Forum » Pomoč in nasveti » mp3 player igra napačen komad
mp3 player igra napačen komad
bing ::
Moj problem je sledeč. Bilo kateri mp3 player igra napčne komade. Izberem enega on igra drugega. To se mi je opazil za tem ko sem inštaliral novo verzijo winampa. Če fajle prenesem na drugi računalnik je isto. Zanima me ali ima kdo podobne izkušnje.
Pinzl ::
Pa so ti komadi pravilno poimenovani.
Da nimaš ti sedaj komada od bepop preimenovanega v nekaj od siddharte.
Ali pa izbereš komad 227 on pa odpre komad 154.
Probaj inštalirat winamp še enkrat,ali pa downgrade-aj na starejšo verzijo in poskusi ponovno.
Da nimaš ti sedaj komada od bepop preimenovanega v nekaj od siddharte.
Ali pa izbereš komad 227 on pa odpre komad 154.
Probaj inštalirat winamp še enkrat,ali pa downgrade-aj na starejšo verzijo in poskusi ponovno.
bing ::
Ja komadi so pravilno poimenovani. Odinštaliral sem winamp, windowsmedia player in naložil verzijo 9 pa je isto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 23763 (6058) | zavajon |
» | Nova LG televizija in .srt, .sub podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 941 (617) | mrTwelveTrees |
» | DTS audio iz pcja - ni zvoka/samo šum/le 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 2303 (1976) | mamamia |
» | Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 7521 (7521) | Avalonis |
» | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1833 (1560) | valterz |