» »

Modifikacija miške in ohišja od računalnika.

Modifikacija miške in ohišja od računalnika.

DJouža ::

No jst se pa neki ukvarjam z tema dvema modifikacijama, pa me zanima, kje naj bi dobil kkšno sliko lobanje apka to kkšne dbre, da bi jo sprintal in povečal potem narisal na ohišje in izrezal. notri ap bi dal neonke. ampak nikjer ne najdm.

no pa še miška sm se že neki zqafrkavu in uniču eno zanč miško k je bla optična žična. hm nebi rt še kkšne uniču. djte mi kkšne zamisli.

San ::

LOL

Očitno ne veš, da ima zadnja revizija abecede več kot samo 10 črk.
dbre z Googla , sam ne vem kaj boš s sliko - jo osvetlil z neonko?


Bumbar ::

:D :D :D :D :D :D

Matek ::

ROTFL! @ SunTrace

Par modifikacij mišk maš na www.metku.net, sliko smrtne glave pa poišči na googlu, maš pa tudi v wingdings pisavi tisto gusarsko, če to iščeš.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

DJouža ::

sori za napake. je pa res da si ti mal narobe zastopu. jst sm mislu fda bom dal v kišto notr nepnke pa še kj. drgač pa glede slik okostnjaka pa nism nč najdu, pa če se fentam. če mi najdš ti bom hvaležn.

DJouža ::

jqa no a mislš da se mi še da. dons sm cel najdi.si preisku. pa ni blo uredu. nč ni. pa una pisava mi ni ušeč čist tko mal bl tako hudo lobanjo hočm. no če se ti da mi najdi kakšno kr sm že na meji da bom obupu glede tega iskanja.

frenk ::

DJouža: pjd na google pa dj išči>slike pa not napiš lobanja po anglešk:D...loh tud slovensk

DJouža ::

že išm pa ni nč pamtnga

DJouža ::

mah čene bom pa res unga iz pisave vzel.

frenk ::

Tole, tole, mogoče tole, al pa tole, tole, tole, pa še tole...zdej se mi pa res ne da več, dost je:D

Fury ::

DJouža.. jest ti ne priporočam da gres karkol modat ce mas tok nemirne roke da enga sporocila ne mors napisat brez 15 tipkarskih napak :)

Pa se neki.. ce hoces ful hudo lobanjo.. mi ni jasno kako jo bos ven izrezu? mas hud orodje?

DJouža ::

ja smešno. jst tok hitr tipkam da se pač motm in učasih delam napake učasih pa ne. in to je moj prblem. aja glede nemirne roke ti bom pa povedal da se ukvarjam z modelarstvom in da je moj fotr učitl na srednji lesni šoli, tko da glede izrezovanja ni problema. pa una je bla pa smešna s hudo lubanjo, ej veš mam duma eno hudo žago da te potolažm.

Lio ::

Če se slučajno še premisleš kaj boš izrezu bi lohk un znak od quake 2to sem hotu jst, sam sem pol opustu sj sem pršu do spoznanja da je moja kišta čist lepa.

DJouža ::

no ja a to veš da sm dons štrihal tipovnco. jutr bom pa ohišje sprednji del. tko da če maš kkšne zamisli kr na plano z njimi. aja tipkovnco sm poštrihu črno. kva naj še ohišje sprednji del bo pa črn in bo mel spodaj rdečo lobanjo. hudo ane. sj bom slike objavu sam da slikam z digitalcem.

DJouža ::

no ja tipkovnco sm eno za ta stare računalnike predelu in sm jo poštrihu pa dal sm not led diode t sredna je utripajoča. hudo no pogljete si

Tipkovnica

no tle je pa slika od teh led diodic k svetjo

druga pa utripa in to vidita na filmčk

mate kkšne komentarje

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DJouža ()

TylerDurden ::

Pejt si raje črno tipkovnico kupit, ker tola kar si naredu je kriminal. Pa rdeče led diode si dal not!? PA DA UTRIPAJO!? Sej se ti bo zmedlo pred kompjuterjem. Dej si še en knight rider efekt na monitor gor.

Kako bi ti s stroji za les žagal pločevino?

Če začneš z enim preprostim modom, recimo plexi oknom, pa okroglimi kabli bo čist v redu za začetek. Ne pa neko CNC rezanje stranic, pri čemer si sploh ne znaš poiskat slike. Kdo ti jo bo pa v vektorje spravil?
Let\'s make some soap ...

DJouža ::

no ja drugič bol jasno piš kr jst sm mogu dvakrat prebrt da sm azstopu ka si hotu povedat. no ja ubistvu pa sploh nisi bil smešn tok da veš. pa še to ti pove si prvi k je skritizeru tipkovnco. vsi pravjo da je čist kul. no ja odvisno kakšn okus mate. pa še to glede tega rezanja pločevine. ti bi rt povedu da moj fotr nima sam unih mašin za les. k r čene si pol lohk ti les veš. sm ga pa drgač vprašu. aja če pa pravš da ma sam mašine za les bi te pa vprašu, če je štemarca tut za les. no ja me res zanima. kr dons sm glih take vole da se smejm takim izjavam. aha še to sj stranico bm tut v kratkem izrezu pa dal pleksi steklo pa neonke notr.

ali3n ::

@ DJouža: te lahko prosim, da se vsaj malo potrudiš pri pisanju sporočil? Velike začetnice, vsaj "osnovna slovnica" - olajšal nam boš branje :D

Kar se pa modifikacij tiče: vsak začetek je težak - kar pogumno nadaljuj...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

mlakar ::

ali3n točn tko, vsak more nek začet in to je treba spodbujat! Učas je bliv zame ze pravi podvig da sm sam kišto odpru, tko da je treba nek začet, pol pa lepo počas naprej:D :D :D

LP

DJouža ::

Hvala za spodbudo. No ja res je začetki so težki. Sam mislm da men kr uspeva. Sj k bom še uhišje predelu pol boste pa dol padl. Dons bom spredn del ohišja poštrihu. Aja a mate kkšne komentarje na mojo tipkovnco. Ajde na delo

DJouža ::

jah zdj sm še uhišje predelu. ko bodo slike vam pošlem da vidite. no ja če ma še kdo kkšno zanimivo naj mi jo pokaže, da bomo mal pregledal pokomentiral itd.

Mr-poki ::

sej ne da mam kj proti teb, vem da je vsak začetek težak in da si se trudil (vrjetn) za to.Za to ti cestitam in kr pridno modificiraj.
Ampak mogoce se malo ampak cisto malo tak malo kot je mali new york, meces vn.
-=GoDfAtHeR=-

rap3r ::

Fak sam res neznaš pisat!
Pravš da je tvoj problem to?
Hm zakaj pol tle pišeš po forumu da boš čez neki časa sam brou? Ker boš najbrž edn redkih k bo šteku kaj si hotu in kaj napisan sploh pomen...uzem si cajt in napiš...
To mi gre tok pr enmu folku k isto kr momla k se znjimi pogovarjaš...ja fak povej a te je sram...
glede modofikacij hm une slike ne delajo tko da nimam kej pohvalt in kej skitizirat.
pa še to tylerdurden je skritiziru sej zato si pa dou slike ker usak ma pravico skritizirat nevem zakaj pol ti njega nazaj kaj si mislu da bojo letele samo pohvale? Sej to ni forum za dvigovanje morale!:\
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

DJouža ::

No zdj si bom pa uzel cajt da napišem bol razločno, sam pol upam da bo kkšn odgovor. No ja mogoče se res mal preveč nosm, kr to nisi prvi reku, drgač pa nimam nč prot kritikam. Sam a si že kdaj slišu da se je treba zagovarjat. NO jst se zagovarjam in me zanima zakaj nekaterim ni všeč, da dobim nove zamisli. NO vzrok da tko nerazločno pišem je zato ker se res vsak dan pogovarjam z ljudmi preko msn messengerja. No pomoje ti je zdaj jasno. In tipkam kot usekan. Se pa opravičujem ker še nism dal gor slik ohišja od računalnika, obljubim pa da bo to v kratkem. No če se vam da pošljite še kkakšne slike od svojih modifikacij.

LP DJouža


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kupujem računalnik po delih

Oddelek: Kaj kupiti
331414 (1119) DJouža
»

Krona žage

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
121926 (1785) Bungee-
»

Spet eno vprašanje...ki je blo 100 × :)

Oddelek: Kaj kupiti
271376 (1002) OldSkul
»

Kaj naj modificiran na ohišju?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
271335 (1133) R0K
»

Modre LED-ice!!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
261781 (1343) Bungee-

Več podobnih tem