Forum » Pomoč in nasveti » MySQL querry browser
MySQL querry browser
henrich ::
Čav!!
Uporabljam mySQL server 5.0 in njegov command line client (CLC), zdej sem se pa odločil da bom začel uporabljat mySQL querry browser.
Kako naj se zdaj povežem na tisto bazo, ki sem jo naredil z CLC-om? Tam sem samo vpisal geslo in use xxxxxx; pa je blo, zdej pa hoče imeti kar ene podatke???
Kaj vse moram naredit - nastavit (kje,kako), da bom lahko delal na isti bazi kot sem z CLC?
Vse delo je potekalo na mojem domačem PC-ju...
Hvala
Uporabljam mySQL server 5.0 in njegov command line client (CLC), zdej sem se pa odločil da bom začel uporabljat mySQL querry browser.
Kako naj se zdaj povežem na tisto bazo, ki sem jo naredil z CLC-om? Tam sem samo vpisal geslo in use xxxxxx; pa je blo, zdej pa hoče imeti kar ene podatke???
Kaj vse moram naredit - nastavit (kje,kako), da bom lahko delal na isti bazi kot sem z CLC?
Vse delo je potekalo na mojem domačem PC-ju...
Hvala

AndrejS ::
Saj pa lepo piše kaj moreš vpisat....
Server host: ... če zaganjaš na isti mašini kot server je pač localhost, drugače pa IP druge mašine
Port : default port je 3306
Username : root .... ali pa kateri drugi
Password: to veš samo ti
Default Schema : lahko pustiš prazno
Server host: ... če zaganjaš na isti mašini kot server je pač localhost, drugače pa IP druge mašine
Port : default port je 3306
Username : root .... ali pa kateri drugi
Password: to veš samo ti
Default Schema : lahko pustiš prazno
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274317 (18218) | miko22 |
| » | MySQL ali kaj drugega?Oddelek: Programiranje | 3118 (2436) | |
| » | SQL inner joinOddelek: Programiranje | 4375 (3630) | smacker |
| » | [SQL] MySQL, MSSQL, TSQL,... Kaj priporočate in kaj uporabljateOddelek: Programiranje | 5675 (4817) | Groove |
| » | MySQL - primeri uporabeOddelek: Izdelava spletišč | 2049 (1882) | CaqKa |