Forum » Izdelava spletišč » kako vstaviti števec?
kako vstaviti števec?
DonMatejo ::
pozdravljeni!
prosim, če mi lahko nekdo pove, kako naj v html stran (s CSS) vstavim števec obiskov, ki pa naj bi bil viden samo lastniku strani?? prosim, naj si nekdo vzame čas za odgovor...
najlepša hvala
prosim, če mi lahko nekdo pove, kako naj v html stran (s CSS) vstavim števec obiskov, ki pa naj bi bil viden samo lastniku strani?? prosim, naj si nekdo vzame čas za odgovor...
najlepša hvala
R33D3M33R ::
Vstavi PHP števec, ki ne vrača outputa z echo, ampak piše v datoteko.
Če PHPja nimaš, si zrihtaj server loge in grepaj v konzoli za stran, ki te zanima.
Če imaš skripto iz neke druge strani pa ji dodaj visibility:hidden, da se skrije pred pogledi obiskovalcev.
Če PHPja nimaš, si zrihtaj server loge in grepaj v konzoli za stran, ki te zanima.
Če imaš skripto iz neke druge strani pa ji dodaj visibility:hidden, da se skrije pred pogledi obiskovalcev.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
KoMar- ::
Slikovnega števca (in taka je večina brezplačnih online števcev) nimaš kej s CSS spreminjat...
NorK ::
Za analizo strani je res bolj primereno kakšno analitično orodje, ki ti nudi še mnogo več informacij kot le neko številko.
Road Runner ::
marko: kolkor jaz poznam te free zadeve, z display:none precej polepsas zadevo :)
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
Hardstyle ::
Road Runner in zakaj mora bit števec lep, če ga bo videl le admin? Pa glede nato, da se gre za preprost števec brez dodatnih informacij o obiskovalcih (ip-lokacija,brskalnik,os itd.) je lepšanje nepotrebno.
DonMatejo ::
ojoj, kaka debata fantje... :) css je bil samo dodan zravn, ker bi bla lahko stran delana z Joomlo ali biločem, kar pa ne poznam in ne vem točno, kako bi potem moral števec funkcionirati... nobene potrebe po lepoti samo da bi bile številke čimvečje... bom uporabil analyticsa... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37765 (28625) | spegli |
» | [HTML] poljubna pozicija scriptOddelek: Izdelava spletišč | 717 (627) | [D]emon |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 215373 (166939) | Tydek |
» | Števec obiskovalcevOddelek: Izdelava spletišč | 1527 (1271) | mayhem |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4967 (3784) | Bela01 |