Forum » Zvok in slika » Digitalni fotoaparat kot web camera
Digitalni fotoaparat kot web camera
MarkoMan ::
Zanima me, kako bi lahko uporabil svojga canon ixusus 60 kot web camero? (messenger)
Povezanega ga imam preko usb kabla, sam mi ne uspe dobiti zive slike na racunalnik. Zazna ga samo kot storage ( ko ga imam na canonu na pregled slik...) ( ko imam na snemanje ali kamero ga racunalnik ne zazna)
kakrsnekoli ideje so dobrodosle...
Povezanega ga imam preko usb kabla, sam mi ne uspe dobiti zive slike na racunalnik. Zazna ga samo kot storage ( ko ga imam na canonu na pregled slik...) ( ko imam na snemanje ali kamero ga racunalnik ne zazna)
kakrsnekoli ideje so dobrodosle...
vsak zacetek in zacetnik je tezek
KoMar- ::
To vprašanje se pojavi vsak mesec 10x, zato bi bilo fino, če uporabiš iskanje. Magari tisto na ST, na Googlu ali Najdi.si. Ne boš razočaran.
bluefish ::
nek kratek sestavek o tem je bil objavljen na slo-comp. Malo preišči tam, drugače pa ja, uporabi google.
MarkoMan ::
neverjetni veleumi, ni kej - a Yahoo ni dober? mogoce najdi.si? kaj pa knjiznca?
No prek usbja ne gre. Moj ixus ima tudi tv out vendar bi moral imeti na compu za zajem slike, potem bi nekak slo...
No prek usbja ne gre. Moj ixus ima tudi tv out vendar bi moral imeti na compu za zajem slike, potem bi nekak slo...
vsak zacetek in zacetnik je tezek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj smo (Slovenci) iskali v letu 2012Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8060 (5132) | MrStein |
» | Nov Najdi.siOddelek: Loža | 2599 (1677) | recmajkemi |
» | Microsoft ponudil 44,6 mrd $ za Yahoo!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7620 (4814) | Macketina |
» | Telekom kupil Najdi.si (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11286 (8067) | Tody |
» | Ljudje zaupamo iskalnikom zaradi imenaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4073 (2665) | R33D3M33R |