» »

Kaj početi v življenju?

Kaj početi v življenju?

«
1
2

MatejMo ::

Pozdravljeni.
Prosil bi vas za kakšne nasvete. Star sem 25 let in kakšnih pet let nazaj sem podedoval nekaj stanovanj v Ljubljani in Mariboru, ki jih je imel v lasti dedek (zakaj nimam staršev je dolgo zgodba in zdaj nebi o tem) Sam živim v enem izmed njih, za ostale pa dobivam kar lepo vsoto denarja od pobiranja najemnin. Kot ste uganili od takrat dalje živim zgolj od tega dohodka in nisem nikjer zaposlen. Problem je pa v tem da nevem, če bi rad pri 25-ih bil upokojenec. Živim sam in včasih mi je grozno dolgčas. Enostavno nevem kaj si naj začnem z življenjem. Tako po cele dneve sem doma in gledam tv ali kaj podobnega in nimam nič za počet. Sicer mislil sem se v kako službo spravit zgolj zato da bi nekaj delal, samo glede na to mam nedokončano srednjo šolo...
Ker sem se preselil iz enega manjšega kraja v Maribor, tukaj nimam nobenih prijateljov in poznancev. Sem tudi bolj asocialni tip. Nimam tudi punce (pravzaprav je še nikoli nisem imel). Zaradi zdravstvenih razlogov tudi ne morem imeti izpita za avto.
Res nevem kaj naj počnem in v zadnjem času me muči tudi depresija.
Zakaj sploh živeti če ti življenje ne da nobenega izziva?
Mogoče z zadnjim stavkom malo pretiravam, vendar res nimam volje do ničesa.
Torej kako bi ravnali v mojem primeru oziroma kako bi mi svetovali?
Lep pozdrav Matej

Siddh ::

začni trenirat nogomet v kakšnem manjšem klubu?(ali kakšen drugi šport):D
spoznal boš prijatelje, mel boš nekaj za delat...
sestavljaj legokocke, puzzle, modelčke avtov, ladij itd.
raziskuj svet računalnikov.....:P
potepaj se po mestu, raziskuj skrite kotičke, pojdi v gore :D
dokončaj srednjo šolo?

D3m ::

Čas prve prijave
07.02.2011 15:44:19

Pejt na scenarij tega filma:

|HP EliteBook|R5 6650U|

Trinitron ::

Na tvojem mestu bi dokončal srednjo šolo in se vpisal na nek faks - neka smer, ki te res veseli. Če drugega ne, boš spoznal dosti ljudi, ki jih zanimajo iste stvari in sigurno ti bo manj dolgčas. Plus imel boš nek cilj in možnost za kakšno dobro službo.

Duhec ::

Nimaš izziva !
Prvi scenarij: Kot prvo dokončaj srednjo šolo. Ko se boš lotil študija boš spoznal nove prijatelje/ice. Zagotovo najdeš sebi primerno družbo, če boš hotel. V glavnem nič na silo, se bo že samo po sebi spontano odvijalo. Malo začni dihat z naravo, če te že minimalna rekreacija ne zanima ali vsaj začetni tečaj plesa. ;)

Drugi scenarij: Prodaj vsa stanovanja razen svojega in dobiček razdeli med ljudi/družine, ki bolj kot ti to potrebujejo. Lahko vse doniraš zarad mene tudi cerkvi ali Unicefu ali pa si najdeš eno babo, bo ona zagonila namesto tebe. Ko boš brez vsega boš mogoče lažje šel na prvi scenarij.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Duhec ()

Thomas ::

Po moje je najbolj smiselno, da z najemninami kupuješ nova stanovanja, ki jih spet oddajaš.

Si mlad, imaš kapital in lahko ga zelo povečaš.

To je najboljš služba. Dovolj zahtevna, dovolj dobra. Take ne boš dobil, niti če dosežeš doktorat.

Bodi kapitalist in se požvigaj na socializem in vse njegove preroke.

"Bodi kar si", velikrat rečejo, pa ne vem če kaj pametnega mislijo s tem. Mau dvomim. Zate pa velja in je smiselno!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Bojevnik ::

Prvo naredi maturo, ker si starejši od 21 let greš lahko direktno delat maturo in se ti ni treba ukvarjat s sredjno šolo.
Sicer boš skoraj sigurno rabil inštrukcije, ampak glede na to da imaš denar to dvovmim da bo problem.
Potem si pa najdi službo ali pa se vpiši na kakšno fakulteto in bodi študent.

Kar se pa tiče asocialnosti, jaz sem sicer tudi bolj asocialen tip (sicer ne tako kot ti ampak sem vseeno). Moje priporočilo je da začni trenirati kakšen šport, kar te pač veseli (sicer ne vem kakšne zradvstvene probleme imaš, ampak kaj se bo že našlo).

Siddh ::

Bojevnik je izjavil:

Prvo naredi maturo, ker si starejši od 21 let greš lahko direktno delat maturo in se ti ni treba ukvarjat s sredjno šolo.
Sicer boš skoraj sigurno rabil inštrukcije, ampak glede na to da imaš denar to dvovmim da bo problem.
Potem si pa najdi službo ali pa se vpiši na kakšno fakulteto in bodi študent.

Kar se pa tiče asocialnosti, jaz sem sicer tudi bolj asocialen tip (sicer ne tako kot ti ampak sem vseeno). Moje priporočilo je da začni trenirati kakšen šport, kar te pač veseli (sicer ne vem kakšne zradvstvene probleme imaš, ampak kaj se bo že našlo).


šah je dober šport za začetek :D

valvoline1 ::

Kupiš ukrajinko za 5000e in stvar rešena xD. Brez punce in brez morebitnega družinskega življenja in planiranja prihodnosti lajf sucks. Al pa lepo greš na daljni vzhod(obvezno znanje angleščine) Malezija,Indonezija,Tajland pa si tam king of the world z 500e na mesec.
Možnosti je preveč. Marsikater med nami sanja dab mel tako priložnost in finančno stanje kot ga maš ti xD.

ripmork ::

Ironično, ampak visok nivo svobode ima očitno svojo ceno (toliko možnosti, da se izgubiš v razmišljanju, kaj bi sploh počel :).
Ampak, konc koncev, zakaj pa res ne bi šel ene fajn maserke obiskat...:D

Je pa tako, da ves material ob pomanjkanju družbe enostavno zbledi.
Klubov, društev in podobnega je ogromno, sam mal je treba poiskat pa sprobat. Če ne drugega greš za prostovoljca
(si v idealni poziciji, glede na to, da si zaenkrat finančno preskrbljen). Občutek, da nekomu pomagaš zna bit precej blagodejen za dušo. Pa še v družbi boš.

Šport je tudi vsestransko koristen, predvsem za počutje (če ne drugega, tek okoli bloka). Mogoče še kakega pasjega prijatelja za kompanjona vzameš.
Če pa je teta depra na obisku, in ni več veselja do absolutno česarkoli, pa res najbolje strokovno pomoč obiskat.
Ne boš ne prvi, ne zadnji.

PS: tudi življenje od najemnin bo prej ali slej zahtevalo opravke in vlaganje... se kej zlomi, je treba zamenjat ali prebelit, ipd.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

MatejMo ::

Najprej hvala vsem za vaše odgovore dobre in slabe. Bom pa pač še nekaj napisal.
Ja. Maturo mislim nekoč naredit, čeprav priznam da se zelo težko spravim k temu. Enostavno nimam volje in preveč časa. Tudi če bi šel na kak faks se mi sanja ne kaj me sploh zanima. S športom se ne morem ukvarjat zaradi večih zdravstvenih problemov.( visoka dioptrija, sladkorna bolezen in nekatere druge stvari)
Thomas: Tvoja ideja bi sicer nekomu se zdelo zanimiva, ampak enostavno povedano, jaz ne potrebujem več denarja. To kaj zdaj dobivam mi je čisto dovolj.
Družinsko življenje? Nevem no. Priznam da še nikoli nisem imel punce.( ja tudi spolnih odnosov nisem nikoli imel) Ne verjamem da bi me katera hotela sploh imeti, predvsem zaradi moje zunanjosti(sem bolj debelušn, očala...) in tudi zaradi mojih zdravstvenih problemov in čudne osebnosti.
Pač zelo nerad sem s z ljudmi, čeprav potihem si to najbolj želim...

theStranger ::

beri knjige. obisci slone in pande. :)

podari eno stanovanje(lahko tudi meni) :D

Zgodovina sprememb…

valvoline1 ::

Ko boš enkrat luleka dal na toplem,se bo marsikaj v tvojem razmišljanju spremenilo xD. Jbemti sej so vsepovsod kurbenhausi,cene tm 50-100e,sploh ju ne zanima tvoj videz xD.In ne preveč filozofirat xD.

Zgodovina sprememb…

z00s ::

Jaz ti pa najprej čestitam za pogumen post...ni kar takole tole vse napisat. Mislim, da si prvi korak že storil, saj je tudi prek forumov socialnost povečuje. Vsekakor se strinjam z vsemi zgoraj, da moraš res poskusiti čim več stvari, naenkrat te bo nekam potegnilo, potem ti bo pa še primanjkovalo časa. Pametn tukaj ne bom, ker nimam ne znanja ne izkušenj na tem področju, hotel sem te le spodbuditi, da še malo napišeš, morda tudi kje drugje...

Lp pa srečno

M@73Y ::

Glede na situacijo je prav lepo dokazano da denar ni vse, če ga nimaš z nekom deliti. Poglej, mlad si, praviš da imaš zdravsteve težave in probleme z družabnostjo. Jaz ti priporočam obiske tečaja joge, kot prvo boš dobil sprostitev, kot drugo pa morebitne prijatelje, prijateljice oziroma mogoče celo punco. Ti povem, ko boš imel punco, ki NE BO GLEDALA samo za tvojim premoženjem, boš vesel in verjamem da boš dobil tudi če ne drugače preko nje spodbudo za nove dosežke (šola, faks, s.p. itd...). Praviš si debel in imaš očala - in kaj potem! A si potem žival, tretjerazredna oseba!! ne tako misliti. Si človek, tak kot si, in verjemi ne padajo vse ženske na suhe mačote. Očala se npr. lepo dajo skombinirati z lečami, s postavo pa se nebi prov preveč obremenjeval. Seveda do mere da nebi prekomerna teža vplivala na zdravje. Pa še to: eden izmed gornjih postov omenja prvi seks z prostitutko pa to. Priporočam da "počakaš" na punco, s katero boš izgubil svoje, ker take stvari imaš potem vedno v mislih, in pomoje ni lih fajn d se pri 40-ih spominjaš da si jumfr zgubu z eno kurbico. Verjetno imaš v mislih, sem sam, sam pa ne morem iti v diskote, na veselice na zabave... ti povem iz mojih izkušenj, tud jaz sme imel podoben kompleks, ki se je razblinil v momentu ko sm šel popolnoma sam na party. itaq prvo viidš kako se, potem v drugo si boljš, spoznaš kkšn folk, pol pa recimo s tem folkom se kdaj dobiš na pijači itd... samo iz glave si moraš izbiti kompleks da si sam, da si slab itd... Človek si tako kot mi vsi na tem forumu in nasploh. Življenje je kratko, zelo kratko, in da bi ga preživel sam, čemu? Še ena ideja: kot najlažji možen dostop do družbe je da se prijaviš recimo na Mediana raziskave, kjer imajo nekajkrat mesečno v živo debato o raznih raziskovanjih, se lepo udeležiš, počvekaš, spoznaš folk itd... Ali pa recimo kakšne delavnice: npr. v nedeljo bo v Ostrigi v Škofji Loki predstavitev Beatboxerjev in učenje le tega. DElavnica je brezplačna, pojdi tja, pa boš videl.
Lep pozdrav, in želim ti velik novih spoznanstev, prijateljev, prijateljic.
..jump into psytrance tunnel..

Ramon dekers ::

valvoline1 je izjavil:

Ko boš enkrat luleka dal na toplem,se bo marsikaj v tvojem razmišljanju spremenilo xD. Jbemti sej so vsepovsod kurbenhausi,cene tm 50-100e,sploh ju ne zanima tvoj videz xD.In ne preveč filozofirat xD.



se strinjam. Sicer pa depresiven dandanes ni težko postati.
Prvo pa bi ti priporočal tisto kar je omenil valvoline, čustva tu ne igrajo veliko, je pa res da vsak ženska stane, dolgoročno in kratkoročno. Ne reče se zastonj moja najdražja. Malo pazi, lahko dobiš eno luštno ki ti skozi eno leto pobere vsa stanovanja.


edit: aja če si pameten pojdi malo okoli sveta, slovenke so nasplošno bolj kompleksne in bolj zabite, sploh tiste na žurih, s tistimi se enostavno nimaš kaj pomagati, bolje da skočiš skozi okno.

Zgodovina sprememb…

mihec87 ::

Če se ne moreš ukvarjati z športom še zmeraj obstaja dosti hobijev samo treba se bo odločit za nekaj,pojdi na kakšen koncert, party, skupine oz zvrsti ki te zanima oz poslušaš..Dlje si zaprt v stanovanju bolj postajaš antisocialen.

Volk| ::

Mater, kaki nasveti. Da te srat stisne.

Če nimate nič boljšega kot da ga mu svetujete kurbenhaus, pol vas pomilujem.
MatejMo, ne poslušaj vsega kar slišiš in prebereš. Najprej uporabi svojo glavo(zgornjo), nato pa preleti novice pa boš videl v kakem kurcu je Slovenija in ves svet.
Mogoče boš ugotovil kakšen srečko si, da ti ni treba se borit za preživetje.
Ko boš to ugotovil, boš začel uživat. Ko bo se tvoje stališče postalo jasno boš postal privlačen, za nežnejši spol. Tam seveda pazi, da se ne opečeš, ker babo s katero lahko živiš je težko najt.

Verjemi mi, zadeve se bodo same odvijale od sebe. Samo prepusti se toku. Ne zapravljaj časa na netu, izkoristi ga le toliko, da ti olajša življanje, drugače pa pojdi v "real life". S tem ne mislim v disko in podobno sranje, kjer se folk zna zabavat edino z alkoholom in drogo.

Malo poglej okoli sebe, preberi stvari in opazuj ljudi. Bedni so, ko jamrajo kako življenje majo, nič pa ne naredijo s prstom(ne mislim nate) za kakovost življanja.

Edino en nasvet pa le upoštevaj, ki so ga predhodniki napisali: Dokončaj srednjo šolo, pol pa dalje. Zgubit nimaš kaj. Pridobiš pa lahko ogromno. Čeprav ti bo težko vsest ponovno v šolske klopi.
Če te kaj zanima, pa ZS, ker bodo tu vse kaj drugo pisali, samo pametnih zadev ne.
_______________________________________________________
Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

Ramon dekers ::

Volk| je izjavil:

Mater, kaki nasveti. Da te srat stisne.

Če nimate nič boljšega kot da ga mu svetujete kurbenhaus, pol vas pomilujem.
MatejMo, ne poslušaj vsega kar slišiš in prebereš. Najprej uporabi svojo glavo(zgornjo), nato pa preleti novice pa boš videl v kakem kurcu je Slovenija in ves svet.
Mogoče boš ugotovil kakšen srečko si, da ti ni treba se borit za preživetje.
Ko boš to ugotovil, boš začel uživat. Ko bo se tvoje stališče postalo jasno boš postal privlačen, za nežnejši spol. Tam seveda pazi, da se ne opečeš, ker babo s katero lahko živiš je težko najt.

Verjemi mi, zadeve se bodo same odvijale od sebe. Samo prepusti se toku. Ne zapravljaj časa na netu, izkoristi ga le toliko, da ti olajša življanje, drugače pa pojdi v "real life". S tem ne mislim v disko in podobno sranje, kjer se folk zna zabavat edino z alkoholom in drogo.

Malo poglej okoli sebe, preberi stvari in opazuj ljudi. Bedni so, ko jamrajo kako življenje majo, nič pa ne naredijo s prstom(ne mislim nate) za kakovost življanja.

Edino en nasvet pa le upoštevaj, ki so ga predhodniki napisali: Dokončaj srednjo šolo, pol pa dalje. Zgubit nimaš kaj. Pridobiš pa lahko ogromno. Čeprav ti bo težko vsest ponovno v šolske klopi.
Če te kaj zanima, pa ZS, ker bodo tu vse kaj drugo pisali, samo pametnih zadev ne.



kaj pa sem mu sam predlagal? Jah hormoni delajo svoje, da bo šel na nek žur zato da bi kakšno našel je škoda časa.
Kot sem rekel pojdi po svetu, Azija recimo, je fenomenalna, še prej pa opravi šolo.

Aja kar se žensk tiče, sploh ne veš kako so tudi tiste najlepše v glavah zjebane, dobesedno, je lepa pa use, v resnici pa anoreksična pa kozla za tvojim hrbtom...

DuleKrtola ::

Če bi js mel keš in ne bi imel obveznosti:

http://www.skyscanner.net/flights-from/...

Bananovec ::

D3m je izjavil:

Čas prve prijave
07.02.2011 15:44:19

Pejt na scenarij tega filma:


Edini troll si tukaj ti.
Tip si je ustvaril nov račun, ker se verjetno noče izpostavljati v družbi, saj ga ta smešna družba, katere del smešni del si tudi ti, verjetno ne bi sprejela.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

genius11 ::

Najdi si šport, punco, imej otroke, uživaj v potovanju, če praviš da imaš neko penzijo pojdi v tujino, eden ti je predlagal, pejd na Tajsko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: genius11 ()

krucymucy ::

Visoka dioptrija ne more bit izgovor za neukvarjanje s športom.
Sladkorna bolezen tudi ne, je celo priporočljivo živeti zdravo življenje.
To da si "debelušen" je pa še en razlog da se začneš ukvarjam z nečem. Tudi hoja v hribe je šport.

Zgodovina sprememb…

borutz ::

vsedi se na letalo in pojdi po svetu za par mesecev
Ce ne v lastni reziji pa z agencijo.

IceIceBaby ::

Potovanja so kul. Greš malo okoli po svetu, da vidiš kaj se njim dogaja. Poglej tisti skyscanner, ki ga je nekdo prilepil. Poišči destinacijo, ki te zanima, najemi stanovanje ali hišo pa pojdi tja za kak mesec, 2, 3...

Jaz se v kratkem npr. odpravljam v španijo za cca 2 meseca. Dol sem rezerviral hišo pa se bova s punco napokala v avto in naredila en hud roadtrip po evropi in ostala dol nekaj časa. Toliko, da živiš kot domačini, pa da res vsaj malo spoznaš njihovo življenje. Takšne stvari ti odprejo oči in razširijo obzorja.

Sicer pa priporočam tole http://www.fourhourworkweek.com/ zanimivo branje, če ne veš kaj bi sam s sabo.

genius11 ::

Vrjetno spet nima tolk denarja, da bi kr šel na eno vrnih potovanje.
Če dobi 1000 evrov mesečno za najemnine je to ravno prav , da živi kukr tolk dobr, brez odrekanja, ampak za potovanje mu vrjetno zmanjka, izpita nima čudno, ko bi imel izpit pa avto potem je šele to lajf, ....

Jaz sem bil star 17.5, ko sem ga šel delat in ga ravno pri dobrih 18 letih imel, takrat sem si tud ene gare kupil in reg., ter se začell vozt, danes pa lahko grem kamorkoli, mi je zadnjoč zapasalo se zapeljat v Trbiž in naprej na eno romanje, super je blo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: genius11 ()

btree ::

pejt u hare krišna

Aston_11 ::

Nas en nateguje.

Ramon dekers ::

Aston_11 je izjavil:

Nas en nateguje.



mogoče pa igrice igra pa nima časa brati. lol

Blazz ::

wrist / will do the trick. Pred tem pa prepišeš tvoja navidezna stanovanja na slo-tech ;)

Lion29 ::

jaz pa sem zadnje leto ravno v nasprotni situaciji.... delam na enmu projektu (zivljenskemu) ki mi daje ogromno motivacije in energije...
ponosen sem na projekt in na ljudi s katerimi delam.. ustvarjamo nekaj izjemnega...

po mojem je najbolje, da si tudi ti najdes en svoj projekt, dobis idejo, naredis plan in ga izpeljes...

zelim ti obilo srece!
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

OnFire ::

Marš v korejo, pa starcraft g33kat, če maš že tolk časa. :P

.:joco:. ::

Pejdi v neko hišo z upravljanjem premoženja in si najdi finančnega svetovalca.
Skupaj z njim ugotovita kam s tvojim denarjem, po tvojih željah.
Pa se pejt kak bolj rizičen posel in inevstiraj v kak startup ali kake certifikate.
Skoraj tako exciting kot kurbe, sigurno pa bolj kot nabiranje prahu na TRR.
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

DOOM_er ::

prostovoljne organizacije
Robots will steal your job. But that's OK

bMozart ::

Matej!

1. Nehaj se smiliti sam sebi.
2. Spravi se v gibaje.
3. Nehaj imeti možgane ves čas na OFF. Na začetku zgleda kot da ti svet to omogoča, a v resnici temu ni tako. Zdaj vidiš kam to ščasoma pripelje.
4. Znebi se TV-ja. Kupi bicikl. Če ti ga ukradejo kupi novega, če ti ga večkrat, kupi rabljenega ki se ne sveti v temi, ampak je vseeno ispravno.
Namesto v avto se spravi na vlak! V mestih pa furajo mestni avtobusi s katerimi prideš na vsak kraj v mestu. Ko hočeš iti ven se ti morda zdi, da tako ali tako nimaš kam iti. Well začni hodit na predavanja. Tudi na faxe. Ljubljana je blizu- na slo-tech predavanje če bo še kakšno. Na kosilo pa v restavracijo, vedno drugo, tako da bo pot dalša kot do najbližje trgovine. Sčasoma ko si med 4 stenami kar pozabiš kako komunicirati in te rata strah ljudi. To ščasoma mine ko si v družbi, problem je prvi korak. Bodi vztrajen za spremembe. Bodi vstrajen za predavanja. Od 12 različnih predavanj, izberi tisto ki ti je najmanj dolgočasno in se začni ukvarjati s tem področjem. Ne se bati Ljubljane in si dobro zrihtaj eno stanovanje tudi v Lj, ki naj bo svetlo. Tako da boš lahko imel tudi v Lj kje za prespat. Če boš hodil vsak drugi dan z vlakom brez razloga(ali zaradi predavanja) iz svojega stanovanja v Lj in nazaj do Maribora 1 leto, ni hudič da boš spoznal ljudi, ki ti bodo odgovarjali. Samo vstrajen moraš biti. Ne se bati spremeniti svojih vsakdanjih rutin in svoje osebnosti.

5. Nehaj se fiksati s hrano ker ne pomaga.(če to delaš) Preklopi na zdravo prehrano in bodi odločen pri tem. Če ne uspe, probaj postopoma in vztrajno.
Glede sladkorne bolezni pa se udeleži pohoda, ki se organizira vsako leto na svetovni dan diabetikov 14. novembera.

Zaradi nedokončane srednje šole pa imaš verjetno občutek, da drugi gledajo nate kot manjvrednega in ti je na bad zarad tega. Znebi se tega občutka. To storiš tako, da se prijaviš na izpite ki ti še manjkajo in jih z veliko truda narediš. Tudi če 5x delaš 1 izpit. Vstrajnost. Letošnjega roka za prijavo še nisi zamudil, če se ne motim. To da se znebiš tega občutka, to ti je vsekakor življenski izziv.

Drugače pa kot si ugotovil življenje samo po sebi nima smisla. Ampak čudno gor al dol, zdej si pač tukaj in ga je treba živet.
I NEED The Point of View Gun effectible on girls too! And then...

duky25 ::

Ce imas lepo vsoto prihodka kontaktiraj mene da te popeljem v svet uzitka zunanjost ni pomemba svet je velik potuj oglej si lepe stvari ki ti jih ponuja NE cepet za 4-mi stenami prva destinacija IBIZA SEX,ZABAVA itd.

Meizu ::

Ti lepo meni daj tale stanovanja, ter si najdi neko službo kjer boš končno našel svoj smisel v življenju >:D

Mehmed ::

Hehe poznam enga ki je v enakem polozaju, skor do detajlov. Ima tud podobne zelje, samo ko se ti ni treba dvignit pa iskat sluzbo/delat solo, se pac ne bos.

Za maturo imas se cajt letos naredit, ni ti niti treba v enem roku delat. Potem pa lahko faks al pa kak tecaj, karkol te veseli.
Omisli si psa da te spravi vsak dan vsaj za uro ven. Al pa cimre, nekaj pac da bo opazilo ce te pobere kdaj.

Pa ce te denar ovira, prodaj stanovanja pa ga vlozi nekam. Tako da nimas dostopa do njega trenutno pa se moras spravit nekaj pocet.

blackbfm ::

Pes je sicer velika obveznost, ampak zna konkretno izboljšat tvoje počutje, če se čutiš osamljenega ti zna ena taka živalca zelo zelo pomagat. Poleg tega ga je pametno dat šolat, pa tam spoznaš nove ljudi..ali pa ga pelješ v kakšen park na sprehod, ga socializiraš z drugimi psi..punce so čist nore na majhne kužke, tako da mogoče pa kakšno na tak način spoznaš8-)

Fitnes ti tudi ne bi škodil, če ti zdravje to omogoča. Že samo hoja vsak dan po kakšno uro zelo pomaga. Res pa da to ne reši tvojih težav, depresija ne bo magično izginla, še vedno boš moral najt smisel v življenju, ampak zna pa bit življenje na tak način precej bolj znosno. Moraš pa se zbrcat tudi če si totalno v kurcu.

Kar se tiče šole, mislim da je bv, tist papir na koncu itak nič ne pomeni:D kvečjemu za nova poznanstva prav pride.

--

Lahko greš pa v ekstrem, pa greš za začetek na kakšno adrenalinsko zadevo (bungee, padalo) da se zbudiš..potem pa kurbe in droge (kokain, če imaš preveč denarja) :D Sicer tole sem napisal bolj za hec, ampak lahko ti pa je vseeno izziv heh..boljše en kratek čas uživat, kot trpet safr še xy let. Sigurno pa noben pa ne bo prišel in te zbrcal dol s kavča, žal. Razen če si najameš kakšno domino haha.

Ted ::

Potrebuješ akcijo, vsakodnevno dogajanje :). Treba je it med ljudi, ven nekam. Ob lepem vremenu izlet. Lahko greš potovat, za začetek so dovolj okoliška mesta z dobrimi javnimi povezavami (Zagreb, Graz). Pa kakšno zabavo organiziraj kdaj čez vikend. Če organiziraš karaoke ali kak guitar hero event se sam povabim ;).

Vsekakor se potrudi in dokončaj šolo. Postavi si cilje in poskusi jih uresničit. Predvsem pa počni tisto kar te veseli.
Mah...

D3m ::

Bananovec je izjavil:

D3m je izjavil:

Čas prve prijave
07.02.2011 15:44:19

Pejt na scenarij tega filma:


Edini troll si tukaj ti.
Tip si je ustvaril nov račun, ker se verjetno noče izpostavljati v družbi, saj ga ta smešna družba, katere del smešni del si tudi ti, verjetno ne bi sprejela.


In prav tukaj, na tehničnem forumu. Jesus H. Christ.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ramon dekers ::

matejmo vas malo heca. Dajte ze dojeti!

D3m ::

V tej temi bi lahko naredili analizo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

SasoS ::

1. Najdi hobby...nekaj kar te veseli - programiraj, slikaj, ustvarjaj, igraj inštrument...
2. Dokončaj šolo, zato da se navadiš reda, odgovornosti...vem da se je težko spravit, ampak se nam je vsem :)
3. Potuj! Ne poslušaj bebsičev tule, pozabi Ibizo, Tajsko (razen če res hočeš it tja :)), pojdi nekam kamor si vedno hotel it - Evropa, Anglija, USA, kamorkoli. Nič hudega če si sam, pojdi v hostle, spoznal boš ljudi, odprl se ti bo svet...misli medtem na vse nas ki moramo medtem biti v šoli, na faxu, v službi... :D

Wox ::

Če nisi troll pejt k psihologu.
Commodore 64

keworkian ::

MatejMo dobro temo si naredu, dejansko se vidi da je zavist skupna levim in desnim, čeprov sami "trdijo" da niso taki. Žalostno.

Snohman ::

Odločiš se da se boš spremenil.

Uredi zunanji videz in v enem letu dokončaj maturo.
Prodaj eno stanovanje, iz tega denarja pa si plačaj študij na kakšni elitni univerzi v Angliji, kaj povezano z bančništvom, kjer boš spoznal študente, in si ustvaril dovolj veliko ''mrežo'' poznanstev, ki ti bo pozneje prinesla kakšno vplivno službo v neki banki.
Delal ne boš nič, odgvoren za nič, in vlekel mastne denarje.

Ker tu nisi na nobenega vezan, lahko to narediš brez da bi imel slabo vest da si ''nekoga pustil za sabo''.

IceIceBaby ::

Zakaj bi zapravil par let in ogromno denarja, da bi vlekel mastne denarje, če pa ima že zdaj dovolj?

Shegevara ::

Snohman je izjavil:

Odločiš se da se boš spremenil.

Uredi zunanji videz in v enem letu dokončaj maturo.
Prodaj eno stanovanje, iz tega denarja pa si plačaj študij na kakšni elitni univerzi v Angliji, kaj povezano z bančništvom, kjer boš spoznal študente, in si ustvaril dovolj veliko ''mrežo'' poznanstev, ki ti bo pozneje prinesla kakšno vplivno službo v neki banki.
Delal ne boš nič, odgvoren za nič, in vlekel mastne denarje.

Ker tu nisi na nobenega vezan, lahko to narediš brez da bi imel slabo vest da si ''nekoga pustil za sabo''.


Tvoj predlog je dejansko tak, da naj neha poležavat in služit, da bo lahko dobil dobro službo in bo lahko zato še malo več poležaval in še malo več služil?

Matej bi se lahko spravil v kakšne hobije, športe, ali službe kjer se kaj počne, saj ga muči brezdelje in ne želja po brezdelju.

zee ::

Zanimiva reč je, da se uporabnik MatejMo ni več ni javil od včeraj...
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bivši in sedanji vegovci, kako je na vegovi?

Oddelek: Šola
436851 (5446) Meizu

Dolgcas - Kaj poceti v zivljenju? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8411043 (6879) jype
»

Ah to življenje... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10116879 (12159) Vitez
»

Čopki in sponke na zdarvstvenih šolah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12220140 (17334) Pithlit
»

Asocialnost (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16929688 (23402) BigWhale

Več podobnih tem