» »

Nekaj meni ni jasno...

Nekaj meni ni jasno...

Tero ::

Zakaj mora obstajat vesolje če mu ni treba?
Zakaj moram jaz živet če mi ni treba?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

iNooby ::

kdo pa je reko da ti ni treba živet?
kdo pa je reko da vesolju ni treba obstajat?
Haters gonna hate...

gruntfürmich ::

še bolj enostavno ti bo če boš nardil samomor in se potem na prvo uprašanje ne boš več oziral in si boš odgovoril na drugo. kul, a ne!:D
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

theoneman ::

ok in kaj ti ne gre?
kje mi živimo ja dd na zemlji kje je zemlja ja v vesolju kje je velloje, v še večjem vesoju in kje je vse to skupej??
Zakaj mi živimo, ustanm grem u šolo, se učlim spim,...... po končani šoli delat,...ustaneš grešš delat spiš,... na koncu mrtu?? zakaj?'? Kaj je tle sploh point?

Odgovora ne bomo zvedli, živi normalno naprej, odgovora ne pričakuj ker ga NE BO!!

TOM

PacificBlue ::

Hehe.. v bistvu je odgovor zelo preprost. Zaman ne živite. V to ste lahko prepričani. Zatorej mora obstajati vzrok, zakaj živite. Živite zaradi izkušenj. Da zaznavate, čutite ta svet. Da v njem pustite del sebe. Vsi skupaj smo ena velika zavest, samo da se tega ne zavedamo..zato je toliko vojn in sovraštva na svetu. ..
Torej Tero živiš, ker ti je tako namenjeno oziroma si si življenje v katerem živiš v bistvu sam izbral..Nič se ne zgodi brez vzroka..tako, da spraševati se o vzrokih je samo zapravljanje časa..Raje živi.;)
I’m out.
:3

demon#666 ::

In ko te ni več? - Potem nastopi "neznano"? Mene zanima kakšno je to "neznano".

LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

whatever ::

V bistvu smo kaznjenci. Bog ali kar že je - neka višja inteligenca ali bitje pomoje skoraj gotovo je, nas je kaznovala in poslala na ta svet. Ta teorija se mi zdi še najbolj verjetna. Razen če velja "The last question" od Isaaca Asimova. Pa še potem je vprašanje, kdo je ono čist ta prvo vesolje ustvaril.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

iNooby ::

Zakaj bi se človek ukvarjal z vprašanjem o smislu življenja ko pa je to samo zapravljanje časa, raje izkoristi vsako minuto življenja in uživaj..ker bo enkrat vsega lepega konec to vsi vemo,nažalost :\
Haters gonna hate...

gruntfürmich ::

Zakaj bi se človek ukvarjal z vprašanjem o smislu življenja ko pa je to samo zapravljanje časa, raje izkoristi vsako minuto življenja in uživaj..ker bo enkrat vsega lepega konec to vsi vemo,nažalost :\

tudi to je lepota življenja, da si vzameš cajt in malo razmišljaš; o življenju! štekaš?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

demon#666 ::

živim, da jem al jem, da živim???

LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

prvo.:D

Ejsi_Disi ::

Enkrat je bila ena kača mamba. Pa je pojedla kočo, psa in še ketno. Sedaj pa vprašanje. Ali je bila kača mamba bolj lačna, kot strupena ali je bila bolj strupena, kot lačna?
Rock n' roll ain't noise pollution!

hamax ::

In zakaj življenje ne bi bilo samo sebi namen?
Jaz zivim zato, ker uzivam v zivljenju in zato, ker je to moja edina priložnost.

mogoč pa ni edina (reinkarnacija)

stock ::

Pravte nared samomor ne to je pol konc. Igra se je šele začela!

Predstavli si, da si ti "edini" le ti "obstajaš"!!. Rojstvo novega dojenčka, smrt sočloveka, prijatelstvo so le statistika, ti si tukaj, da to statistiko urejaš v celoto, pregleduješ njeno pravilnost. Greš naslednji dan v šolo/službo poglej koliko punc se ti bo na poti do tja nasmehnilo, koliko ljudi ki iščejo probleme boš srečal, če bo statistika nekega dne slaba, pošlji šefa/šico v kurac! Eno punco uprašaj kolko kaže ura in ji povej, da ima lepo frizuro, če bo lepo povedala kolk je ura pomežikneš greš dol z busa. Statistika kaže 19/635/55/18/11/43/19199, odlično, po pričakovanjih, lahko zaspiš! Spet se zbudiš, ura 6:43 zbudil si se 2min predn ti zvoni budilka, ugasneš budilko umiješ zobe, pogledaš sebi u oči si ševedno ti sm res to jaz?? Ne! -tuki si da poberaš podatke, čustev ni, ti čutiš?? kako saj si edini, za koga torej čutiš? Umij še roke,in POJDI NA POT,... še vedno imaš službo niso te odpustili dobil si le opozorilo, štej 2/55....

Si preveč Stocka spil?

stock ::

Nene nick je bl tko "stock" vs. "overclocked" pa to, sejveš athlon 3000+

p.s. ne smetit teme ti bom dou 14/7/MRŠ/15/11! use si zjebu 13/13/456/654 arrrr

EDIT: lahko noč

Zgodovina sprememb…

• spremenil: stock ()

Aja stock kot default frekvenca.

Tema je že itak brezvezna in zasmetena do amena. Sicer pa skoraj ni razlike v kvaliteti v primerjavi z drugimi temami. Sej za to so forumi pač, za cajt ubijat. V bistvu je cel lajf za cajt ubijat. Pol se pa še malo sekiraš pa matraš zraven da unmu prascu tam gor ni dolgcajt.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

mogoč pa ni edina (reinkarnacija)

Kar tolazi se.

To (reinkarnacija) v bistvu ni tolažba (smo že predebatirali na to temo nekje drugje). To je še bolj žalostno, kot če ne bi bilo nič. Kdo bi pa z veseljem še enkrat šel skozi vso agonijo življenja, lepo te prosim.

ripmork ::

to live is to die:D

mimogrede, kar se samomorov tiče: če subjekt res trpi hude telesne bolečine zarad bolezni - to še razumem.
Samomor kakih scrklanih najstnikov al pa mladostnikov pa je najbolj egoistična in neumna stvar, ki jo lahko posameznik naredi v življenju - ever.
Take bi bilo treba obudit(če bi se le dalo), pa spravit za kak teden v kake zajebane razmere živet in trdo delat, da ne bi vsega dobrega tako samoumevno dojemali.
klinc, brez grdega tudi lepo ne pride do izraza. Sodoben človek pač vse hoče po liniji najmanjšega odpora, nezaželeno dojema kot nekaj česar ne bi smelo bit, namesto da bi to dojemal in sprejel kot del življenja.

če pa kdo ne prenese psihične bolečine - jebiga, se bo pa pač v želvo reinkarniral;)

sam če si želva moraš pa oklep nosit, pa počas lezeš, pa solato moraš iskat povsod....damn it!
jah, pol se boš pa v čigumi reinkarniral.

easy livin´

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

Kdo bi pa z veseljem še enkrat šel skozi vso agonijo življenja, lepo te prosim.

Jaz?
Drugače bi se kr zdele ubil...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hamax ()

Mogoče skozi življenje do sedanjega trenutka bi še šlo. Ampak kaj pa veš, kaj te še čaka v lajfu.

Nesmortnost je kazen in ne nagrada, ne?
Mogoce bi se celo strinjal :D

gzibret ::

> Zakaj mora obstajat vesolje če mu ni treba?
> Zakaj moram jaz živet če mi ni treba?

Antropični princip pravi, da si je brezveze zastavljati takšna vprašanja. Ker če bi bilo drugače, nebi bilo nobenega, ki bi si takšna vprašanja postavljal.
Vse je za neki dobr!

Gandalfar ::

Tale tema je cisto zabluzile. Do te mere da se lahko preselite v nakladalnico.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lepa smrt (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9721158 (18058) ejresnevem
»

vas je strah smrti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10017070 (13905) Saladin
»

Smisel življenja? (strani: 1 2 )

968203 (6095) tsh2
»

Reinkarnacija, prejsnja zivljenja, all of the rest... (strani: 1 2 )

826831 (2353) Poldi112
»

samomor

402696 (1953) DoloresJane

Več podobnih tem