Forum » Zvok in slika » Vsi, ki delate/mešate zvok/glasbo....
Vsi, ki delate/mešate zvok/glasbo....
_W_old ::
Vsi, ki samo izdelujete/mešate/snemato glasbo, občasno rigate v mikrofon :) (oz. raje ne), posluh:
mogoče poznate programersko skupino SloDigital, mogoče ne (na kratko: izdelujemo igre in programe, zadnje čase se usmerjamo v igre). Na našo stran pridete s klikom TUKAJ..
Išemo (poleg ostalih) tudi ljudi, ki se ukvarjajo z ZVOKOM in GLASBO oz. izdelavo/mešanjem omenjenega.
Če bi radi postali naš član in imate interes:
moj mail: TU.
P.S.: Tudi če niste hudi profiji, kar brez strahu, samo da imate interes ter mislite nalogo opravljati resno....
PROSIM MODERATORJE ZA RAZUMEVANJE, KER SEM ODPRL ŠE ENO PODOBNO TEMO. HVALA.
LP
mogoče poznate programersko skupino SloDigital, mogoče ne (na kratko: izdelujemo igre in programe, zadnje čase se usmerjamo v igre). Na našo stran pridete s klikom TUKAJ..
Išemo (poleg ostalih) tudi ljudi, ki se ukvarjajo z ZVOKOM in GLASBO oz. izdelavo/mešanjem omenjenega.
Če bi radi postali naš član in imate interes:
moj mail: TU.
P.S.: Tudi če niste hudi profiji, kar brez strahu, samo da imate interes ter mislite nalogo opravljati resno....
PROSIM MODERATORJE ZA RAZUMEVANJE, KER SEM ODPRL ŠE ENO PODOBNO TEMO. HVALA.
LP
- spremenil: _W_old ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemčija in Velika Britanija ne vidita zadržkov za Huaweijevo opremoOddelek: Novice / Varnost | 10571 (7684) | louser |
» | Dropbox in Box delila naokoli deljene povezaveOddelek: Novice / Varnost | 6727 (5655) | zmaugy |
» | Jutri Wikipedija nedosegljiva v podporo protestu proti novi piratski zakonodaji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 17411 (14093) | lebang1 |
» | Hadopi je mrtevOddelek: Novice / Zasebnost | 5869 (4185) | SkipEU |
» | Novi čipi temelječi na 3dfx tehnologiji?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2088 (2088) | Loki |