Forum » Omrežja in internet » Spremenitev gostovanja za domeno
Spremenitev gostovanja za domeno
blspider ::
Pozdravljeni!
Pri domenca.com imam registrirano .si domeno ter najeto gostovanje na njihovem strežniku. V PHP-ju sem naredil neko stran, ki uporablja libxslt, ki pa na domenci ne deluje (prav tako nimajo nobenega interesa vklopiti knjižnico, oziroma nimajo niti interesa odgovoriti na mail, ampak pustimo to).
Pri hitrost.com imam pa tudi najeto gostovanje ter dve domeni (ter še "prostor" za tri). Zato sem mislil, da bi domeno samo "preusmeril" (zaenkrat še ne bi zamenjal registrarja, ker nisem jaz lastnik itn...) na hitrost.com.
Sedaj me pa zanima kaj vse moram narediti?
Verjetno moram pri domeni (pri domenci.com) zamenjati dns strežnika (iz ns1.domenca.com na ns8.hitrost.com), dodati domeno v nadzorni plošči pri hitrost.com? Še kaj oziroma kakšen je postopek (kaj ter kje je potrebno spremeniti)?
Hvala,
Rok
Pri domenca.com imam registrirano .si domeno ter najeto gostovanje na njihovem strežniku. V PHP-ju sem naredil neko stran, ki uporablja libxslt, ki pa na domenci ne deluje (prav tako nimajo nobenega interesa vklopiti knjižnico, oziroma nimajo niti interesa odgovoriti na mail, ampak pustimo to).
Pri hitrost.com imam pa tudi najeto gostovanje ter dve domeni (ter še "prostor" za tri). Zato sem mislil, da bi domeno samo "preusmeril" (zaenkrat še ne bi zamenjal registrarja, ker nisem jaz lastnik itn...) na hitrost.com.
Sedaj me pa zanima kaj vse moram narediti?
Verjetno moram pri domeni (pri domenci.com) zamenjati dns strežnika (iz ns1.domenca.com na ns8.hitrost.com), dodati domeno v nadzorni plošči pri hitrost.com? Še kaj oziroma kakšen je postopek (kaj ter kje je potrebno spremeniti)?
Hvala,
Rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25119 (1232) | Lonsarg |
» | Wordpress in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 8574 (4391) | BigWhale |
» | kje naj kupim .com domenoOddelek: Izdelava spletišč | 2103 (1383) | c3p0 |
» | pomoč pri nastavitvi domeneOddelek: Izdelava spletišč | 2806 (2272) | Kunte |
» | Domena in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2067 (1746) | Hardstyle |