Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se ugasne
računalnik se ugasne

mkmorfius ::
Zdravo!
Ljudje moji, prosim vas za pomoč!
Moj računalnik se po normalnerm delovanju kar na lepem ugasne. Sklepam, da gre za pregrevanje ene izmed komponent. Sedaj me pa zanima kako naj vem, kaj se mi pregreva. Uporabil sem program systemfan ampak tam mi kaže, da so vse temperature ok. Aja, napajalnik je nov. Kaj bi lahko bilo vzrok tega naključnega izklaplanja?
Čimprej prosim za vaše odgovore, HVALA!
Ljudje moji, prosim vas za pomoč!
Moj računalnik se po normalnerm delovanju kar na lepem ugasne. Sklepam, da gre za pregrevanje ene izmed komponent. Sedaj me pa zanima kako naj vem, kaj se mi pregreva. Uporabil sem program systemfan ampak tam mi kaže, da so vse temperature ok. Aja, napajalnik je nov. Kaj bi lahko bilo vzrok tega naključnega izklaplanja?
Čimprej prosim za vaše odgovore, HVALA!
Blockchain Loterija TrueFlip - Zadeni 400BTC - goo.gl/a7tvR6
Kupi Bitcoin (BTC) ali Ether (ETH) z VISA ali MasterCard - goo.gl/xj936M
Kupi Bitcoin (BTC) ali Ether (ETH) z VISA ali MasterCard - goo.gl/xj936M
bluefish ::
in objavi screenshot temperatur tukaj. Pomagalo bi tudi, če opišeš konfiguracijo računalnika.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8906 (5778) | engelman |
| » | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 36135 (13350) | BaRtMaN |
| » | Problem s temperaturo - vodno hlajenjeOddelek: Navijanje | 1799 (1617) | strumf666 |
| » | Je kaj narobe? Pentium 4Oddelek: Pomoč in nasveti | 1946 (1568) | mark19 |
| » | Tiho in hladnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2812 (1718) | drr |