Forum » Omrežja in internet » Slotech vs. antivirusni program
Slotech vs. antivirusni program
Shegevara ::
Oprostite, če sem temo slučajno dal v napačno kategorijo, meni se je zdela še najbolj primerna.
Imam en problem. Programsko se strašansko neizkušen, tako, da mi prosim oprostite, če bo vprašanje izredno butasto.
ok, sedaj pa problem.
Vedno, ko hodim na Slo-tech mi antivirusni stalno pošilja ena sporočila, da naj se izogibam tej strani:
Warning
DANGEROUS web site
You have attempted to open a dangerous Web site.
http://wiki.thc.org/racking_a.
CREDIBILITY: DANGEROUS
Suggestion: Close your web browser window and do not reopen this site.
Kaj naj storim? Ne hodim več na slo-tech?
Hvala za kakšno pomoč
Imam en problem. Programsko se strašansko neizkušen, tako, da mi prosim oprostite, če bo vprašanje izredno butasto.
ok, sedaj pa problem.
Vedno, ko hodim na Slo-tech mi antivirusni stalno pošilja ena sporočila, da naj se izogibam tej strani:
Warning
DANGEROUS web site
You have attempted to open a dangerous Web site.
http://wiki.thc.org/racking_a.
CREDIBILITY: DANGEROUS
Suggestion: Close your web browser window and do not reopen this site.
Kaj naj storim? Ne hodim več na slo-tech?
Hvala za kakšno pomoč
zee ::
kaj za en antivirus pa imaš?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Shegevara ::
sej mene samo zanima, ali sem na Slo-techu dejansko res ogrožen in naj ne hodim gor, ali pa se zaradi tega ni treba beliti glave?
PaJo ::
Težava pri Trend Micro, ker so stran z navodili kako heckat GSM prenos podatkov dali med slabe strani, nič slo-tech kriv pri tem, mi smo ta link samo dali v novico.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jailbreak za iPhone 4Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8231 (6987) | Jst |
» | [visual c#] inštaliranje aplikacije iz internetaOddelek: Programiranje | 1345 (1076) | Beezgetz |
» | Avtor virusa Blaster za zapahiOddelek: Novice / Varnost | 2354 (2354) | njok |
» | Kateri anti-virus uporabljate? (Večje mreže)Oddelek: Operacijski sistemi | 1584 (1189) | darkolord |
» | Kje kupiti pokrovčke za NOKIO 3310 IN 3210 ?????????Oddelek: Kaj kupiti | 1438 (1230) | blue96 |