Forum » Hlajenje in modifikacije » pa ne ze spet ena modifikacija! ;)
pa ne ze spet ena modifikacija! ;)
alesrosina ::
evo, da se jst pokazem slikce svoje kiste, k sem jo malenkost prenovil - evo, se link
Povejte kva si mislte!
PS: mislu sem dat notr se neonko, sam predn jo bom kupu, bo prsu dedek mraz enen parkrat do mene
Povejte kva si mislte!
PS: mislu sem dat notr se neonko, sam predn jo bom kupu, bo prsu dedek mraz enen parkrat do mene
Yuk-0 ::
A lahko to slike vržem na Slo-moD? (www.geocities.com/slo_mod). Namreč delamo stran, na kateri se ukvarjamo samo s tem in nam pride prav vsaka slika. P.S.: Good work!
LP
LP
jah, lahko .... sam dej napis se od kod si jih dubu (http://obmocje51.krneki.org), ok?
Sergio ::
ASPMaster: kaj pa kakšen članek za SLo-Tech v stilu "kako si ti to naredil"?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
ni problema - ce ma kdo skener lahko dam se slikce v fazi izdelave
Bom napisau clank.
PS: a ma izvenzemeljskobitje-w (beri: alien-w) skener? Do njega bi tko se najhitrej prsle fotke ....
Bom napisau clank.
PS: a ma izvenzemeljskobitje-w (beri: alien-w) skener? Do njega bi tko se najhitrej prsle fotke ....
Clemento ::
Link ne delja!
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Area_51 ::
Clemento
ima prav linki so res crknil ampak pred par dnevi s obrezhibno delovali Kaj si naredu??
ima prav linki so res crknil ampak pred par dnevi s obrezhibno delovali Kaj si naredu??
Area 51
se mocno opravicujem!! sliek sem prestavu ... evo, nov link:
TUKAJ
(tudi zgornji link zdaj deluje)
PS: povejte se kaksne komentarje, kaj si mislite, kaj bi dodal ipd ...
TUKAJ
(tudi zgornji link zdaj deluje)
PS: povejte se kaksne komentarje, kaj si mislite, kaj bi dodal ipd ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alesrosina ()
so ze zmajnjsane!
medtem sem dal notri se dve modre diode (dokler ne kupim neonke ali pa 10 diod, hehe) za osvetlitev notranjosti - v temi zgleda cist kul!
medtem sem dal notri se dve modre diode (dokler ne kupim neonke ali pa 10 diod, hehe) za osvetlitev notranjosti - v temi zgleda cist kul!
alien-w ::
ne, nimam jest skenerja... a ves, kako se bova zmenla? jest bom enkrat k teb prsu z digitalcom, pa bova poslikala, ti pa kr zacni pisat clanek, pa ga potem meni poslji, ko bos naredu. OK?
clanek sem ze poslal serđotu - in ne, ni treba prit z digitalcem, mam jst zdej svojga (s cim pa misls da so narjene slike, k so na zgornjem linku), hehehe
Aja, a misls, da bi blo bols, ce bi teb poslal clank, al je blo dost dobr da sem serđotu?
Za skenirat sem pa mislu slike iz faze obdelave - kuko sem kej rezu, barvu ipd.
thanx anyway
Aja, a misls, da bi blo bols, ce bi teb poslal clank, al je blo dost dobr da sem serđotu?
Za skenirat sem pa mislu slike iz faze obdelave - kuko sem kej rezu, barvu ipd.
thanx anyway
alien-w ::
OK, posl vse skup men, pa bom jest spedenu, ker serđ ma zdej maturo, pa ne bo mogu nix. Slike obdelave pa probi nekak skenirat (samo une, k se ti zdijo pomembne), pa mi tudi te poslji....
sej se ne mudi, ker mam zdele kr precej dela.
sej se ne mudi, ker mam zdele kr precej dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | R407 direct die (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 30918 (22551) | AlesZ |
» | Ohisje z navdihom CubeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2380 (1679) | m.i.h.a. |
» | Voltmod na R9000 proOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1072 (975) | _Dejan_ |
» | Modifikacija miške in ohišja od računalnika.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2259 (1738) | DJouža |
» | SLK 800 Killer project started :) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7490 (5054) | Keyser Soze |