» »

Verdun

Verdun

puma982 ::

Kar obetavno izgledajoč WW1 fps. Menda rezultat dela samo 3 ljudi. Igra je še beta.

http://www.verdungame.com/
http://store.steampowered.com/app/24286...

oo7 ::

To je samo Multiplayer igra?

puma982 ::

Ja, tako piše na indie DB:

Verdun is a squad based multiplayer first person shooter set in the first world war. Inspired by the infamous battle of Verdun in 1916 players are able to take part in never seen before WWI action. Made by 3 indie developers from BlackMill and M2H.

Machete ::

Ima kdo in lahko pove če je kaj folka na MPju?
Sem mislil, da ne bom dočakal WW1 FP šuterja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Machete ()

Machete ::

Zadeva je kar kul puškanje. Sicer je komaj vredna, kolikor je sedaj v akciji (12.9€), sploh pa ne 21,5€.
Premalo vsebine za ta denar.
Premikanje je dokaj leseno, streljanje je kar kul narejeno. Pogrešam lean, bombe, več MP načinov.. Načeloma pa je zakon malo riflat, po dolgem času vseh novodobnih vojn v igrah.

Boobiz ::

Pa škoda, da danes več nihče time limited demotov za MP špile ne izdaja. Kupil pa iz prve ne bom.
I'm drunk, what's your excuse?

Machete ::

Če ti je bil cod1 kul zaradi rifel, ti bo tole všeč. Hitrost igranja je podobna. Špil je kot en mix coda in Red orchestra takole na približno. Sem pa samo DM igral do sedaj. V ekipni borbi kakor zgleda so tudi granate. Je pa trenutno nek praznični mode, ko je premirje (kot je bilo zgodovinsko zares) in se da samo kepat in fuzbal igrat. Nevem če je to na vseh serverjih, sem sam enga proval. DM je običajno streljanje.
V akciji bi priporočal nakup, za nostalgike bolt puškanja iz cod1in2. Drugače pa si lahko mal z youtube pomagaš za sliko ustvarit brez dema. Lp

puma982 ::

Ja, maš navaden PvP deathmatch in frontlines. Frontlines je nekakšna simulacija skupinskega napada na nasprotnikov jarek oz obramabe le tega. Mape se razlikujejo v velikosti, tiste večje imajo več jarkov za vsako ekipo in bitka traja tudi do 45 min. Cilj frontlines je osvojiti jarek oz ga ubraniti pred zavzetjem. Ekipi se izmenjujeta v napadanju in branjenju. Če zavzameš jarek, naslednjo rundo braniš oz. obratno.
Tista ekipa, ki večkrat uspe osvojiti ali ubraniti jarek v času trajanja igre oz pride do zadnjega obrambnega jarka nasprotne ekipe, zmaga.
Glede granat : maš obične granate, artilerijo in po novem tudi plin (z gasmaskami).

Machete ::

Aha super. A za koline morš met bajonet na puški? Oziroma ga morš odklent?
Pa tale praznični mod bo kaj skenslan, ali je to samo na določenih serverjih? A serverji so P2P ali jih gosti developer ali ima običen folk zakupljene?
Kakšen nick imaš če ni skrivnost v špilu?
Sicer pa komej čakam da opravim dnevne obveznosti in da pade tema, dokler je še mal dopusta in zagazim v blatne jarke zvečer :)
Pokorno javljam, Machete

puma982 ::

Zadnje mesce ne igram več tolko, ker mi je precej leseno vse skupaj, pa tudi performance ful niha od updejta do updejta. Trenutno mam samo 15-20 fps na low in zgleda fejst rupa in mi ni do igranja.

Ja, določena orožja/puške/meele orožja odkleneš z igranjem tako kot pri drugih fps-ih. Verdun ima nek svoj sistem igranja - t.i. squad - pri čemer je po 4,5 igralcev združenih v squad. Najboljš, da probaš sam, saj boš hitro poštekal.
Serverji so zaenkrat samo od dev-ov, kolikor je meni znano. Mape rotirajo, tale praznična bo najbrž samo še par dni. Gre za obeleževaje dogodkov iz leta 1914, ko so vojaki ponekod na fronti skupaj praznovali božič, odigrali partijo fuzbala, si izmenjevali spominke itd...

oo7 ::

WW1 FPS Verdun - Release trailer PS4

oo7 ::

Verdun - Christmas Truce DLC Trailer


.

AvtoR ::

Bolano! Miljon ljudi je 100 let nazaj umrlo za brezveze, zdaj je pa to igrica. Mater, ta svet gre res v maloro!

Machete ::

Raje igram to igro kot crknem v blatu. So far so good.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

vostok_1 ::

Ne vidim velike etične dileme, da se pretekli pokoli uprizorijo v medijih. Moti me predvsem, da je večina kekcev, ki igra totalno nespoštljiva do zgodovine. Hate it or love it, but at least recognize it if not respect it.

Mladežu danes je koncept...zvečer ti potrka milica na vrata, da 10 min da vzameš najnujnejše in pol odpelje na fronto, kjer že v prvem napadu te metek pokosi ali granata razčetveri. Tvoje truplo pa ostane tam v blatu, brez da bi sploh bilo komu mar, da te ni več. Samo številka v nekem brezveznem, brezupnem faljenem napadu.
Pozabi neke junake, igrce, filme, babe, marihuano, žurke...v par dneh si postal od "hey, life is great, i can do anything i want, i'm so awesome lol, look at my new selfie ..." v kos mrtvega mesa, ki ga pokopljejo v nekem unmarked masovnem grobu in pozabijo.
Tako tuje, kot da bi za si umit roke ali požirek vode, moral najprej odpešačit 15km daleč.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996277781 (41812) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
61273336 (29935) oo7
»

Call of Duty WWII (2017) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
39157757 (33575) oo7
»

Call od Duty 1 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12511467 (7235) petrus
»

Streljačina, po dolgih letih

Oddelek: Igre
265171 (3447) KnightMare

Več podobnih tem