Forum » Omrežja in internet » ali je možno hkrati biti priklopljen na več različnih dostopovnih (WLAN) točkah?
ali je možno hkrati biti priklopljen na več različnih dostopovnih (WLAN) točkah?
enrique ::
Pozdravljeni,
ali bi mi lahko prosim kdo sporočil ali je možno, da ko z računalnikom kje v mestu "poskeniram" brezžično omrežje im ni najde npr. 5 dostopovnih točk, da bi se hkrati priklopil npr. na 3 in bi mi se s tem hitrost povečala, morda kakšen software?
S pozdravi, Klemen.
ali bi mi lahko prosim kdo sporočil ali je možno, da ko z računalnikom kje v mestu "poskeniram" brezžično omrežje im ni najde npr. 5 dostopovnih točk, da bi se hkrati priklopil npr. na 3 in bi mi se s tem hitrost povečala, morda kakšen software?
S pozdravi, Klemen.
- spremenil: enrique ()
OmegaBlue ::
Enostavno rečeno - Ne.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program, ki ti najde vse kombinacije črk oz. številk, ki mu jih podaš (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 42003 (6695) | XyNOBvxWVJ |
» | Program za pridobivanje dimenzij iz fotografijeOddelek: Programska oprema | 3460 (2799) | chort |
» | Orodje za iskanje podvojenih slikOddelek: Pomoč in nasveti | 4875 (2911) | SloBiscuit |
» | Windows 7 , Streznik itdOddelek: Operacijski sistemi | 1249 (1125) | Ales47 |
» | Kako pri sliki označiti ozadje za prozorno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4711 (4624) | vidi |