Forum » Pomoč in nasveti » WD HDD - World Edition problem
WD HDD - World Edition problem
iMark ::
Živijo,
Priključim disk v router, na pc namestim program, vpišem vse podatke, potem pa mi napiše da ni bil zaznal noben disk - kot vidite na sliki. Ok, potem kliknem "no" in grem naprej, tko da mi naloži in program. V tem programu sicer vidim disk in lahko normano dostopam do njega, vndar problem je ko se želim preko brskalnika (http://mybookworld ali IP) vpisati v firmware na disku. Enostavno me ne sputi noter in mi na strani napiše "You have not authorized correctly - please check the manual". V user guide piše, da geslo in upor. ime ki ga vpišem ko ustvarjam nov račun, velja za dostop na firmware...
Ima kdo kako idejo oz. je imel že kdo tak problem?
Priključim disk v router, na pc namestim program, vpišem vse podatke, potem pa mi napiše da ni bil zaznal noben disk - kot vidite na sliki. Ok, potem kliknem "no" in grem naprej, tko da mi naloži in program. V tem programu sicer vidim disk in lahko normano dostopam do njega, vndar problem je ko se želim preko brskalnika (http://mybookworld ali IP) vpisati v firmware na disku. Enostavno me ne sputi noter in mi na strani napiše "You have not authorized correctly - please check the manual". V user guide piše, da geslo in upor. ime ki ga vpišem ko ustvarjam nov račun, velja za dostop na firmware...
Ima kdo kako idejo oz. je imel že kdo tak problem?
- spremenil: iMark ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD My Passport zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (811) | xgeorgex |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83699 (15460) | brez-imenko |
» | IP/Wireless camera pomoč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 736 (680) | Storm |
» | trdi disk ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5163 (4450) | alkoo |
» | Kako oz. s katerim programom nadgraditi BIOS? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8154 (7612) | mtosev |