» »

Počasn zagon (Acer 5920G)

Počasn zagon (Acer 5920G)

Fifty ::

Torej, zjutraj se mi je pojavil problem (naredil nisem popolonoma nič, kar bi povzročilo kakšne spremembe) in opazim, da se mi v orodni vrstici nista naložili ikoni za brezžično povezavo ter lokalno povezavo (uporabljam brezžično). Šele po nekaj minutah se pojavita, in to pri vsakem ponovnem zagonu, do takrat pa ne morem delati ničesar (npr. karkoli kliknem zmrzne, in začne delovati šele takrat ko se pojavita ikoni za povezavo). Čudno je to, da se je to pojavilo kar samo od sebe, aja pa včasih napiše še "požarni zid je izključen", in da naj kliknem oblaček in ko kliknem se ne zgodi nič, čeprav je firewall vključen.

V naprej hvala za odgovore.

tlozej ::

Pri meni je bil za nekaj podobnega kriv protivirusni... Nekaj ga je zmedlo :) Po ponovni inštalaciji protivirusnega je računalnik spet normalno delal.

LP

solatko ::

Počisti - nek program hoče na net in dokler ne dobi povezave, ne dela nič drugega.

nurmaln ::

najverjetneje nimaš kompatibilne nastavitve glede DHCP na računalniku in routerju
prenosnik se zato kaki dve minuti na vso moč trudi da bi se sporazumel z routerjem kakšn IP naj ima in ne pusti da bi vmes počel kaj drugega
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Fifty ::

kar se tiče nastavitev routerja je pomoje vse BP, tako da bo pomoje kriv kakšen program, ki sem ga naložil nekaj časa nazaj, vendar ne vem kako naj ugotovim kateri program je to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšel Ubuntu 10.10 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
22168256 (58340) Icematxyz
»

Windows xp bluescreen

Oddelek: Pomoč in nasveti
222152 (1833) Duhec
»

LAN - ob zagonu win7 internet ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
192293 (2114) M&M
»

SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
577843 (7189) ArchNem
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247459 (21136) R33D3M33R

Več podobnih tem