Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360
Zurbum ::
zanimivo ;)
je pa res, da za ta denar, dobim že kak fajn router (če upoštevam, da rabim dva taka).
je pa res, da za ta denar, dobim že kak fajn router (če upoštevam, da rabim dva taka).
Mavrik ::
Ima kdo idejo, kako bi svojega xbox-a povezal na net in sicer:
-povezava xbox-a z kablom na router ne pride v poštev (je predaleč in nisem uspel kabla lepo skrit)
-imam wireless router, wireless dodatek za xbox je predrag
-obstaja kak TCP over wireless ali kaj podobnega
Pri Xboxu boš rabil ali wireless dodatek, ali en Access Point/Router.
Kakšen TCP over wireless bi pa ti mel??
The truth is rarely pure and never simple.
kampdany ::
Ker sem bral (zgleda malo slabo) in razumel da ima samo režo za memory card....
Off topic: Moj premium mi je crknil in bi rad kupil arcade ker je najcenejši in prenesel HDD in HD kabel na arcade
Off topic: Moj premium mi je crknil in bi rad kupil arcade ker je najcenejši in prenesel HDD in HD kabel na arcade
dany
laught ::
Ja pa plus hek, je to 300 eurov razn če igre kupuješ,aja pa jas mam zaj arcade pa obstrani ni tistega za disk gor dat,ka se tisto lahk kaj dol vzam,e al kak
lol123 ::
A je že možno odklent nov elite (verzija ki je izšla maja)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lol123 ()
Ja, z zamenjavo DVD pogona z drugim. Zato malo zasoljene cene...
Deluje če se samo zamenja z že modanim pogonom samsung, starejše verzije..........ali je to bolj zakomplicirano?
dany
LuGi ::
Ne morš ti kar tako menjat drive..treba pridobit ključ preko rs232 ttl in nato spoofat drive z npr fwtbx.
Mene pa zanima, zakaj mi ne delujejo igre z navadnega xboxa? Kaj morem met disk al kak, al orginalno xbox igro? Mi lahk kdo pove, ker bi rad probal par xbox iger na x360.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Mavrik ::
Mene pa zanima, zakaj mi ne delujejo igre z navadnega xboxa? Kaj morem met disk al kak, al orginalno xbox igro? Mi lahk kdo pove, ker bi rad probal par xbox iger na x360.
Moraš meti oboje. Na konzolah brez diska emulatorji za Xbox igre ne delujejo.
The truth is rarely pure and never simple.
elmofud ::
Zivjo
Mogoce kdo ve, ce se kje se da dobiti konzolo, ki je bila izdelana pred majem 2008. Muller ima bojda samo novejse.
lp
Mogoce kdo ve, ce se kje se da dobiti konzolo, ki je bila izdelana pred majem 2008. Muller ima bojda samo novejse.
lp
Če rabiš zaradi odklepa,te lahk potolažim da gre ži tut nove odklenit, se piše v neki xbox temi.
elmofud ::
Ja da se, ampak se ne da flashat ta novi liteon pogon, ampak rabis se starejsi pogon, na katerega pol flashas kljuc z liteona in potem naprej ixtreme.
lp
lp
Leto dni starejše špile dobiš že zelo ugodno, pa še raskiraš ne ničesar.
Zakaj bi flashal??
Zakaj bi flashal??
Berserker ::
prvič kr bi vsi radi igrali najnovejše, saj npr. doben nebi čakal na gta 4 eno leto, lkjub temu se ni niti malo znižala cena.
Ja ampak tud stari špili so dragi,to mi je bedno, da so špili za 360,ps3 tak dragi 60,70 evrov je res redko, redko ker špil vredn.
Mislil sem na GTA San Andreas. Drugače Gears of war 16€, Call of Duty III 10€.
To govorim za zneske skupaj z poštnino. Je pa res, da moraš malce sledit in prej ali slej dobiš zelo ugodno.
To govorim za zneske skupaj z poštnino. Je pa res, da moraš malce sledit in prej ali slej dobiš zelo ugodno.
mtosev ::
Btw arcade se je pocenil na 180EUR, PREMIUM 240E in ELITE na 300
v slo se premium dobi?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ne samo arcade pa elite.
Ph4nt0m ::
Potem pa ne vem... V bistvu je to edina trgovina, za katero vem da so koliko toliko dobro založeni tud z Xbox stvarmi. Preveriš še lahko kako spletno trgovino, če boš tam kaj našel.
Ena takih je PlayGame
Ena takih je PlayGame
www.kartusatoner.si
playgames sux. tam vec nic ne kupim.
Ph4nt0m ::
Mah so dragi ja :) Sam za njih vem da imajo konzole tud, ker večina ostalih trgovin pa ima samo igre, vsaj slovenskih...
www.kartusatoner.si
oberskitona ::
ja v mediamarkt ali pa v citicenter graz v cosmosu majo pa na internetni strani www.demise.si majo tudi xbox360 http://www.demise.si/product_info.php/p...
Baje GTA4 šteka na arcade, ker ni diska. Prav tako brez diska ne moreš igrati starih XBox iger. :|
To jesen naj bi prišel now dashboard, ki bo omogočal igre posneti na disk, kar bo posledično pomenilo, več tišine in hitrejši loading.
Po mojem se splača kupiti Premium varianto.
To jesen naj bi prišel now dashboard, ki bo omogočal igre posneti na disk, kar bo posledično pomenilo, več tišine in hitrejši loading.
Po mojem se splača kupiti Premium varianto.
Eeeeee jaz sem vstavil disk iz "skurjenega" xbox-a, tako da bi moralo delovat brez problema
Offtopic: če koga zanima prodajam čisto nov wireless joypad (samo vzet iz škatle) in rabljen napajalec za xbox360.
Offtopic: če koga zanima prodajam čisto nov wireless joypad (samo vzet iz škatle) in rabljen napajalec za xbox360.
dany
meni dela, samo disk pa internet connection rabiš pri prvi uporabi.
kolikor sem bral, igraš v nekakšnem emulatorju, ampak tega ne opaziš, deluje brez težav.
sicer pa si poglej, če je igra 100% compatibilna tu: http://www.xbox.com/en-us/games/backwar...
kolikor sem bral, igraš v nekakšnem emulatorju, ampak tega ne opaziš, deluje brez težav.
sicer pa si poglej, če je igra 100% compatibilna tu: http://www.xbox.com/en-us/games/backwar...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zurbum ()
Berserker ::
sem mislil da je ofp elite ki je za xboxu pa ga očitno ni na seznamu. kaj pa kopije bere ? mam nekaj teh pa nevem če bi jih bek vrgo al bi probal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 206326 (83499) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10665 (8029) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8353 (6833) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7826 (5528) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3074 (2049) | fosil |