» »

SETI@home in SLo-Tech

SETI@home in SLo-Tech

Cako ::

Imam predlog!
Kaj ko bi se na slo-techu, če se že gremo za en Seti group, malo bolj posvetili temu. Prvič kar me moti so linki v download sekciji. Poleg tega da ne delajo (vsaj pri meni), so še progi stari. In to ne velja samo za Seti@home, ampak tudi druge programe. Drugič, zaradi česa pa sploh pišem ta post, lahko bi uvedli v forumu tudi forum na to temo, torej SETI. Ok pa še nasploh bi lahko dali malo več znanja in zanimanja okoli tega projekta, ker mislim da kar zelo velik odstotek slo-tech članov sploh neve kaj je to in to verjetno samo zaradi premalo poznanstva, kar zopet pripelje na začetek te teme. Torej če bo kaj narejeno glede tega, bo res dobro za slo-tech, to je moje mišljenje. Pomislite, da bi bili na top200 group listi, hja zakaj pa ne? Lp
  • spremenilo: Cako ()

Area_51 ::

:\ Jaz bi rad samo povedal, da se ne morem nikakor včlaniti v ta Slo-Tech Seti, zato moram sedaj biti na njihovi uradni strani. Lepše bi mi bilo na Slo-Techu. Prosim za pomoč. Tvoje ideje Cako pa so super.

Še neki bi vprašal. Koliko je normalno Best Trepiet power. Pri men je 10,1. Na grafu pa kaže že sive črte, ki grejo čez rob. Je to normalno???
Area 51

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Area_51 ()

Loki ::

ne mores se vclanit?
pojdi najprej na ta link, vpisi email, ki ga uporabljas pri setiju (ne kaksnega drugega!) ter klikni submit query.
Nato preveri email (spet tisti, s katerim si naredil racun), nanj bos dobil eno kodo.
Nazadnje pojdi se sem ter vpisi pravilni email in kodo.
S tem se bos pridruzil slo-tech mostvu.

Cako ::

area_51:
večja ko je omenjena moč bolj je. Ampak to je itq samo za tvojo evidenco ter zanimanje in nič ne vpliva na rezultat iz tvoje strani. Tako da ni panike. Lahko si ogledaš tudi zanimive in zlo vprašljive rezultate, ki jih je folk dobil. Vse je na njihovi strani. Če je že slučajno extremno velik pulz in da se ponavlja oni avtomatično preverijo. In ob kakšnih uspehih boš vsekakor obveščen. Drugače pa nevem kaj je problem z včlanitvijo v slo-tech group. Daš join, vpišeš tvoj seti email in tvoje seti geslo, tisto ki so ti ga poslali po emailu ob včlanitvi v ta projekt (okoli devet, deset cifer). Če si pass zgubil si oglej faq na njihovi strani o tem kaj narediti.
Lp

Se opravičujem ker spet pišem o tem ampak pri men je neki narobe. Ker sem še nov član in zdej analiziram drugi paket. Pri prvem paketu mi je lončal v 23:56 času. Pri tem paketu pa rabi za 29.8...% kar 21:23. Dej povejte mi kaj je narobe. In na grafu je skoz kaže čez sive črte, ki grejo čez graf...????:\
Area 51

migič ::

Pri men so eud vlke razike! Ja najbrž so eni paketki bolj zahtevni!:\
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

Tomi ::

Dajte se text clienta gor in SetiGate/Driver/Queue pa boste imeli mir z grafi, nastavitvami in podobim. Jaz sem to sicer spoznal šele pred kratkim, samo mi je žal, da nisem prej.
metrodusa.blogspot.com

IR Babun ::

Jest pa raj laufam UD Agent - THINK, pomoje je bl koristno iskat zdraviu za raka, kot pa ene aliene
SCREW THE GOVERNMENT

;( Ej ali mene zafrkavajo na seti-ju ali se sam zafrkavam. gor piše(na Setiju9, da če je PULSE POWER večji od 1, da ti ob drugem paketu pošljejo nekaj. Prvi paket ko sem poslal, sem imel ta PULSE POWER mislim, da 2.34. Pa mi niso poslal čisto nič nobeno opozorilo. Sedaj ko imam PULSE POWER skoraj 7.00 pa razmišljam, da jim teg ane pošljem.
Area 51

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Malo Folding statistike (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Obvestila
525653 (5653) frenk
»

SETI@Slo-Tech (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1258375 (6128) d0rK