Forum » Pomoč in nasveti » Nova LG televizija in .srt, .sub podnapisi
Nova LG televizija in .srt, .sub podnapisi
mrTwelveTrees ::
Nova LG televizija, webOS, 4.0
Predvajanje filmov iz mreže, enkrat pograbi podnapise enkrat ne (kot da jih ne vidi) so pravilno poimenovani, isto ime kot film avi samo da so končnica srt.
Pa tudi dogaja se mi, da določene filme ne pusti previjat naprej, napiše da ta funkcija ni podprta, odpreš drug film pa dela ok. (xvid, niso 4k)
Vsi filmi so iz P@rtisa in preko VLCja pa računalniku vse dela ok.
Predvajanje filmov iz mreže, enkrat pograbi podnapise enkrat ne (kot da jih ne vidi) so pravilno poimenovani, isto ime kot film avi samo da so končnica srt.
Pa tudi dogaja se mi, da določene filme ne pusti previjat naprej, napiše da ta funkcija ni podprta, odpreš drug film pa dela ok. (xvid, niso 4k)
Vsi filmi so iz P@rtisa in preko VLCja pa računalniku vse dela ok.
filip007 ::
Meni včasih polni HD včasih ven meče, pa še krat naložim pa predvaja od tam naprej. Imam tudi LG samo ni pametna. Probaj uradne poti, mogoče nadgradnja.
Trevor Philips Industries
Nadgradnja je zadnja verzija, servis že vem kaj mi bo rekel, naj prinesem tja... ma raje vrnem tv nazaj v internetno trgovino če bo tole zajebavalo in kupin cenejšo + android box.
starfotr ::
V bistvu je priporočljivo, da kupiš neumno TV in nato zunanji box, katerega potem zamenjaš na nekaj let, ko ti več ne zadostuje. Ali pa kupiš pameten TV in ne uporabljaš te funkcije, ker ao živci in varnost večvredni. Namreč TV nihče ne posodablja ker ni posodobitev, še slabše, kot android telefoni.
radmannsdorf ::
starfotr, se strinjam. moja sony tv je super kot slika, ampak pametne funkcije so pa zabite do konca, posodobitev ni, regijsko je oskubljena, deluje samo DLNA server, ostalo pa ni vredno pol groša. naslednji tv bo "dumb" z ločenim boxom.
filip007 ::
Jaz imam samo USB kabel podaljšek v TV pa USB ključ gor pa TV predvaja vse.
Trevor Philips Industries
Dr_M ::
Namreč TV nihče ne posodablja ker ni posodobitev, še slabše, kot android telefoni.
A res? Povej ti to moji lg televiziji iz leta 2013, ki je se letos dobila posodobitev.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Han ::
Ponavadi pomaga, če z MKVToolnix znova "zmuxaš" film, s tem da imaš vklopljene določene parametre v Output / Additional options (npr. --engage no_cue_duration --engage no_cue_relative_position).
Sem najdu težavo, na moji mreži. zdaj dela ok.... zaenkrat....
Sej bi kupil "neumno" tv sam kaj ko so čisto osnovne, ni 4k ni HDR in dodtnih fuknkcij za boljšo sliko, pa slabe zvočnike ... to imajo samo pametne tv.
Sej bi kupil "neumno" tv sam kaj ko so čisto osnovne, ni 4k ni HDR in dodtnih fuknkcij za boljšo sliko, pa slabe zvočnike ... to imajo samo pametne tv.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mrTwelveTrees ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | filmi na smart TV, .mkv, .avi itd..Oddelek: Pomoč in nasveti | 3114 (2675) | Han |
» | Android TVOddelek: Zvok in slika | 5587 (4769) | XS!D3 |
» | predvajanje fullHD na tvOddelek: Pomoč in nasveti | 2234 (1754) | G_mAn |
» | Panasonic Viera TX-38AS640EOddelek: Zvok in slika | 2584 (1995) | nekoman |
» | Xtreamer ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 19954 (19113) | Han |