Forum » Navijanje » pomoc!!!V BIOSU NIMAM CPU MENIJA
pomoc!!!V BIOSU NIMAM CPU MENIJA
pakzak ::
Kupil sem racunalnik Medion z MSI mamoplato ms-7318 in procesor itel dual core e6300....Ker sem slisal da se ta procesor da kar dobro naviti sem v biosu iskal nastavitve kje bi povecal frekvenco voltazo itd....PA TEGA ENOSTAVNO NI!!!!!! bios imam Phoenix 6.0 v.1.2
PROSIM ZA POMOC....... kako naviti moj racunalnik
hvala
lp
PROSIM ZA POMOC....... kako naviti moj racunalnik
hvala
lp
Azrael ::
Brand name mlinčki OC opcij v BIOSu zelo pogosto nimajo in tako navijanje v BIOSu ni mogoče.
Nekoč je bil Slo-tech.
Tudi softversko iz windowsov ne?
kaj pa ce nalozim nov BIOS? kje in kaksnega dobiti da bo pasal zraven plate?
kaj pa ce nalozim nov BIOS? kje in kaksnega dobiti da bo pasal zraven plate?
Azrael ::
Iz Windowsev bo mogoče šlo, odvisno ali plošča sploh omogoča spreminjanje frekvenc.
Glede BIOSa nimaš druge možnosti, kot, da se te bo proizvajalec usmilil (zelo malo verjetno). BIOS z neke druge plošče, bo tvojo ploščo vsaj onesposobil, v skrajnem celo uničil.
Glede BIOSa nimaš druge možnosti, kot, da se te bo proizvajalec usmilil (zelo malo verjetno). BIOS z neke druge plošče, bo tvojo ploščo vsaj onesposobil, v skrajnem celo uničil.
Nekoč je bil Slo-tech.
Mi lahko prosim napises kaksen programcek s katerim se to da narediti softversko v windowsih.
Na MSI uradni strani te plosce ni :(((( s tem pa tudi ves suport ni na voljo . grrrrrrrrrrrrr
Na MSI uradni strani te plosce ni :(((( s tem pa tudi ves suport ni na voljo . grrrrrrrrrrrrr
aiko ::
Ko prideš v bios probaj z Ctrl + F1 ali Alt + F1. Če ne prime probaj še z kakim drugim F-jem.
Nekateri biosi oz. plate imajo te nastavitve skrite.
lp
Nekateri biosi oz. plate imajo te nastavitve skrite.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aiko ()
Vuli ::
To je matična za 30Evrov. kaj pa pričakuješ, da boš z njo naredu. Tut, če bi mela nastavitve za navijat vprašanje kolk bi blo kej stabilno.
Specs: Motherboard MS 7318
chipset VIA PT890
Soutbridge VIA VT8251L
Specs: Motherboard MS 7318
chipset VIA PT890
Soutbridge VIA VT8251L
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
jest10 ::
Najprej probaj s kakšnim programčkom za navijanje iz Winsev. Če ne boš zadovoljen z rezultatom pa menjaj plato.
Probaj recimo s temle, ClockGen, klik ali pa poglej še za kakšnim drugim
Probaj recimo s temle, ClockGen, klik ali pa poglej še za kakšnim drugim
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
___ ::
oh kaj boš navijal.umiri se malo:)
menjal bi tudi rad vidm?:) haha:) procesor je dost močan da ni treba menjat in navijat. razn če bi mel rad močnej proc od kolegov in bil zarad tega KAO car. za dostojno uporabo je 6300 več kot dovolj močan. za merjenje kurca pa res ni dovolj jap
menjal bi tudi rad vidm?:) haha:) procesor je dost močan da ni treba menjat in navijat. razn če bi mel rad močnej proc od kolegov in bil zarad tega KAO car. za dostojno uporabo je 6300 več kot dovolj močan. za merjenje kurca pa res ni dovolj jap
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje AMD Phenom II X6 1055T (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 21582 (18640) | gddr85 |
» | navijanje intel E6750 POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 25375 (21357) | PrimozR |
» | E4300 overclock abit IP-95...Oddelek: Navijanje | 2714 (2233) | Blinder |
» | navijanje E630o v praksi (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5340 (3444) | Čmrlj |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4638 (3679) | rc-car |