Forum » Loža » g33k lifestyle
g33k lifestyle
majana ::
kako se ga znebit predvsem oz. same asocialnosti?? je kdo izmed vas asocialen?
kolegov niti nimam prevec niti se "ne znam" kaj prevec pogovarjat z njimi, ker sem itak na carunalniku ves cas, kar je imo najvecji problem.
kolegov niti nimam prevec niti se "ne znam" kaj prevec pogovarjat z njimi, ker sem itak na carunalniku ves cas, kar je imo najvecji problem.
- spremenilo: majana ()
Tody ::
Znebiš se ga tako, da se prisliš da greš malce v družbo :) Ne moriš vsakemu o svojem stroju in na koliko ga lahko naviješ, ter spiješ pivo ali tri da se sprostiš in uživaš v družbi :) Poiščeš si še kak drug hobi kot pa računalnik, se pridružiš kakem društvu k dela kaj drugega kot se ukvarja z računalniki... Opcij dost, samo malce volje je treba...
25
saj prej sem imel sosolce in bolj gek cimre tudi, samo sem bil vedno bolj pasiven (nezgovoren and alike, ker pac ne znam o nicemer govorit, ker nimam hobijem imo oz. se sam ne vem zakaj), zdajs em pa koncal faks in je to vse izpuhtelo. da bi pa z njimi spet navezal, pa ne bo slo, prevelika oddaljenost (jaz kr, oni lj, trbovlje) , pa tudi naceloma nima smisla, ker sem bil jaz tisti, ki sem bil bolj tiho.
btw, v druzbo grem, a sem bolj nezanimiv.
saj prej sem imel sosolce in bolj gek cimre tudi, samo sem bil vedno bolj pasiven (nezgovoren and alike, ker pac ne znam o nicemer govorit, ker nimam hobijem imo oz. se sam ne vem zakaj), zdajs em pa koncal faks in je to vse izpuhtelo. da bi pa z njimi spet navezal, pa ne bo slo, prevelika oddaljenost (jaz kr, oni lj, trbovlje) , pa tudi naceloma nima smisla, ker sem bil jaz tisti, ki sem bil bolj tiho.
btw, v druzbo grem, a sem bolj nezanimiv.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: majana ()
IceIceBaby ::
Zakaj bi se pa sploh rad spremenil? Ker tebi ne paše ali ker se ti zdi, da se drugim zdi, da se moraš spremeniti?
Be yourself. Ne se ti prilagajat svetu, naj se svet prilagodi tebi :)
Ja, najbolš, da se v droge poda :)
Be yourself. Ne se ti prilagajat svetu, naj se svet prilagodi tebi :)
ter spiješ pivo ali tri da se sprostiš in uživaš v družbi :)
Ja, najbolš, da se v droge poda :)
pozitron ::
Čeprav sem mel vedno veliko kolegov, sem bil tut svoj čas ene 3 leta samo za kompom in kadar je blo treba sem šel na vaje ali kak izpit opravit na faks. Skratka precej asocialen. Razlog je bil to, ker sem se dokaj nepričakovano z družino preselil v drug kraj. Čeprav sem z vsemi kolegi obdržal stik, se mi počasi ni dalo vsak dan/vikend vozit 50 km na kavo, itd. Odkar hodim v službo se je kar precej spremenilo, ni mi več dolgčas. Velikokrat se je pa tudi treba prisilit in pač it na zrak, laufat, fitnes pa tut sam it na kak pir, sej se najde ponavad kdo za kakšno debato, sploh ob šanku :) Treba se je pač spravit stran od kompa in dobit idejo za kak drug hobi.
edit: se pa čist strinjam z kst-ejem, če ti ta trenutek tako paše, zakaj bi se trudil neki spremijat. Men je prav pasal neki časa vsak dan bit za kompom do 4-5. zjutraj ter spat do 1-2-eh in tako vask dan par let.
edit: se pa čist strinjam z kst-ejem, če ti ta trenutek tako paše, zakaj bi se trudil neki spremijat. Men je prav pasal neki časa vsak dan bit za kompom do 4-5. zjutraj ter spat do 1-2-eh in tako vask dan par let.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()
BluPhenix ::
Ja, prodaj računalnik in pejdi na kakšen žur/srečanje, je že nek začetek. Sicer pa ne vem zakaj bi se hotel znebiti, ker ni nič slabši od drugih stilov. Meni je bolj prisrčen, kot super macho jebach lifestyle. Geek lahko ostaneš celo življenje, macho pa samo do takrat, ko ti narava dopusti, da ti mišice ne visijo.
Ah kakšni problemi ...
Ah kakšni problemi ...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
whatever ::
Jaz mam pa drugačen problem.
Rad bi bil sam na svetu, da ne bi bilo nikogar razen mene, pa da bi vsi dosežki civilizacije ostali v moji lasti. Se pravi, štacune bi bile še vedno polne hrane. mel bi za pit in za jest, vse hiše in avtomobili bi ostali, tako da itak ne bi rabil vozniškega izpita in bi lahko divjal 300 na uro po cesti z Bugatti Veyronom naprimer in bi lahk šel kamor bi hotel... lahko bi pregledal vso tajno dokumentacijo Rusov in Američanov...
Pravi raj!
Rad bi bil sam na svetu, da ne bi bilo nikogar razen mene, pa da bi vsi dosežki civilizacije ostali v moji lasti. Se pravi, štacune bi bile še vedno polne hrane. mel bi za pit in za jest, vse hiše in avtomobili bi ostali, tako da itak ne bi rabil vozniškega izpita in bi lahko divjal 300 na uro po cesti z Bugatti Veyronom naprimer in bi lahk šel kamor bi hotel... lahko bi pregledal vso tajno dokumentacijo Rusov in Američanov...
Pravi raj!
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
mi ne pase, ce to mislis kst. nezmoznost sodelovanja (oz. prepricevanja) s sodelavci je ze ena tocka, nesamozavest druga, babe so naslednje tri tocke....
naceloma g33k lifestyle niti ni toliko narobe, ce nisi asocialen (doh)!, jaz bi tudi rad na cemtakem delal recimo http://rotorcraft.arc.nasa.gov/cfd/CFD4...
naceloma g33k lifestyle niti ni toliko narobe, ce nisi asocialen (doh)!, jaz bi tudi rad na cemtakem delal recimo http://rotorcraft.arc.nasa.gov/cfd/CFD4...
Glodko ::
@whatever
Metal bi ga pa na roke do konc življenja potemtakem =)
Metal bi ga pa na roke do konc življenja potemtakem =)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glodko ()
to tak al tak
BigWhale ::
Nesamozavest? Zdaj al izvira iz otrostva in je posledica vzgoje starsev, tega se lahko precej hitro resis. Ali si pa v resnici tak luzer... ;>
Karaya 52 ::
Asocialnost, rjavi lasje, modre oci... za mene ista kategorija. Zakaj bi se pa moral ti spremeniti, ce ta svoj stil usmeris v pravo smer ti bo to ždenje v povprecju kvecjemu v napoto.
DimmniBurek ::
Pojdi ven in upaj da ti bo ratalo ful všeč. Verjetno rad poslušaš glasbo, pojdi na koncert, spoznaj nove ljudi, komuniciraj, nekam se uštuli, prižgi si enga, pa se malo zrelaksiraj. Mamo tudi mi enga kolega, ki je bil bolj zadržan, zmer smo ga vabli kam vn, mal žurat, pa je vedno nekaj mučkal, pa da ne, pa da to ni zanj... Enkrat smo se ga zakadili, in je tip skor umrl od smeha. Od takrat je malo bolj odprt. Pa da ne bo kdo reku da koga na kaj napeljujem. Sam v družbo je treba it. Pomaga pa res kak kozarček..
There Is No Stronger Drug Than Reality
rfmw ::
mene pa zanima, koliko geekov, kot majana, tole bere in se potiho smehlja...
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
rdecaluc ::
Začni mal musko poslušat.. potem ko ti postane dost všeč , začneš na koncerte hodt , spoznaš ogromno ljudi. Predvsem pa moreš met voljo pa se odlept s frisom od ekrana.
Veliko sreče , LP
Veliko sreče , LP
Est modus in rebus. ,typos
Zero One ::
mene pa zanima, koliko geekov, kot majana, tole bere in se potiho smehlja...
+1
Ne vidim razloga, da bi se jaz moral prilagajati stilu življenja, ki mi niti približno ne ugaja (to je, manj kot ~8 ur na dan za računalnikom, žurke, droga, bildanje itd). Zame ni noben problem, če sem si s svojim načinom življenja odtujil 99% RL družbe, če mi je edini zanimiv tisti 1%, ki jih ne moti t.i. "g33k lifestyle" oziroma ga tolerirajo.
Aja, lol@tistim ki predlagate načine "zdravljenja" geekovstva. Spominjate me na psevdo-znanstvenike preteklega tisočletja, ki so "zdravili" ateiste, politične disidente in homoseksualce.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zero One ()
Tody ::
Ne gre se za zdravljenje česarkoli, če je človek osamljen in bi rad družbo, vsi našteti načini pomagajo odvisno je pa spet od samega človeka. Lahko si snameš 4 al 5 sezon beauty and the geek reality showa pa boš malce videl kako so jih spreobrnil, sicer ne priporočam da jim slepo slediš amapk boš malce videl kake so smernice.
Če je nekdo srečen v življenju, četudi nima nobenega ob sebi itd potem je to dobro. Če pa človek hoče spoznat družbo pa ne zna in neve kako je pa to velik problem, ker če se takim ljudem ne pomaga z nasveti in se jih ne spodbuja ratajo potem taki ljudje kot je Fritz iz Avstrije, kjer potem da "zavaruje" svoje drage jih zapre v klet.
BW je čisti geek ampak on je srečen :)Sam zdej je začel bildat pa nevem če je še tok :P
Če je nekdo srečen v življenju, četudi nima nobenega ob sebi itd potem je to dobro. Če pa človek hoče spoznat družbo pa ne zna in neve kako je pa to velik problem, ker če se takim ljudem ne pomaga z nasveti in se jih ne spodbuja ratajo potem taki ljudje kot je Fritz iz Avstrije, kjer potem da "zavaruje" svoje drage jih zapre v klet.
BW je čisti geek ampak on je srečen :)Sam zdej je začel bildat pa nevem če je še tok :P
lol, ne nakladaj. za frica je bilo potrebno veliko vec kot sama asocialnost. tudi druzbena ureditev (patriarhat) ni taka tu kot v austriji.
gruntfürmich ::
mislim da bi prava služba znala kr odrinit to asocialnost. pol pa se še h kakemu društvu pridružiš, pa boš imel druženja čez glavo.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
zal spet ne vem, kaj reci, samo verjetno bi pomagalo ja. samo ce je pa kot prava sluzba misljeno kaksen turisticni vodnik,...., pa ne, nisem zastonj faksa delal.
gorjanc ::
Moj predlog pridruži se lokalnemu planinskemu društvu. Udeležuj se skupinskih izletov, raznih delovnih akcij oziroma različnih aktivnosti ki jih društvo organizira. Kmalu boš imel kar nekaj kolegov ki jih prej nebi nikoli spoznal.
Pred kratkim smo se z kolegi zgovarjali kako je tak hobi fajn za spoznavanje punc/žensk v primerjavi z raznimi bari/gostilnami. Če ne zaradi drugega ker se takih stvari udelžuje čisto druga skupina ljudi.
Poleg socializacije bo tudi precej fizične aktivnosti ki seveda ne more škoditi.
Pred kratkim smo se z kolegi zgovarjali kako je tak hobi fajn za spoznavanje punc/žensk v primerjavi z raznimi bari/gostilnami. Če ne zaradi drugega ker se takih stvari udelžuje čisto druga skupina ljudi.
Poleg socializacije bo tudi precej fizične aktivnosti ki seveda ne more škoditi.
gruntfürmich ::
zal spet ne vem, kaj reci, samo verjetno bi pomagalo ja. samo ce je pa kot prava sluzba misljeno kaksen turisticni vodnik,...., pa ne, nisem zastonj faksa delal.
nisem mislil na vrsto dela, temveč na kolektiv. če je ta uredu, lahko skupaj preživljate veliko prostega časa.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
krneki0001 ::
Najdi si hobi, ki bo zunaj na zraku, pa ki ne bo tak, da moraš vse sam narest, ampak vas mora bit več.
aljazh ::
Predlagam, da najprej ugotoviš, ali pri tebi slučajno ne gre za kakšno obliko socialne fobije (ang. social anxiety). V tem primeru si namreč človek zelo težko sam pomaga, ker karkoli naredi, se vrti v začaranem krogu. Recimo, se odpraviš v družbo, tam ti je nerodno, se ne vklopiš in zato se še bolj izogibaš družbe, ker te je strah, da bi se ta nelagoden občutek naslednjič spet ponovil.
Z blažjimi oblikami socialne fobije se (če si odločen in imaš voljo) še v določeni meri lahko človek sam spopade ter jih odpravi, za težje oblike pa je nujna strokovna pomoč. Je pa tako, da diagnoza socialne fobije ne sodi med "klasične težave" in je precej psihologov/psihiatrov ne zna prepoznati. Njene simptome namreč pogosto zamenjujejo za simptome depresije. Zato potem tudi ne uporabljajo pravih metod za njeno odpravljanje in zdravljenje ne more biti učinkovito. Edina učinkovita metoda naj bi zaenkrat bila kognitivna terapija.
Z blažjimi oblikami socialne fobije se (če si odločen in imaš voljo) še v določeni meri lahko človek sam spopade ter jih odpravi, za težje oblike pa je nujna strokovna pomoč. Je pa tako, da diagnoza socialne fobije ne sodi med "klasične težave" in je precej psihologov/psihiatrov ne zna prepoznati. Njene simptome namreč pogosto zamenjujejo za simptome depresije. Zato potem tudi ne uporabljajo pravih metod za njeno odpravljanje in zdravljenje ne more biti učinkovito. Edina učinkovita metoda naj bi zaenkrat bila kognitivna terapija.
MeGreat ::
Pojdi trenirat boks ali kakšen kontaktni šport
Boš dobil kondicijo pa samozavest(upam da ne preveč samozavesti, ker drugače jih boš fasal hitro haha)
ps. planinsko društvo?? Ja super stvar če si 50 let star
Boš dobil kondicijo pa samozavest(upam da ne preveč samozavesti, ker drugače jih boš fasal hitro haha)
ps. planinsko društvo?? Ja super stvar če si 50 let star
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MeGreat ()
w00tnes ::
Treniranje borilnih vescin ni slaba ideja...:)
(tudi sam se spravljam v ninjutsu klub pa me evil skatla ne pusti :'( )
(tudi sam se spravljam v ninjutsu klub pa me evil skatla ne pusti :'( )
MeGreat ::
ninjitsu je fajn, sem bil na enem treningu, kar zahtevno vse skupaj, samo meni ni bilo najbolj všeč zaradi zoprnih in neuporabnih tehnik ter veliko kaskaderskih gibov( skoči čez oviro, pa še preval vmes.. hja pa še kaj)
Grey ::
Kaj to zdej, vsi giki končajo v ninjutsu klubu?
Približno vem, kako se počutiš...been there, done that, but still partially there. Pojdi na kak jezikovni tečaj, plesni tečaj, planinsko društvo, športno društvo ali pač nekaj podobnega, kjer ne bo naenkrat preveč ljudi okoli tebe. Zna bit precej stresno za osebo, ki ni veliko v družbi, ker ti rojijo po glavi raznorazne misli, novo okolje, nikogar ne poznaš in potem, ko se zaciklaš v te negativen vzorec postajaš čedalje bolj depresiven in to med tolikimi ljudmi! Za začetek ti predlagam kak tečaj z manjšimi skupinami ljudi, kakšno borilno veščino (sicer je malo več ljudi, ampak si okrepiš samozavest in manj te je strah, ker počasi postaneš manj dovzeten nanj). Naslednji korak pa je ta, da si z ljudmi prijazen in odprt do njih. Da te ni strah, da se ne zlomiš in zašvicaš, kot kak požigalec, ko te kaj vprašajo. Tretji in najbolj pomemben korak, ko se navadiš biti okoli ljudi in kolikor toliko uspešno komunicirati z njimi je ta, da sprejmeš sebe takšnega kot si. Si pač geek, face it. Nekdo mora bit, tako kot mora bit nekdo mađioničar v WoWu. Manj te bo motilo, bolj srečen boš. Bolj srečen si, ljudje so več okoli tebe. Simple as that.
Pogovarjaš se pa za začetek o čisto vsakdanjih stvareh; novice, dogodki itd. Ko se zlevelaš pa pridejo na vrsto tudi globlja osebna spoznavanja. V bistvu tudi ne rabiš bit direkten pri takih vprašanjih. Dosti se izve tudi, ko se tako pogovarjaš. Samo nekaj začneš govorit, kako mnenje poveš in lahko, da pogovor steče lahko pa da ne. Ne rabiš delat štale okoli tega. Lahko, da je sogovorec tak kot ti, lahko ima slab dan, lahko je milijon stvari. Point je samo to, da se dobro počutiš v svoji koži in ne pustiš, da te take stvari prizadanejo ali pa potlačijo. Mogoče, če ti pomaga poskusi igrati vloge - ko se pogovarjaš z ljudmi se postavi v vlogo nekega raziskovalca, turista, detektiva - govori in sprašuj.
Približno vem, kako se počutiš...been there, done that, but still partially there. Pojdi na kak jezikovni tečaj, plesni tečaj, planinsko društvo, športno društvo ali pač nekaj podobnega, kjer ne bo naenkrat preveč ljudi okoli tebe. Zna bit precej stresno za osebo, ki ni veliko v družbi, ker ti rojijo po glavi raznorazne misli, novo okolje, nikogar ne poznaš in potem, ko se zaciklaš v te negativen vzorec postajaš čedalje bolj depresiven in to med tolikimi ljudmi! Za začetek ti predlagam kak tečaj z manjšimi skupinami ljudi, kakšno borilno veščino (sicer je malo več ljudi, ampak si okrepiš samozavest in manj te je strah, ker počasi postaneš manj dovzeten nanj). Naslednji korak pa je ta, da si z ljudmi prijazen in odprt do njih. Da te ni strah, da se ne zlomiš in zašvicaš, kot kak požigalec, ko te kaj vprašajo. Tretji in najbolj pomemben korak, ko se navadiš biti okoli ljudi in kolikor toliko uspešno komunicirati z njimi je ta, da sprejmeš sebe takšnega kot si. Si pač geek, face it. Nekdo mora bit, tako kot mora bit nekdo mađioničar v WoWu. Manj te bo motilo, bolj srečen boš. Bolj srečen si, ljudje so več okoli tebe. Simple as that.
Pogovarjaš se pa za začetek o čisto vsakdanjih stvareh; novice, dogodki itd. Ko se zlevelaš pa pridejo na vrsto tudi globlja osebna spoznavanja. V bistvu tudi ne rabiš bit direkten pri takih vprašanjih. Dosti se izve tudi, ko se tako pogovarjaš. Samo nekaj začneš govorit, kako mnenje poveš in lahko, da pogovor steče lahko pa da ne. Ne rabiš delat štale okoli tega. Lahko, da je sogovorec tak kot ti, lahko ima slab dan, lahko je milijon stvari. Point je samo to, da se dobro počutiš v svoji koži in ne pustiš, da te take stvari prizadanejo ali pa potlačijo. Mogoče, če ti pomaga poskusi igrati vloge - ko se pogovarjaš z ljudmi se postavi v vlogo nekega raziskovalca, turista, detektiva - govori in sprašuj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Grey ()
zuz3k ::
Če si srečen ne spreminjaj nič, ker ne delaš nič narobe. Maš pač malo drugačen lajf...
Če nisi srečen, potem je več razlogov, pomoje ti bo delo spremenilo življenje, pol maš keš maš avto greš kamor hočeš, punca, svoje stanovanje..
Če nisi srečen, potem je več razlogov, pomoje ti bo delo spremenilo življenje, pol maš keš maš avto greš kamor hočeš, punca, svoje stanovanje..
Life is a psychological game.
Če si srečen ne spreminjaj nič, ker ne delaš nič narobe. Maš pač malo drugačen lajf...
To se absolutno strinjam. Služba precej spremeni in izboljša življenjski stil.
opeter ::
To pa je zelo odvisno od vrste službe in seveda okolja... če si kak arhivar, ki se razen z varnostniki pri prihodu/odhodu v službo ne sreča z drugimi ljudmi, je to lahko čisto isto, kot je tvoje trenutno stanje.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
To pa je zelo odvisno od vrste službe in seveda okolja... če si kak arhivar, ki se razen z varnostniki pri prihodu/odhodu v službo ne sreča z drugimi ljudmi, je to lahko čisto isto, kot je tvoje trenutno stanje.
Ja no...to se razume. Sva najbrž imela v mislih kak bolj dinamičen poklic, kjer se nekaj dogaja. Mene osebno bi ubijalo, da bi imel tako službo, da nikogar ne bi srečal ali moral sodelovati s kom pa če sem drugače še tako samostojen (vse delam sam).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Grey ()
iso2000 ::
Madonca,
jaz sem tudi malo geeka! Sam pri meni je pa stvar drugačna. Nimam problemov za navezovanje stikov, oz. pogovarjanje z ljudmi. Problem je, da nimam posebne želje se pogovarjat o nekih (po mojem mnenju) bedarijah. Tudi drugače povem ponavadi le najnujnešje in tisto kar se mi zdi bistvena informacija. Sploh bližnje to moti. Tudi drugače sem bolj "lone wolf" tip človeka in niti ne iščem kaj posebej velike družbe. Imam nekaj odličnih kolegov s katerimi se lahko pomenim kar koli, itak se večinoma o tehniki pogovarjamo. Pa športamo skupaj. Ostalo pa sem bolj zase. Saj kdaj se mi zdi, da bi bilo treba kaj spremenit, sploh ko poslušam kakšne očitke od boljše polovice. Samo tak pač sem in tak se dobro počutim...
jaz sem tudi malo geeka! Sam pri meni je pa stvar drugačna. Nimam problemov za navezovanje stikov, oz. pogovarjanje z ljudmi. Problem je, da nimam posebne želje se pogovarjat o nekih (po mojem mnenju) bedarijah. Tudi drugače povem ponavadi le najnujnešje in tisto kar se mi zdi bistvena informacija. Sploh bližnje to moti. Tudi drugače sem bolj "lone wolf" tip človeka in niti ne iščem kaj posebej velike družbe. Imam nekaj odličnih kolegov s katerimi se lahko pomenim kar koli, itak se večinoma o tehniki pogovarjamo. Pa športamo skupaj. Ostalo pa sem bolj zase. Saj kdaj se mi zdi, da bi bilo treba kaj spremenit, sploh ko poslušam kakšne očitke od boljše polovice. Samo tak pač sem in tak se dobro počutim...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iso2000 ()
opeter ::
iso2000, aha, torej imaš boljšo polovico? Ker pravi g33ki jo nimajo. Tak da, ti sploh nisi geek.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
opeter: hja, saj sem napisal da sem malo geeka. Sem tak mejni primerek, se mi zdi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iso2000 ()
Pyr0Beast ::
Prit na NEST [:D]
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
zlobcek ::
iso2000 jaz sem čisto isti in s podobnim problemčkom s strani moje "boljše" polovice (če se temu lahko reče problemček).
Za hobije imam pač določene ljudi, s katerim se zmenim kar me tišči. Team work me ne zanima preveč, večinoma rad delam sam, večje družbe oz. partiji (15 ljudi+) me utesnjujejo.
Aja pa še jest folka in njihovih problemov ne maram preveč:). Čeprav sem ponavadi glavni reševalec različnih problematik. Mogoče prav zaradi tega hihihi.
Če se počutiš uredu (jest se:)), potem že ne more bit slabo kali?
Za hobije imam pač določene ljudi, s katerim se zmenim kar me tišči. Team work me ne zanima preveč, večinoma rad delam sam, večje družbe oz. partiji (15 ljudi+) me utesnjujejo.
Aja pa še jest folka in njihovih problemov ne maram preveč:). Čeprav sem ponavadi glavni reševalec različnih problematik. Mogoče prav zaradi tega hihihi.
Če se počutiš uredu (jest se:)), potem že ne more bit slabo kali?
zlobcek: no vidim da sva si res podobna, ja. V svoji koži se dobro počutim. :-) Zanimivo, da se res najdem v tvojem opisu - tudi tisti del s problemi in reševanjem je podobno pri meni.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Samsko življenje brez resne zveze (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 73445 (15887) | BigWhale |
» | Meja med povprečnim in nekaj več življenjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 18197 (14986) | Okapi |
» | Kaj početi v življenju? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17625 (13859) | D3m |
» | Asocialnost (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 30966 (24680) | BigWhale |
» | Je mogoče biti srečen brez truda? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4385 (3458) | PROTOTIP |