» »

Albania and Croatia former Soviet states (?)

Albania and Croatia former Soviet states (?)

Swiwer ::

Ce CNN na prvi strani napise, da sta Albanija in Hrvaska bivsi drzavi Sovjetske zveze bo to ze drzalo. :-)

Calligulla ::

Ne vem, ce je tak kiks ravno vreden svoje teme... Je v lozi tema novinarski kiksi oz nekaj podobnega..

PacificBlue ::

To so ti potem kredibilni viri..:)
Be yourself - everyone else is already taken. Oscar Wilde

USS Liberty ::

CNN je tik pred potopom... tej medijski hiši, ki jo je že zdavnaj povozil čas in je v totalnem kaosu, gledanost CNN v ZDA že dolgo pada...

Sicer pa ni čudno, da je na CNN vse v takšnem k****, ko pa ga ima v lasti takšen bimbo, kot je Ted Turner, ki na TV razlaga, da bo zaradi globalnega segrevanja čez 30 let na svetu zavladal kanibalizem...

Zgodovina sprememb…

Calligulla ::

Polovica prebivastva na planetu ima ze zdaj tezave z pridobivanjem pitne vode. Lakota se siri, bogastvo se se naprej koncentrira, gozdovi krcijo, zivalske vrste izumirajo, klimatske spremembe so v teku (tudi, ce jih ne bi sprozal clovek)... tako, da vsak lahko z dedukcijo pride do tega, da do pomanjkanja hrane prihaja in, da je kanibalizem zagotovo ena izmed stvari, ki bodo v porastu. Sicer pa je ze na zahodu cedalje vec sick folka, ki se spusca v to. V Nemciji ipd mas cedalje vecja zdruzenja folka, ki hoce jest drug folk in folka, ki hoce bit pozrt. Ruknjenci. Zagotovo so tudi psihopatski privrzenci kakih strank...

metalc ::

No ja, leta 2002, ko je Nato povabil Slovenijo v kompletu s še 6 državami,je na CNN bil velik naslov nekaj v stilu "Ex-Soviet seven invited to the NATO". Vsaj Slovenija niti de facto (tistih par dni osvobojanja Prekmurja lahko zanemarimo) tonikdar ni bila.

djordjevic ::

Mah, pusti te zahojene zahodne medije. Itak nas vedno tlačijo med države nekdanega varšavskega pakta in ne vem kam še. V bistvu kaj več od njih niti ne pričakujem, se pa spominjam, ko mi je profesorica na faksu, sama sicer diplomatka, razlagala, kako so francoski diplomatje še do nedavnega mislili, da smo bili v varšavskem paktu in da spadamo v Vzhodno Evropo. Je rekla ta profesorica, da je bila frapirana.

Calligulla ::

Ma itak, da vecino folka briga. Zakaj bi pa jih? A ti bi znal za Makedonijo ali pa kake afriske drzave povedat kako so bile povezane, kako so se spreminjale njihove meje, vlade,.. prepricanja,.. povedat?

Pac nimajo niti interesa ampak za medijsko hiso je pa to res sramotno. Ceprav manj kot kak FOX news, ki namerno zavaja, laze in prireja podatke ipd..

Se pa vidi kaj naredi komerciala. Kvaliteta postane drugotnega pomena, nevtralnost pa tudi.

Arto ::

Je razlika, če takih stvari ne vedo navadni ljudje tam nekje na zahodu, ampak drugo je pa, ko take napake delajo medijske hiše in diplomati. To je v najboljšem primeru skrajna lenoba.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rusi parkirali 2 Tu-160 bombnika v Venezueli

Oddelek: Problemi človeštva
312280 (950) Pac-Man
»

Ruski hekerji napadali švicarski referenčni laboratorij, ki je preiskoval novičok in (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
686957 (3605) jype
»

Lažne vesti oblikujejo javno mnenje in vplivajo na volitve (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
17927201 (14376) gus5
»

Fox network - manipulacija z javnim mnenjem

Oddelek: Problemi človeštva
362962 (2118) detroit
»

BBC & NATO & SLOVENIJA

Oddelek: Problemi človeštva
452144 (1220) Ziga Dolhar

Več podobnih tem