» »

VIRUSI

VIRUSI

333zuco333 ::

Starejsi prijatu ima tezave z virusi in ne vem ka je najbols da naredim spletne iskalnike mu ne more odpret kr ma virus ki mu to blokira, muzika se kr sama zacne predvajat prek interneta kao public sex se je slisal
Spyware.IEMonster.d
Zlob.Googl.MS.Yah.block
Spyware.IMMonitor
St.Worw.Hack
Win32.Rbot.fm
Infosteal.Banker.E
Dialer.Xpehbam.biz_dialer
Mail.Spm.Ass.exe

te viruse mu je google najdu gorih ima instaliran noda32 posodobljen in mu je sam en virus najdo
ka je najbols da naredim

volkec ::

Odstraniš viruse.

333zuco333 ::

kok ce ne vem ki se nahajajo

volkec ::

Jaz tudi ne, se mi pa zdi da ti zna pomagati tole.

Hint: "How to remove [ime_virusa]" :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: volkec ()

madviper ::

Obstajata dva postopka!
1. postopek je, da polijes z benzinom (ali necim podobno vnetljivim) in prizges.
2. postopek pa je, da formatiras celoten racunalnik in na novo nalozis sistem.

Odlocitev ostaja v tvojih rokah :D
I'd like to do something crazy!

333zuco333 ::

ja ni glih cisto moja odlocitev kr comp ni moj je od starejsega prijatla baje da je zacel stekat ko je sov slike gledat od diskoteke escape, tak mi je reko. Drugac z mojim compom nimam takih problemov kaspersky resi

ANGEL_B ::

Kak pa ve da ma te viruse ne ve pa kak jih odstranit ?
Viruse verjetno odkrijes z antivirusom, antivirus pa ti ponavadi ko odkrije virus ponudi tudi moznost izbirsa virusa.

Drugace pa glede na to kolko sranja ma na racunalniku mu priporocam formatiranje. Bo najenostavneje in najzaneslivejse pri taki štali. Pa ko bo nanovo instaliral winse naj takoj da gor en dober antivirus in ga tudi pusti gor in redno updata.

Nevem kaj mores delat z racunalnikom da dobis 8 virusov gor. Ce je pogost gost kakih simljivih strani in ce rad instalira vsak program ki mu pride narptori, al pa ce klikne na vsaki link v spammailu... potem pa mu antivirus se toliko bolj priporocam.

333zuco333 ::

Viruse mu ni nado antivirusni temvec ga je google blokiral zaradi tega ker ma okuzen comp in pol na googlu pokaze kire viruse ma nemore odstranit oz. ne vem ki se nahajajo

Problem je ker je ze comp enih 3X formatiran v zelo kratkem casu ravno zaradi virusov, js ne vem ka dela sam mi je reko da ni nc kej takega odpiro, nwm men ni vsec ko sili da bi mev internet explorerja starega nc updejtanga, sm mu ze parkrat instaliro mozila novga pa nvm zaka skos uporablja internet explorerja.pa tud nod32 mi ni vsec.





Sem enkrat dobo comp od kolega da ga zrihtam pa je mev noda32 gorih pa mu je comp ful pocasi delo ko sem pa dav kasperskya pa je najdl okol 80 virusov in je pol comp normalno delu.JS bi probo s kasperskyom sam da ne bom pol cas zgublo pol ga bom pa mogo useen formatirat:\

Zgodovina sprememb…

volkec ::

Izkoristi madviperjev 1. predlog, saj kot kaže človek ni sposoben upravljati z računalnikom.

Azrael ::

NoD32 je najbrž original s travnika, kajne?

Pa tudi večina druge robe rabi cracke in key generatorje, da "dela"?

In potem se čudiš rezultatu?

Le zakaj?

Večina crack-ov in key gen-ov je danes okužena z vsemi sortami virusov in trojancev. Poleg tega je piratiziran Nod32, vse, samo antivirus program ne, sicer pa to velja za vse varnostne programe.

Odločitev o varianti 1 ali 2, mogoče celo taki, da bo programje legalizirano (kupiš ali uporabiš breplačne alternative) je, kot so ti že rekli, v tvojih rokah.
Nekoč je bil Slo-tech.

ANGEL_B ::

Jaz tvojemu klegu priporocam avast. Sam ga ze kr nekaj casa uporabljam in sem izredno zadovoln.
http://www.avast.com/eng/download-avast...

Tak kot je Azrael napisal so cracki in te stvari dostikrat okuzeni, al pa ze ce isce crack za antivirus se hizto zgodi da ga dobi direkt s strani z cracki samo ker jo je obiskal.
Tak da avast je ravno glede tega fajn ker ni nevarnosti z cracki, hkrati tudi ves da bo deloval tak kot more ker nebos rabil cracka. Ker pri cracku nikoli ne ves ali bo program spremenil samo tolkiko kot ti hoces, al pa ga bo spremenil na kak drug nacin kot si ti ne zelis.

Sam sem dolga leta uporabljal nortona ki pa je bil iz leta v leto slabsi, dokler nisme virusa kljub nortonu fasal. Potem pa mi je en ki se z antivirusi ukvarja svetoval avast in zdaj avast uporabljam tudi ze kr nekaj let in sem res zadovoln z njim in niti ne vem kdaj sem nazadnje kaki virus fasal.

Poleg avasta pa mam se adaware za razni spyware ki pa ni virus in tupatam precekiram racunalnik in pobrisem ce se kaj najde. In nimam nobenih problemov. Tak da svetujem tvojemu kolegu enako.

Dead_Eye ::

Nevem kaj mores delat z racunalnikom da dobis 8 virusov gor.


Hehe, 8 ni še nič. Sem že dobil primere s preko 100 virsu in trojanci. Potem se pa ljudje čudijo, da jim dela počasi računalnik :)

Če nočeš formatirat in na novo inštalirat OS je najboljša rešitev priklop diska v drug PC in z antivirusom odstaniš vse okužene datoteke.
The one and only


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2491621786 (20524) mat xxl
»

Kateri antivirusni program naj izberem

Oddelek: Programska oprema
499199 (8146) bluefish
»

[fork]Antivirus okus meseca

Oddelek: Programska oprema
271972 (1972) Highlag
»

Nakup licenc antivirusa

Oddelek: Kaj kupiti
162069 (1475) ta-mau
»

Najboljši antivirus do 200 EUR?

Oddelek: Programska oprema
222419 (1812) opeter

Več podobnih tem