel)
Verjetno je že kdo vprašal a se mi ne da vsega prebrati.
Kako je z priklopom na navadno televizijo, ker zaenkrat namreč še nimam Lcd-ja
dobš ponavadi kable zraven ali jih je potrebno dokupit(scart naprimer).

Zgodovina sprememb…

evo nekaj o televizijah http://konzolce.byethost9.com/e107_plug...
ja Kabel dobiš ze zraven usaj tak je blo :D

Za CRT tv-je piše:
Eden večjih problemov teh televizorjev je zagotovo osveževanje slike, ki je pri nekaterih modelih tudi samo 52Hz kar mi kot oseba, ki v ta TV "buli" zaznamo kot utripanje slike (slika se tudi v resnici spremeni 52 krat na sekundo). Pri 100Hz modelih je to utripanje manj opazno vendar še vedno zelo prisotno.

Je to utripanje res tako moteče? Ima kdo izkušnje?
Če je potem se mi zaenkrat nakup konzole še ne izplača.

Zgodovina sprememb…

jah to komi vidiš, edino če res sam to gledaš(kako se osvezuje), če si pa mal padu v igrco pa sploh opaziše ne (glede na lastne izkušnje) je pa res da je bul zanimivo na LCD ...

če pa ima kdo drugačne izkušnje naj pa pove...

Zgodovina sprememb…

destroyer2k ::

drvo

In kaj ti koristi 100hz pri tv če imaš konzolo? Ker upam da tukaj veste 60hz ima max. podpora konzola.

OldSkul ::

Imam 100hz crt tv in ne vem o kakšen utripanju to govorite?

drvo

In kaj ti koristi 100hz pri tv če imaš konzolo? Ker upam da tukaj veste 60hz ima max. podpora konzola.

ja saj, to je iz članka, za kerega je dal link markodivjak in ker se pač ta del navezuje na tv kot ga imam, me je samo zanimalo če se to res tako pozna in je res moteče. se pa zdaj spomnim, da sem pred časom pri bratrancu videl igro za ps3 na crt televiziji pa se ne spomnim, da bi opazil kaj nenavadnega.

matija14 ::

Joj, je crknu moj XBOX 360(RROD lučke). Mogoče pozna kdo koga iz okolice Celja, ki zna to popravit?

J3RZ ::

Nazaj na bistvo; Xbox360.

Kje ga kupit? Včeraj sem preletel kar nekaj trgovin (fizično in prek GSM-a) in mi je večina dejala, da ga nimajo in tud ne bodo imeli Xbox360.

Mi je pa vrla prodajalka ponudila software za Xbox360 češ:" Ko dobite Xbox, da ga boste takoj lahko uporabili." :)

Skratka, kje ga nabavit? It v tujino, počakat..
In kakšne so sploh cene?
Videl sem premium za 400 in še nekaj €.

V sloveniji se ga da kupit edino v mullerju, premium z 60gb diskom se dobi za 230€.

Joj, je crknu moj XBOX 360(RROD lučke). Mogoče pozna kdo koga iz okolice Celja, ki zna to popravit?

Rajši ga nesi tja ko si ga kupo, ker še maš ziher garancijo(3leta)ker jas sem dal enemu popravlat, in pol mi je za en tedn spet crkno ,tak da zaj ti bo skos crkaval če neboš nesel nazaj da zamenjajo..
««
7 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988211212 (88385) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6110968 (8332) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628680 (7160) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

778096 (5798) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323172 (2147) fosil

Več podobnih tem