» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
32 / 39
»»

dinozaver7 ::

Zanima me kaj je boljša izbira: Rock Band ali Guitar Hero? Je že kdo sprobal oboje? Nameraval si kupiti kitaro, bobne in mikrofon. Kje bi se to najbolj splačalo?
:P

destroyer2k ::

dinozaver7

Ja rock band je bolši, ampak če so pa ti zvrsti glasbe bolše pri guitar hero potem pa to vzameš. Edini probolem pri rock band je ta da drugi del se ne prodaja v evropi veliko, vsaj zasledil nisem kaj veliko.

Mavrik ::

Zanima me kaj je boljša izbira: Rock Band ali Guitar Hero? Je že kdo sprobal oboje? Nameraval si kupiti kitaro, bobne in mikrofon. Kje bi se to najbolj splačalo?

Jaz mam oboje (kontrolerji so sicer od Guitar Hero 4). Situacija je nekak taka: kontrolerji za GH4 so načeloma boljši od tistih za RB2, ima pa zato GH4 meni precej bolj bedno setlisto kar se tiče igranja. RB2 ima preprosto bolj "rock" komade in nima toliko "Hotel California" in ostalih pocukranih počasnih komadov za katere ne bi nikoli slišal. Prav tako ma približno 3x več dodatnih downloadov in tudi bobne se meni osebni zdi tam bolj zabavno igrat.

Je pa problem drug: RB/RB2 s kontrolerji je skoraj nemogoče dobiti pri nas, ker imajo izjemno glupe licenčne cene in absurdno ceno, medtem ko se dejansko pri nas da dobit Guitar Hero 4 za neko normalno ceno.
The truth is rarely pure and never simple.

Hmm, kje se sploh dobi pri nas Rock Band? Al pa Guitar Hero ?

T_F_7 ::

Hotel California od Eaglesov je pa prav znan komad!

pa a ni boljše si kupit en pravi inštrument kot ti 2 zadevi???

Matek ::

pa a ni boljše si kupit en pravi inštrument kot ti 2 zadevi???
Približno toliko, kot je boljše kupiti nogometno žogo namesto Fife 2009 ali pa rabljen avto namesto Forze motosport.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Berserker ::

Mislim to je kr nekaj da po neki plastiki in knofah tolčeš po zaporedju pa še drago je.

5er--> ::

To bi lahko rekel za vse igre...

Ha, pa še kako prav imaš!
Malo iščem po spletnih trgovinah, pa sploh nisem še nikjer zasledil Guitar Herota, kaj šele Rock Banda.Saj v resnici me mikajo samo bobni, a kdo ve, kje bi se jih v Sloveniji dalo kupit??

LuGi ::

V Müllerju imajo dosti dodatkov

hja, poznam nekoga ki rad nabija špile pa tudi obožuje inštrumente, najraje ma kitaro... pa so mu špili ql, kar se tiče pa rock band in kitar mexo, pa se mu zdita kr neki, 100x raje za pravi inštrument poprime, povrhu so te zadeve še drage. sicer je to moje mnenje, vsak ma svoj okus.
se mi pa zdi boljše da otroka, raje kot da mu kupiš kaj takšnega, pošlješ v glasbeno šolo (in mu daš še brco v rit pri tem). bo meu več od tega, pa še na žurkah bo lahko špilau:D povrhu maš pa še notranje zadovoljstvo ker si ga brcnu;)

destroyer2k ::

dinozaver7

Jaz sem samo tale komplet zasledil v sloveniji.

http://www.platform.si/guitar-hero-worl...

fosil ::

Tukajle imajo Rock Band z bobni. Na žalost za ps3, ampak glede na to da so uvoznik za te zadeve jih lahko povprašaš kako je z verzijo za xbox.
Tako je!

A res ? mogoče po gamepadu ampak ne po zaporedju pa gledat slikice.

V Müllerju imajo dosti dodatkov

Sem ravnokar klical v Müller BTC, pa pravijo da kompleta z bobni nikoli še niso prodajali, samo kitaro+igro.
Edina možnost nakupa je torej na platform.si ?
:S

Dej a kdo ve, kako se da tud druge komade še gor na xbox? Mam pa GH3.

Zgodovina sprememb…

a se komu sanja zakaj mi vedno spremeni datum na default, 2005???
vsak dan ista zgodba, pa kaj enga datuma si konzola ne more zapomnit? ali delam js kaj narobe?

berni416 ::

Jaz sem kupil instrument pack za rockband takoj za mejo v italiji, mislim da je trgovina gamestop. Bobni, kitara im mikrofon sem dobil za 90e, pa še silence pade nam je dala brezplačno. Tak da... Komplet je sicer brez igre, ampak kdo to nuca ko ima internet ane. Igra je pa zakon. Rockband>>>gh:wt

simnov ::

Danes sem se danes povezal prvič v windows live in malo brskal in sem prišel do forza motorsport 2 december car pack in zdaj zahteva tiste točke 200 točk a se te točke , da samo kupit ali so točke tisto , ko igraš igre.

In še nekaj

xxx video v mkv sem konvertital v Hd Mpeg-4(MP4) kar nabi delovalo na Xbox 360 ko sem vstavil dvd je z neta potegnilo še neke kodeke pa še vseeno ni delal video.Najbolj čudno mi je to , da sem to konvertiral v Xilisoft video converter in izbral profil Xbox 360 hd Mpeg-4 (mp4).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: simnov ()

hcet ::

T_F_7 jaz mam iste probleme, najhuje pa je še to, da mi potem vse saved game zbriše :(

Danes sem se danes povezal prvič v windows live in malo brskal in sem prišel do forza motorsport 2 december car pack in zdaj zahteva tiste točke 200 točk a se te točke , da samo kupit ali so točke tisto , ko igraš igre.

In še nekaj

xxx video v mkv sem konvertital v Hd Mpeg-4(MP4) kar nabi delovalo na Xbox 360 ko sem vstavil dvd je z neta potegnilo še neke kodeke pa še vseeno ni delal video.Najbolj čudno mi je to , da sem to konvertiral v Xilisoft video converter in izbral profil Xbox 360 hd Mpeg-4 (mp4).

Točno da se mi spomnil mene zanima kaj za forza motorsport 2 obstaja kakšen pack prog vozil pa tega seveda za M$ točke ? Sicer pa te točke kupiš tam ko prodajajo xboxe ponavadi vderi v muller pa tam vprašaj.

mumbo ::

če bi rabil kater xbox live gold naročnino mam za prodat. info na ZS.

lowac ::

Heh, jaz imam 5300 točk, samo nevem kako se jih da prodati če se jih sploh da, ter za koliko in kako :D

LuGi ::

Gamerscore je to..(ziher) in stem si lahk sam rit obrises..nic kupit kaj sele prodat:))

Potem pa k* :D

Hehe gamescore je zato da se vidi kako dober si ko se vidi na live.

vsak dan ista zgodba, pa kaj enga datuma si konzola ne more zapomnit? ali delam js kaj narobe?

T_F_7 jaz mam iste probleme, najhuje pa je še to, da mi potem vse saved game zbriše :(

kaj nihče ne ve kako se to odpravi? ne da moram vedno štimat datum na novo, povrhu pa po navadi še pozabim, mi zloada špil (zdj igram gta4) in pol se šele spounem, morm vn naštimat datum in opet na novo. ta M$ je smešen!
folk kaj to se samo nama dvema dogaja, ostalim ne? kako ste to odpravli?

propalo sve...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T_F_7 ()

marcel282 ::

kaj nihče ne ve kako se to odpravi? ne da moram vedno štimat datum na novo, povrhu pa po navadi še pozabim, mi zloada špil (zdj igram gta4) in pol se šele spounem, morm vn naštimat datum in opet na novo. ta M$ je smešen!
folk kaj to se samo nama dvema dogaja, ostalim ne? kako ste to odpravli?

propalo sve...

to je najbrž zato ker konzolo ko je ugasnjena izklopiš iz el. omrežja [torej kabel uzameš iz utičnice] torej ti sam pustiš kabl v el. utičnici, ker rabi el. da lahk shrani uro + da je v stanju pripravljenosti (da lahko konzola zazna ko jo vklopš z kontrolerjom).

marcel282 ::

In še nekaj

Točno da se mi spomnil mene zanima kaj za forza motorsport 2 obstaja kakšen pack prog vozil pa tega seveda za M$ točke ? Sicer pa te točke kupiš tam ko prodajajo xboxe ponavadi vderi v muller pa tam vprašaj.

to da ti video ne gre je najbrž zato ker je video ameriški konzola pa evropska (isto kot pri igrcah) sicer pa X360 vrti tut WMW formate

Na xbox 360 sem gledal nek mp4 v full hd in vse lepo dela in kar naekrat napiše neko napako, ko ugasnem xbox in ponovno zaženem napiše HDCP restored.Kaj naj bi to pomenilo.

Da si za predvajanje HD videov (720p in 1080p) nabavi raje HD predvajalnik, kot je npr. zelo ugoden WD TV HD Media player.

astras ::

mater me to razkuri.. oglasujejo predvajanje hd formata, potem zadevo kupis in ugotovis da .mkv niti slucajno ne bere, da se o ostalih formatih sploh ne pogovarjam. Bere samo bedn hd wmv, kjer moras imeti sreco da dobis kje kaksen film sploh...

pa recimo dvd-rw (na katerem je posnet dvd film) sploh ne bere... ;) itd itd...

da se o tem da kupis recimo elite z 120 gb diska in da ti sploh ne pride prav sploh ne pogovarjam...

pozna kdo nacin kako lahko iz racunalnika posljem datoteko na xboxov disk? ali pa da z prenosnim diskom ali dvdjem prenesem zadevo na ta disk?

ja... taksen je ta xbox :D

ce kdo ve odgovor na zgornje vprasanje bi pa prosil za odgovor...
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

Ne. Filmov ne moreš prenest na Xboxov disk.

White&Nerdy ::

Igre pa lahko.
Jst mam od 120GB placa fraj še samo 50GB. Aja, pa še 2 igri me za kopiranje čakata, tak da, make that 35GB. :D

Ja , ko bi lahko imel na vrhu 1tb disk in za zagon igre iz diska nebi bilo potrebnega dvdja.

In še enkrat bom vprašal.Xbox 360 disk sem formatiral na pc-ju in zdaj ga mi xbox na noben način ne prepozna.Ali bi mi lahko kdo naredil kdo restore svojega diska ali še kdo ve kako bi ga drugače usposobil.

Zgodovina sprememb…

J3RZ ::

x800xt poišč fajle ki jih rabiš na disku da ga xbox prepozna...Se najde hitro na googlu, če ne sem pa link nalimu par strani nazaj...

daj ce kupi kdo xboxa naj mi da na zs... ne da se mi vec z njim ukvarjat :D:D

astras :D
Kaj pa tej? Jaz mam Arcade, zaenkrat še brez diska in me nič ne moti.
Edino kar bo treba sedaj je nabava x360 starter kita s 60GB diskom da bom lahko namestil novi update, ki je prišel z novimi 3th wave igrami, ker prostora na 256mb memory cardu imam le še 40mb. Update pa hoče 128mb :D

pa ne vem... jaz sem pricakoval da bom se lahko na mojem sonyju gledal hd filme... v bistvu sem kupil to zadevo v razmerju gledanje filmov -> 80% in igre -> 20%... zdaj pa nic iz tega :D

DjTonic ::

astras xbox 360 meni brezhibno bere dvd-rw. Imam pa mislim, da medij od tdk 4x. Jaz sem z njim zadovoljen in se mi zdi eden boljših nakupov. Idealen NMT, če gledaš filme pa bo verjetno zate pop corn hour a110.

Medijske vsebine je zanimimo streamati preko tversity serverja iz pc-ja. Določene mkv bere, samo more biti pravi container.

Google @ How to play MKV content on Xbox 360

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DjTonic ()

caki caki... kak pravi container?

Tole sem poskusil.

Original Xbox 360 drive:

1. Open the Xbox hard drive case and remove the hard drive
2. Connect to sata and power, boot to clean ms-dos, create hddss.bin backup of original hard drive using hddhackr -d
3. Create an image backup of partition 2 (Xbox 1 emulator, 256MB) using the File -> Backup Partition 2 in Xplorer360 xtreme 2 (you can also extract the files and insert them in partition 2 on the new drive later if you can see partition 2 in Xplorer360)
4. Create file backup of partition 3 (Xbox 360 main filesystem) by selecting the partition 3 in Xplorer360 xtreme 2 and Edit -> Extract

In mi Xplorer360 napiše "could not find a FAX drive open".

Zgodovina sprememb…

fosil ::

Zbrisano, napačna tema
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

jeanmike ::

jst pa mam en problem in sicer sem danes prek switcha povezal PC in xbox, in se mi xbox lepo na live poveže, povezave s pcjem pa nikakor ne morem naredit. Ga sploh ne zazna ne xbox pcja ne obratno. Rad bi pa povezal da bi lahko gledal filme prek xboxa na tv-ju. Ima kdo kakšno rešitev?

Rešitve nima kdo tu ker sem jaz identično vprašanje že spraševal pred meseci.
Poskusil vse živo in mi ni uspelo.

kar nekaj trikov je...

zdaj ne vem kaj si ze probal?
kako imas povezano?
router? kateri?
kateri os imas?
ali si poskusil s katerim od drugih programov (tversity...) ali samo wmp?
itd itd...
lp

jeanmike ::

no da povem kaj sem že probal. vse imam povezano prek 5 portnega level one switcha. Operacijski sistem je Windows vista čeprav drugega računalnika ki ima XP-je tudi ne zazna. spreminju sem IP-je od obeh računalnikov kot tudi od xboxa, in na koncu pustil da avtomatično pridobi IP-je. Najprej sem mislu da je problem v UTP kablu, ki sem ga zamenjal z drugim ki testirano dela. Kaj več pa niti nisem sprobaval ker mi ni prišlo nič na pamet.

prek switcha bos tezko.. ti priporocam da si nabavis router..
btw.. katerega ponudnika mas? dinamika ali statika?
lp

Daj, a lahko opišeš kak točno zgleda tvoje omrežje, kaki so routerji/switchi, kako se povežeš na internet, kako se dodeljujejo IPji...? Ker tak je mal težko določat napako.

paramedic86 ::

Malo offtopic ampak vseeno....na koliko bi ocenili xbox360 s samsung pogonom, 20GB HDD, ixtreme 1.51, pač z vso priapdajočo opremo. Star je 2 leti, nič več v garanciji.

Hvala za odgovore in Lp

mtosev ::

125Eur
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
««
32 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988207269 (84442) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6110704 (8068) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628389 (6869) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

777862 (5564) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323084 (2059) fosil

Več podobnih tem