Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360
mtosev ::
je rabljen, 2 leta star, nima HDMIja, 20GB disk,...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Mavrik ::
Stari model, ki ima veliko možnost crkota, je brez HDMIja in je poleg vsega še modan nekako ni veliko vreden. A so priložene igre original? Če niso, so vredne natanko 0€.
The truth is rarely pure and never simple.
AapocalypseE ::
Mene zanima zakaj prihaja nek čuden zvok iz dvd pogona? Ko vklopim konzolo je tak zvok in ko zaprem dvd pogon.
Imam enak BenQ pogon kot ima ta na posnetku in zvok je tudi enak:
Drugače dela konzola kot mora, ampak ta zvok je čuden.
White&Nerdy ::
Mene zanima zakaj prihaja nek čuden zvok iz dvd pogona? Ko vklopim konzolo je tak zvok in ko zaprem dvd pogon.
Kopiraj igre na HDD, pa bo vse vredu. Mogoče to je kak delček DVD-ja ostal notri. Nebi bil presenečen.
Kolk sem vido info od tega posnetka je to čist normalno.
info: This is the sound of a UK launch Xbox 360 Elite with the BenQ dvd drive.
Without a disc in the tray, listen out for the distinctive 2 read sounds followed by a high spin sound.
It sounds like a 3.5" floppy drive trying to be read and the actual sound is quiter than this movie clip.
This is perfectly normal for this type of drive and it operates smoothly and more quieter than the original 360 launch consoles.
info: This is the sound of a UK launch Xbox 360 Elite with the BenQ dvd drive.
Without a disc in the tray, listen out for the distinctive 2 read sounds followed by a high spin sound.
It sounds like a 3.5" floppy drive trying to be read and the actual sound is quiter than this movie clip.
This is perfectly normal for this type of drive and it operates smoothly and more quieter than the original 360 launch consoles.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
T_F_7 ::
js mam za prenos podatkov iz x360 hdd na pc hdd in obratno, transfer kit, ki sm ga prek eBaya kupu iz kitajske za nekje 17€.
eno pitanje:
Če pobrišem cache iz x360 hddja (seveda si ga prej shranim na hdd na pcju), ga lahko potem brez razne škode dodam nazaj na hdd od x360?????
eno pitanje:
Če pobrišem cache iz x360 hddja (seveda si ga prej shranim na hdd na pcju), ga lahko potem brez razne škode dodam nazaj na hdd od x360?????
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T_F_7 ()
KiNgKoNgX ::
Lep pozdrav!
Vidim da je tu precej napisanega na temo Xboxa, tako da sem prepričan da bom tu našel odgovore ki jih potrebujem.
Torej, najprej, kaj sploh nabaviti? Ko sem malo gledal okoli, sem opazil da obstajajo tri verzije: Arcade, Premium in Elite. Kaj je sploh razlika med njimi? Vidim da v kapaciteti diska. Premium ga ima 60 GB, Elite kar enkrat več, Arcade pa samo 256 MB. Kako je to mogoče? Tu gor ja nič ne spraviš? Kakšni diski so sploh tu notri? Klasični SATA? Ker potem raje vzamem kar Arcade, in dam 1 TB disk not ker ga imam ravno viška.
Glede cene. Ko gledam po spletnih trgovinah, ne vidim nikjer kakšne bistvene razlike. Se ga da kje dobiti še ceneje?
Kako je z igrami? Piratske vem da delajo, ampak kaj moram še storiti, ko dam X360 prvič iz škatle, da mi bodo delovale? Treba ga je dati še čipirati, kaj ne? Kje je to najbolje opraviti? Koliko je potrebno odšteti za to, in ali potem garancija na Xbox odpade? Kaj pa garancijo na čipiranje dobiš? Igre pa verjetno potem delujejo, ne glede na to ali je disk PAL ali NTSC?
No, to me zanima zaenkrat, se pa za nakup sigurno odločim v naslednjem mescu ali dveh.
Vidim da je tu precej napisanega na temo Xboxa, tako da sem prepričan da bom tu našel odgovore ki jih potrebujem.
Torej, najprej, kaj sploh nabaviti? Ko sem malo gledal okoli, sem opazil da obstajajo tri verzije: Arcade, Premium in Elite. Kaj je sploh razlika med njimi? Vidim da v kapaciteti diska. Premium ga ima 60 GB, Elite kar enkrat več, Arcade pa samo 256 MB. Kako je to mogoče? Tu gor ja nič ne spraviš? Kakšni diski so sploh tu notri? Klasični SATA? Ker potem raje vzamem kar Arcade, in dam 1 TB disk not ker ga imam ravno viška.
Glede cene. Ko gledam po spletnih trgovinah, ne vidim nikjer kakšne bistvene razlike. Se ga da kje dobiti še ceneje?
Kako je z igrami? Piratske vem da delajo, ampak kaj moram še storiti, ko dam X360 prvič iz škatle, da mi bodo delovale? Treba ga je dati še čipirati, kaj ne? Kje je to najbolje opraviti? Koliko je potrebno odšteti za to, in ali potem garancija na Xbox odpade? Kaj pa garancijo na čipiranje dobiš? Igre pa verjetno potem delujejo, ne glede na to ali je disk PAL ali NTSC?
No, to me zanima zaenkrat, se pa za nakup sigurno odločim v naslednjem mescu ali dveh.
Stay True 2 the Scene, Stay Loyal 2 the Game
c3p0 ::
- Sam bi kupil Premium, 256MB je za savegames sicer dovolj, ne moreš pa na disk snemat igric
- diska ne moreš kar enostavno zamenjat, kot v PCju. http://www.gamerwok.com/archives/786
- za backupe (ne igramo piratov), ga moraš dat flashat. Oglasov je dovolj. Igre delujejo, tisti ki so PAL, ali NTSC region free. Imaš sezname na netu.
- diska ne moreš kar enostavno zamenjat, kot v PCju. http://www.gamerwok.com/archives/786
- za backupe (ne igramo piratov), ga moraš dat flashat. Oglasov je dovolj. Igre delujejo, tisti ki so PAL, ali NTSC region free. Imaš sezname na netu.
XsenO ::
Arcade ima le spominsko kartico(ali interni pomnilnik ne vem točno tbh) zato 256 MB. Sam bi ti priporočil kar premium.
Disk žal za večjega boš moral se obrniti kar na originalne rešitve oziroma obstaja vaianta z seagatovim( malo pobrskaj po netu) 120GB modelom.
Ceneje, ga dobiš rabljenega ali če je kakšna posebna akcija tako da malo naokoli pogledaj.
Če misliš kupovat kupuj iz anglije, kjer je ceneje. Za piratsko lahko greš preko zamenjave firmware ali čipiranja. Firmware lahko zamenjaš tudi sam saj naj nebi bilo preveč komplicirano. Kako pa to naredi pa pogooglaj saj obstajajo kar dobri tutotili po netu.
Garancija pa ti seveda odpade + je možnost, da te permanentno banajo iz njihovega internet servisa (xbox live)
Disk žal za večjega boš moral se obrniti kar na originalne rešitve oziroma obstaja vaianta z seagatovim( malo pobrskaj po netu) 120GB modelom.
Ceneje, ga dobiš rabljenega ali če je kakšna posebna akcija tako da malo naokoli pogledaj.
Če misliš kupovat kupuj iz anglije, kjer je ceneje. Za piratsko lahko greš preko zamenjave firmware ali čipiranja. Firmware lahko zamenjaš tudi sam saj naj nebi bilo preveč komplicirano. Kako pa to naredi pa pogooglaj saj obstajajo kar dobri tutotili po netu.
Garancija pa ti seveda odpade + je možnost, da te permanentno banajo iz njihovega internet servisa (xbox live)
1 + 1 = 1
lowac ::
XsenO ni res. Garancija ti ne odpade saj tisti, ki znajo ti odklenejo konzolo tako da ostane garancijska nalepka nepoškodovana. (s pomočjo pare jo dobi dol in potem prilima nazaj).
Odklenit sem svojega dal že 2x in garancijska nalepka je še vedno cela.
Odklenit sem svojega dal že 2x in garancijska nalepka je še vedno cela.
XsenO, če prav razumem, je učinek isti če flashas firmware ali pa zadevo chipiraš?
destroyer2k ::
lowac
To ni res, ker vse kar je uvoznik asbis garancija odpade, ker oni takoj ugotovijo ali je flešana ali ne. Če ne vrjameš poglej malo na slo tech in boš videl da so bili par junakov že tukaj.
To ni res, ker vse kar je uvoznik asbis garancija odpade, ker oni takoj ugotovijo ali je flešana ali ne. Če ne vrjameš poglej malo na slo tech in boš videl da so bili par junakov že tukaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: destroyer2k ()
XsenO, če prav razumem, je učinek isti če flashas firmware ali pa zadevo chipiraš?
učinek je enak, vendar jaz ti priporočam Flash.
Hmmm, zanimivo. No, o tem bom še premislil.
Kakšen pa je priklop za na TV? Namreč, sosed ima starejšo televizijo pa ga zanima.
Sem pa slišal da jih imajo v Müllerju najceneje, ja. Se mi je kar malo nasmejalo. :D
Kakšen pa je priklop za na TV? Namreč, sosed ima starejšo televizijo pa ga zanima.
Sem pa slišal da jih imajo v Müllerju najceneje, ja. Se mi je kar malo nasmejalo. :D
astras ::
ce kupis... prodam.. javi se na zs...
lp
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
kingkongx zraven konzole (katere koli-arcade,elite,premium) dobiš kabel za priklop na televizijo (rumen S-Video ter dva aux oz. Left&Right - Bel&Rdeč za zvok.
Če je televizija tako stara, da še nima novejšega scart priklopa spredaj, kamor samo vtakneš te "činče" je zraven priložen tudi adapter, katerega lahko priključiš v scart priklop v televiziji od zadaj in potem v ta adapter te kable.
Tako da ni panike, zraven imaš vse.
Če pa hočeš priključit na LCD TV preko HDMI kabla si pa moraš le tega dokupit v bigbangu ali kje drugje.
LP
Če je televizija tako stara, da še nima novejšega scart priklopa spredaj, kamor samo vtakneš te "činče" je zraven priložen tudi adapter, katerega lahko priključiš v scart priklop v televiziji od zadaj in potem v ta adapter te kable.
Tako da ni panike, zraven imaš vse.
Če pa hočeš priključit na LCD TV preko HDMI kabla si pa moraš le tega dokupit v bigbangu ali kje drugje.
LP
priporočam flashanje, dau boš nekje 50€. ne vem za nobenga, ki je dal chippat, to so ble bolj fore za stari ps2.
rajši kot na stari tv, igraj na lcd monitorju, če ga maš, boljše se vidi, tudi če je manjša slika je res super.
ps: priporočam nakup v müllerju, tam so tudi najbojlši pogoji glede okvar, garancije itd. včasih so ti ga kar takoj menjali, če je bla okvara. če maš srečo dobiš tudi kakšnega v akciji, js sm na primer dobu proja za borih 200€.
rajši kot na stari tv, igraj na lcd monitorju, če ga maš, boljše se vidi, tudi če je manjša slika je res super.
ps: priporočam nakup v müllerju, tam so tudi najbojlši pogoji glede okvar, garancije itd. včasih so ti ga kar takoj menjali, če je bla okvara. če maš srečo dobiš tudi kakšnega v akciji, js sm na primer dobu proja za borih 200€.
Zgodovina sprememb…
Ja, takšnih domačih korenjakov je precej, potem pa jokanje po forumih, ko za vedno izgubijo ključ in lahko grejo le še po novo konzolo.
Kako pa Asbis "takoj" ugotovi da je bilo flashano?
Kako pa Asbis "takoj" ugotovi da je bilo flashano?
Sago
Ker pogledajo ali nalepka poškodovana ali ne (majn kot 1% je zmožnih narediti nepoškodovano nalepko, ampak v sloveniji ni skoraj nobenega, ki bi znal to). Ker ih pride veliko ceneje, da oni opravijo pregled, kot pa da pošiljajo konzolo na popravilo in tam ugotovijo da je flešan.
Ker pogledajo ali nalepka poškodovana ali ne (majn kot 1% je zmožnih narediti nepoškodovano nalepko, ampak v sloveniji ni skoraj nobenega, ki bi znal to). Ker ih pride veliko ceneje, da oni opravijo pregled, kot pa da pošiljajo konzolo na popravilo in tam ugotovijo da je flešan.
Znajo prit v zagato, namreč videl sem že popolnoma nove Xboxe z malenkost natrgano nalepko. Bolj kot se včasih natrga ob pazljivem odpiranju.
Večinoma se ob pravilnem pristopu nič ne poškoduje, še posebaj pri "novem" papirnatem tipu.
Večinoma se ob pravilnem pristopu nič ne poškoduje, še posebaj pri "novem" papirnatem tipu.
destroyer2k pa kaj si ti začel zdaj že statistiko študirat?
Ne ga srat no, men je že 2x odklenil oz. odprl konzolo in mam še vedno CELO nalepko, če se mi bo pa slučajno kdaj pretrgala je pa rekel da mi brez problema novo nalima gor (ma eno ali dve v rezervi v primeru poškodbe nalepke).
Ne ga srat no, men je že 2x odklenil oz. odprl konzolo in mam še vedno CELO nalepko, če se mi bo pa slučajno kdaj pretrgala je pa rekel da mi brez problema novo nalima gor (ma eno ali dve v rezervi v primeru poškodbe nalepke).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lowac ()
Ok, sosed je pravkar šel po X360 Premium v Mullerja. Rabil bi en dober vodič, kako se zadeva flasha, da vidim če bom kaj takšnega sploh znal.
Ali obstaja več različnih firmwarov? In če ja, kateri je najboljši.
Ali obstaja več različnih firmwarov? In če ja, kateri je najboljši.
HupChup ::
Hej vsem.
Torej, kaj imam:
- xbox 360 arcade;
- 24" LCD s HDMI vhodom;
- Logitechove 5.1 zvočnike z-530.
Kako naj vse skupaj najlažje povežem med sabo, da bo zadeva delovala?
Nekaj sem bral in lahko kupim Rca v 3,5 mm jack pretvornik, hkrati pa uporabim oba izhoda (HDMI in A/V) na konzoli.
V glavnem, to:
http://www.amazon.com/Console-Adapter-C...
(kje kupiti v SLO?)
plus to http://www.chadledford.com/?p=50.
Hvala vsem za pomoč in odgovore.
Torej, kaj imam:
- xbox 360 arcade;
- 24" LCD s HDMI vhodom;
- Logitechove 5.1 zvočnike z-530.
Kako naj vse skupaj najlažje povežem med sabo, da bo zadeva delovala?
Nekaj sem bral in lahko kupim Rca v 3,5 mm jack pretvornik, hkrati pa uporabim oba izhoda (HDMI in A/V) na konzoli.
V glavnem, to:
http://www.amazon.com/Console-Adapter-C...
(kje kupiti v SLO?)
plus to http://www.chadledford.com/?p=50.
Hvala vsem za pomoč in odgovore.
Mavrik ::
Lejte. A vam bo treba spet narisati da debate o flashanju tu ne bom dopustil?
svaljek: Hrrm, v kolikor tvoji zvočniki nimajo optičnega vhoda imaš problem, saj Xbox 360 oddaja 5.1 zvok samo preko optike. Drugače LCD priklopiš preko HDMI ali VGA kabla, zvočnike pa preko optike ali pa 2x činč RCAja (kar bo seveda dalo samo stereo zvok).
svaljek: Hrrm, v kolikor tvoji zvočniki nimajo optičnega vhoda imaš problem, saj Xbox 360 oddaja 5.1 zvok samo preko optike. Drugače LCD priklopiš preko HDMI ali VGA kabla, zvočnike pa preko optike ali pa 2x činč RCAja (kar bo seveda dalo samo stereo zvok).
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
opeter ::
Mavrik, imam eno vprašanje: ali je Xbox 360 Arcade res tako slab, kot ga vi vsi tukaj opisujete? Ali je disk pri igranju iger res nujno potreben?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
opeter to lahko mene najbolje vprašaš.
Zraven sem dobil 256MB kartico, ki je absolutno PREMAJHNE kapacitete.
Res je da imam kar nekaj iger saved gor samo to niti ne zavzavame toliko prostora.
Inštalirat sem moral nek media codec update, da mi je bil zmožen brati .avi in .divx (sedaj pa tega updejta ki ga ne rabim več ne morem UNinstalirat) potem je bil enkrat pri eni igri tudi nek update in sedaj imam prostora le še 43MB.
Za vse novejše igre pa potrebuješ sedaj novi update ki zavzame 128MB prostora, kar je pa več kot 3x več kot imam jaz prostora preostalega še na spominski kartici.
Torej ne bodi nor in ne kupuj Arcade ampak si nabavi Premiuma (60GB) in boš prišel veliko, veliko bolje skozi.
Jaz sedaj iščem disk po BigBangih (namreč dobil sem bon za roj.dan za 60€) in jih BIGBANG sploh ne drži.
Pa še to: 60GB HDD diske za X360 so umaknili iz prodaje zaradi kao "NEZANIMANJA" .. Ja my ass.
In ostali so samo še 120GB na mimovrste pa kakšna enaa ter mislim da še Comtron.
Ta 120GB disk pa pride okoli 130€. Torej če izračunaš:
Arcade - 190€ + 130€ = 320€ in imam že ELITA!
kamarija sem živčen!
btw še samo tako za informacijo jaz sem ga dal odklenit nekje novembra sem dal 80€ za odklep.. sedaj pa sem ga moral še enkrat pred tednom dni na 1.51 mod firmware kar je prišlo dodatnih 30€.
Torej če si kupim disk bom za celotno stvar (PO NEUMNEM) dal 440€!!
Če bi zdaj kupoval bi kupu premium - 230€ + 30€ odklep in je to 260€ in KONEC debate.
LP in fajn nabavi.
Zraven sem dobil 256MB kartico, ki je absolutno PREMAJHNE kapacitete.
Res je da imam kar nekaj iger saved gor samo to niti ne zavzavame toliko prostora.
Inštalirat sem moral nek media codec update, da mi je bil zmožen brati .avi in .divx (sedaj pa tega updejta ki ga ne rabim več ne morem UNinstalirat) potem je bil enkrat pri eni igri tudi nek update in sedaj imam prostora le še 43MB.
Za vse novejše igre pa potrebuješ sedaj novi update ki zavzame 128MB prostora, kar je pa več kot 3x več kot imam jaz prostora preostalega še na spominski kartici.
Torej ne bodi nor in ne kupuj Arcade ampak si nabavi Premiuma (60GB) in boš prišel veliko, veliko bolje skozi.
Jaz sedaj iščem disk po BigBangih (namreč dobil sem bon za roj.dan za 60€) in jih BIGBANG sploh ne drži.
Pa še to: 60GB HDD diske za X360 so umaknili iz prodaje zaradi kao "NEZANIMANJA" .. Ja my ass.
In ostali so samo še 120GB na mimovrste pa kakšna enaa ter mislim da še Comtron.
Ta 120GB disk pa pride okoli 130€. Torej če izračunaš:
Arcade - 190€ + 130€ = 320€ in imam že ELITA!
kamarija sem živčen!
btw še samo tako za informacijo jaz sem ga dal odklenit nekje novembra sem dal 80€ za odklep.. sedaj pa sem ga moral še enkrat pred tednom dni na 1.51 mod firmware kar je prišlo dodatnih 30€.
Torej če si kupim disk bom za celotno stvar (PO NEUMNEM) dal 440€!!
Če bi zdaj kupoval bi kupu premium - 230€ + 30€ odklep in je to 260€ in KONEC debate.
LP in fajn nabavi.
opeter ::
Najlepša hvala za odličen odgovor!
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
HupChup ::
Sama konzola je povsem enaka, le da ji manjkajo dodatki; pač si dokupiš recimo 20 gb disk (rabljen).
Mavrik, kaj pa:
- konzola > LCD preko HDMI (slika);
- LCD > PC dvojni moški 3,5" priključek (zvok).
Po moje bi moralo it.
Mavrik, kaj pa:
- konzola > LCD preko HDMI (slika);
- LCD > PC dvojni moški 3,5" priključek (zvok).
Po moje bi moralo it.
svaljek tudi gre.
Tako mam jaz ta dva aux kabla prikljucena v 5.1 zvocnike in zvok je več kot dober.
lp
Tako mam jaz ta dva aux kabla prikljucena v 5.1 zvocnike in zvok je več kot dober.
lp
@svaljek:
js sm za sliko kupil HDMI-DVI kabel za LCD monitor, za zvočnike pa tole: http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie...
kot je reku Mavrik kvaliteta ne bo 5.1, ampak bo še vedno dobra, js mam navadne rač. zvočnike in se ne pritožujem.
@lowac:
poglej na eBayu za hdd ali pa na bolhiču
js sm za sliko kupil HDMI-DVI kabel za LCD monitor, za zvočnike pa tole: http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie...
kot je reku Mavrik kvaliteta ne bo 5.1, ampak bo še vedno dobra, js mam navadne rač. zvočnike in se ne pritožujem.
@lowac:
poglej na eBayu za hdd ali pa na bolhiču
Zgodovina sprememb…
Vem tako, ker si mi pisal na eni strani ZS, da si ga predrago kupil in preklel prodajalca
Kak ste kaj zadovoljni z Xboxi 360?
Kako dolgo ga imate, problemi z njim ali mogoče nobenega problema do sedaj...
Dajte se malo razpisat prosim :)
Kako dolgo ga imate, problemi z njim ali mogoče nobenega problema do sedaj...
Dajte se malo razpisat prosim :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
Okoli 1 leto, pa zadovoljen z njim in saveda brez problemov deluje (čeprav zadne čase zbira prah).
matija14 ::
Sem imel svojga od lanskega aprila(bil je izdelan leta 2006), septembra sem fasal RROD, ga dal popravit, pa je delal tam do februarja, potem pa E73 error, sedaj mi pa leži pod posteljo...
White&Nerdy ::
Mam ELITE, z 1.51 firmwire-om, kupljen v začetku Aprila, dela ko urca, brez problemov, edini problem se mi zdi, da postaneš zasvojen z njim... :/
Če je bil izdelan leta 2006, še je prva generacija, ki so še meli cpu, gpu in rame 90nm in se je hudičevo grelo vseskupaj in zato tudi hitro crkne.
Od 24.8.2007 pa je druga generacija ( cpu 65nm, gpu 80nm + dodatni hladilnik, rami 80nm ) in vidim, da je s temi kar nekaj manj problemov.
Z novim Jasperjem ( cpu 65nm, gpu 65nm, rami 80nm ) pa bi naj bil skoraj rešen rrod problema.
Še poraba vseh treh generacij v Wattih in s tem tudi gretje ( če še mogoče ni kdo videl ): http://www.anandtech.com/gadgets/showdo...
Nadaljujte s postanjem o svojih Xboxih 360 prosim :)
Od 24.8.2007 pa je druga generacija ( cpu 65nm, gpu 80nm + dodatni hladilnik, rami 80nm ) in vidim, da je s temi kar nekaj manj problemov.
Z novim Jasperjem ( cpu 65nm, gpu 65nm, rami 80nm ) pa bi naj bil skoraj rešen rrod problema.
Še poraba vseh treh generacij v Wattih in s tem tudi gretje ( če še mogoče ni kdo videl ): http://www.anandtech.com/gadgets/showdo...
Nadaljujte s postanjem o svojih Xboxih 360 prosim :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 207099 (84272) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10695 (8059) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8385 (6865) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7861 (5563) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3083 (2058) | fosil |