Forum » Hlajenje in modifikacije » Protiprašni filtri
Protiprašni filtri
kuglvinkl ::
Moram postat tukaj, ker pod debato kjer me je prešinila ideja to ne gre (ni fer, poleg tega ima neustrezen naslov za to temo).
0. Sicer verjetno vsi vemo, da se da prahu iznebiti tudi z nogavico svoje/ih punc/e, najlonko. Ok, temperatura naraste za kakšne 2-3 stopnije. Ali bi se dalo, glede na to, da štacune v Sloveniji nekako nimajo posluha za OC (poleg tega, da množično propadajao...) in bi npr. z lahkoto uvozile 500 kom filtrov, umontirati kaj bolj sofisticiranega, kot pa fetiš.
Ravno te dni ugotavljam, da mi je Volc6 začel crkovati po šestih mesecih. Zakaj? Air flow...
1. Vsak novejši avto ima filter za prah pri ventilaciji. Morda ve kdo kako izgleda, namreč moral bi biti ravno prav gost. Ker khm, če se izkaže, da je v redu, potem zajagam prvi avtoodpad, ki mi pride blizu in razstavim par armaturk.
(DJroky sicer pravi, da izgleda kot papir. Torej bo potrebno najti modela avta, ki ima za nas sprejemljive filtre. Si predstavljate, da skupina STja odide na avto odpad in začne sistematično razstavljat armaturke. Ker se naše delo nikoli ne konča brez uspeha, ugotovimo, da npr. Fiat Punto, letnik 1996, mesec izdelave februar, nočna izmena, v Španiji, ne pa tudi v Italiji, jebiga samo 9000 kosov, vsebuje daleč najboljši protiprašni filter. V Malih oglasih bi morali uvesti novo rubriko za te dele.)
2. Sesalnik. Filter, ki je nameščen pred ventilatorjem je, če me spomin ne vara, zelo podoben "pravim" (sicer pa na novo, za kište, jih zagotovo niso odkrili) filtrom, pa tudi velikost je prava (OK za 120mm morda malo majhna). Zagotovo bom jutri razdrl sesalec in poročal.
Torej, je me nami kaj pobecov, ki poleg tuninga kište obvladajo tudi tunig avtomobilov?
0. Sicer verjetno vsi vemo, da se da prahu iznebiti tudi z nogavico svoje/ih punc/e, najlonko. Ok, temperatura naraste za kakšne 2-3 stopnije. Ali bi se dalo, glede na to, da štacune v Sloveniji nekako nimajo posluha za OC (poleg tega, da množično propadajao...) in bi npr. z lahkoto uvozile 500 kom filtrov, umontirati kaj bolj sofisticiranega, kot pa fetiš.
Ravno te dni ugotavljam, da mi je Volc6 začel crkovati po šestih mesecih. Zakaj? Air flow...
1. Vsak novejši avto ima filter za prah pri ventilaciji. Morda ve kdo kako izgleda, namreč moral bi biti ravno prav gost. Ker khm, če se izkaže, da je v redu, potem zajagam prvi avtoodpad, ki mi pride blizu in razstavim par armaturk.
(DJroky sicer pravi, da izgleda kot papir. Torej bo potrebno najti modela avta, ki ima za nas sprejemljive filtre. Si predstavljate, da skupina STja odide na avto odpad in začne sistematično razstavljat armaturke. Ker se naše delo nikoli ne konča brez uspeha, ugotovimo, da npr. Fiat Punto, letnik 1996, mesec izdelave februar, nočna izmena, v Španiji, ne pa tudi v Italiji, jebiga samo 9000 kosov, vsebuje daleč najboljši protiprašni filter. V Malih oglasih bi morali uvesti novo rubriko za te dele.)
2. Sesalnik. Filter, ki je nameščen pred ventilatorjem je, če me spomin ne vara, zelo podoben "pravim" (sicer pa na novo, za kište, jih zagotovo niso odkrili) filtrom, pa tudi velikost je prava (OK za 120mm morda malo majhna). Zagotovo bom jutri razdrl sesalec in poročal.
Torej, je me nami kaj pobecov, ki poleg tuninga kište obvladajo tudi tunig avtomobilov?
Your focus determines your reallity
krucymucy ::
Kaj pa zračni filter (z uplinjača) od kakega fiat UNO fire motor! od letnika 89-xx tak lep, prilčen, in bolj pravokoten! ... če pa ta ne ustavi prahu ... bom probu najdit slikco ...
SkIDiver ::
Jz sm probu filter od za klimo od zadnjega Cliota, čist nov. Prpelal so amaturne plošče iz revoza na dinos v Novem mestu, ker so mele neko napako in lej ga zlomka notr so bli novi filtri in pajsnu sem tut en hladilnik za klimo, ki 100% tesni, ker sem ga doma probal. No filter se ni obnesu, ker je ventilator malo prešvoh da bi zadovoljivo vlekel zrak čez, zato pa zadovoljivo opravljajo to nalogo holohopke od mame, ki niso več za prvotno uporabo. Mal prašite vaše mame vam bojo povedale da obstajajo holohopke z različno gostoto tkanja. Jz uporablam trenutno take, ki jih je moja mama uporabljala pozimi in zadeva je supr. Drži prha in prepušča zrak zadovoljivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | protiprašna mrežica za oknoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3578 (2774) | |
» | Polnjenje avtoklimeOddelek: Loža | 11206 (10337) | tx-z |
» | Polnjenje klime pri avtuOddelek: Loža | 20046 (18655) | MadMax |
» | Kakšne avtomobile vozite in kako ste z njimi zadovolni? Kritika, kakšna popravila in (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28814 (18107) | MrBrdo |
» | ne vem ce klima delaOddelek: Loža | 4760 (4261) | Scorpia |