» »

Aiptek pencam

Aiptek pencam

IceIceBaby ::

Rabim en digitalni fotoaparat ki pa bo cim bolj poceni, kvaliteta slike pa ni tako zelo vazna. Toliko da se bo vidlo kej pa da se bo tam pa tam lepo sprintalo (na navadnega deskjeta).

zanima pa me ce je tole vredu zadeva za nezahtevno uporabo. En tip na bolhi prodaja tudi slabso varjanto ki pa posname slike z resolucijo 640x480. Ali je to dovolj ? Ali mi lahko kdo priporoca kaksno drugo varjanto za nekje do 30k sit.

V-i-p ::

Jst ti bom takole rekel: NE KUPUJ TEGA SRANJA! Ne, resno, taki fotoaparati so totaln podn! Rabi veliko svetlobe da sploh naredi sliko, če boš slikal recimo v stanovanju/hiši pri dnevni svetlobi, si dober če ti bo fotkič spustil skozi 20% slik. Pri večini ti bo namreč jamral da ni zadosti svetlobe. Kvaliteta slik je enaka 0, barve so čudne, sploh pa je pri teh fotkičih merjenje svetlobe španska vas. Jst sem mel enkrat enega, natančneje točno takega, na preizkušnji, pa ni vreden 5 tisočakov. Kadar je bilo zunaj temno, v bajti pa so gorele luči, sploh ni delal slik (premalo svetlobe, zanj). Heh, sranje, sranje, pa še enkrat sranje. Rajši še nekaj dodaj, pa kupi kakšnega rabljenega digitalca za 40 tisočakov.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

tec ::

Vsekakor, ni vredno pocenega grosa, ce se lahko tako izrazim. Vse je res, kar je V.i.p. napisal. Edino kar je uporabno je webcam opcija, ki poteka preko USBja.

Hvala za odgovre. Sicer sem gledal slike na njihovem homepagu pa so ubistvu cist uredu za mene. Samo pol sem pa videl da en prodaja Olympus C1 za 35k pa bom verjetno kar tistega vzel. 1.3mp pa vsaj lcd ma not.

V-i-p ::

Evo, tole sem našel na www.tehnika.net, razmisli, zadeva je drugače za domačo uporabo več kot odlična, cena pa tudi ni napačna.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Tole zadevo jaz dobim za okoli 35k sit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20314943 (11631) TribesMan
»

Digitalni fotoaparat do 100k

473258 (2621) TribesMan
»

Digitalna kamera (strani: 1 2 )

636312 (5413) Caligula
»

Kateri digitalec (strani: 1 2 )