» »

Z-5500 premalo od sebe?

Z-5500 premalo od sebe?

shark_nm ::

Imam Z-5500 sistem in Agrippa 3d zvočno. Občutek imam,da stvar ne da vsega od sebe. Pri mp3 komadu pridem do boosta in ni to to. Uporabljam optični kabel. Ima kdo od vas z 5500 in lahko kaj več pove? Ko gledam po you tubu clipe, jim kar use premika po sobi od bassa, pr men pa nič kaj drastičnega.

dukenukem ::

hm a maš glasnost v vinsih in nastavitvah od zvočne vse do konca ?pa na unem displayu od zvočnikov si štelaš, kok se sliš bass pa center ,ter rear pa front,ac3 filter maš gor pa vse zbrano na 5.1

Mam vse na naglas. Gruntam, da bi winse še enkat gor dal.

Tomson ::

Verjetno je problem v švoh izhodih pri zvočni kartici. Če bi zvočnike prikljčil na kakšnega od SoundBlaster serije od Creativa, bi zadeva sekala.

Sam imam Z5500 priključene na TV, DVD player, Xbox360 in v sobi cca. 25m preko tretjine glasnosti ni vzdržno. Tako da po moje ima tale tvoja zvočna (verjetno integrirana?) precej švoh moč izhodnega signala...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

5er--> ::

Verjetno je problem v švoh izhodih pri zvočni kartici...

Če pa pravi, da ima zvočnike povezane preko optike...

V skrajni sili jih poveži preko navadnih bananic. Verjetno bo glasneje.

DejaVu ::

jaz mam Z680 in create sound blaster live external. najvisjo glasnost dosezem, ce jih povezem ravno preko opticnega kabla!

Sej ni vse v kablu. Osnova je zvočna kartica. In poceni zvočne kartice, da ne govorim o integriranih, nimajo niti približno tako močnih izhodov, kot zvočne od recimo 70EUR naprej. To je dejstvo.
Tako kot npr. mp3 player Mustek (in še miljon drugih) ne bo dosegel nikoli takšne glasnosti kot Sony. Pa lahko imaš slušalke za 300EUR in pozlačene kable.

djpiky ::

Tomson popolnoma zgrešena filozofija. Ravno ti "ceneni " mp3 playerji so glasni in nevem še kaj, vendar priznane znamke aka sony, philips, canon, ipod ... ne igrajo ravno glasno oz. igrajo čisto dovolj glasno vendar je pri njih prioriteta kvaliteta zvoka. Treba pa se je malo zamisliti ko poslušam mojga sonyerricsona in philipsov mp3 ima boljši zvok SE oz. ne boljši ampak ima veliko bolj povdarjene base. In JA večina vsega je odvisno ravno od slušalk!

Moje izkušnje govorijo sicer drugače, če pa si sam ugotovil, da so tacenejše stvari boljše, pa še toliko bolje zate.

Moje izkušnje govorijo sicer drugače, če pa si sam ugotovil, da so tacenejše stvari boljše, pa še toliko bolje zate.

Če bi bolje prebral nisem nikjer napisal da so cenejše stvari boljše, ampak sem napisal da priznane znamke predvajajo kvalitetn zvok čeravno ni tako glasen kot je lahko nek cenen mp3 player kjer se sliši hruščanje ipd.

Čisto informativno me res zanima samo en mp3 player, ki ima močnejši/glasnejši signal od Sonya?
Ker sem 14 dni iskal po trgovinah najmočnejšega (zaradi švoh avtoradia) in na koncu ugotovil, da je najmočnejši Sony, potem Philips in potem ostali ...

Zdle me čez vikend ni, potem pa bom poiskal nekaj teh mp3 playerjev. Bom reku kolegu če prinese svojga pa ga lahko tudi poslušaš če želiš.

Sam imam Theatron Agrippo DTS za 70 eur. Ko sem spraševal ali je dober nakup so mi vsi svetovali da le naj kupim, za na Visto sploh... Tako da ne vem če bi blo na sami zvočni keč. A obstaja možnost da bi bil sam ojačevalec od Z-5500 hin?...Sam ne vem, če bi potem samo bolj potihem use skupej delalo, po moje sploh nebi delalo. Bom jaz Še enkrat Winse naložu pa bomo vidl ka bo...Sam kurc ko ni cajta

Aha mislim da sem pogruntal... Tam je nastavitev System input in prej je blo na 6CH narihtan, zaj sem dal pa na 2 CH in bolj seka muska....Sicer dans je že mal pozn da bi navil :) Ampak se pozna. Tak oda to bo to. Club 3d bi lahko kake svoje driverje izdal pa mal bonbončkov zdravn ne pa ta pusta C-Media...

t3hn0 ::

// edit: nisem videl odgovora gor ^^
^.^

Zgodovina sprememb…

• spremenil: t3hn0 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
33049779 (18273) Matej_K
»

katere zvočnike kupiti

Oddelek: Zvok in slika
164711 (4397) leti123456
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

19627641 (14897) psytoma
»

Theatron Agrippa DTS 7.1

455335 (3650) jRk0
»

x-fi xtrememusic in katere zvočnike?

Oddelek: Kaj kupiti
82104 (1918) infiniti

Več podobnih tem