Forum » Pomoč in nasveti » NUJNA POMOČ!! Kot Administrator nimam dostopa do particije?!
NUJNA POMOČ!! Kot Administrator nimam dostopa do particije?!
JetStream ::
pozdravljeni!
no da vam opišem problem, in sicer. disk imam razdeljen v 2 particiji. sistemsko C: in pa za podatke D: v Win XP sem kot admin nastavil da noben drug uporabnik na svojem uporabniškem računu nima dostopa do particije D: vse lepo in prav. ko pa sem namestil Win Vista pa se je pojavila usaj za moje pojme huda težava. Ko sem tudi tokrat kot admin želel samo dostopati do particije, mi je javilo naslednje. D: ni na voljo. Dostop je zavrnjen. V lastnostih particije mi kaže kao da imam polen nadzor, ampak očitno ga pa le nimam če niti dostopati ne morem do podatkov na tej particiji, ki pa jih nemorem izgubiti. kje,kaj,kako,zakaj?!?!? prosim za čimhitrejšo pomoč in kar se le da koristne nasvete. že v naprej najlepše hvala. lp
no da vam opišem problem, in sicer. disk imam razdeljen v 2 particiji. sistemsko C: in pa za podatke D: v Win XP sem kot admin nastavil da noben drug uporabnik na svojem uporabniškem računu nima dostopa do particije D: vse lepo in prav. ko pa sem namestil Win Vista pa se je pojavila usaj za moje pojme huda težava. Ko sem tudi tokrat kot admin želel samo dostopati do particije, mi je javilo naslednje. D: ni na voljo. Dostop je zavrnjen. V lastnostih particije mi kaže kao da imam polen nadzor, ampak očitno ga pa le nimam če niti dostopati ne morem do podatkov na tej particiji, ki pa jih nemorem izgubiti. kje,kaj,kako,zakaj?!?!? prosim za čimhitrejšo pomoč in kar se le da koristne nasvete. že v naprej najlepše hvala. lp
Apple ::
pod security klikni Advanced... in se tam poigraj... v W2K si lahko naredil takeover...
LP, Apple
Tomay ::
Tudi v xp lahko prevzameš lastništvo. Če nimaš security zavihka izklopi simple file sharing (preprosto skupno rabo datotek) v orodja > možnosti mape, zavihek pogled.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1484 (1359) | Kurzweil |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2912 (2703) | k4vz0024 |
» | Težave z diskom...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1154) | dux |
» | Win xp, uporabniški računi in dostop do diskovOddelek: Operacijski sistemi | 1122 (1005) | mihax00 |
» | Win XP Boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 1082 (952) | gfighter |