Forum » Programska oprema » pdf to jpg program
pdf to jpg program
Adrijan0 ::
Pozna kdo kak pameten program za konvertanje iz pdfja u jpg? Po možnosti free.. Sm iskau in nism nč najdu.
t3hn0 ::
men jo odpre..sicer pa ce se gre to za par strani lahko printscreen -> paint/photoshop oz. karkol ze uporablas
^.^
Jah sam jih je ene 130
Aja stran mi pa u winsih ni hotlo odpret mam pač emulirane ane, u osxu jo je pa takoj LOL!
PS: Mi noče odpreti PDF-ja. Napiše da format ne more biti določen? Kaka ideja?
Aja stran mi pa u winsih ni hotlo odpret mam pač emulirane ane, u osxu jo je pa takoj LOL!
PS: Mi noče odpreti PDF-ja. Napiše da format ne more biti določen? Kaka ideja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Adrijan0 ()
PaX_MaN ::
Zakaj pa rabiš slike? Za net? V končni fazi lahko naredim v Javi en ekstraktor...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
qwdl ::
Verjetno moraš inštalirati plugine. Imam inštaliran ta program že dolgo in se ne spomnem kaj je vse treba. Oprosti.
V glavnem, klikneš z desnim na file *.pdf in je opcija Convert... in to je to.
V glavnem, klikneš z desnim na file *.pdf in je opcija Convert... in to je to.
PaX_MaN ::
Evo, ekstraktor. Ni bogve kaj, ampak dela. Testirano na Win XP Pro SP2. Uporablja jpedalSTD, tako da bi moral biti pod GPL. Ker je kode celih 10 vrstic, menim, da je brezveze, da jo postam gor. Lahko pa kdo reče. Enivej, usage:
-odpakiraj
-kopiraj pdf, ki ga hočeš "odslikat" v mapo, kjer je PDFtoJPG.jar
-zaženi z "java -jar PDFtoJPG.jar [ime PDF fajla] [scaling število(n) -> n*72dpi]"
Aja, rabi vsaj Javo 1.5.
-odpakiraj
-kopiraj pdf, ki ga hočeš "odslikat" v mapo, kjer je PDFtoJPG.jar
-zaženi z "java -jar PDFtoJPG.jar [ime PDF fajla] [scaling število(n) -> n*72dpi]"
Aja, rabi vsaj Javo 1.5.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Sm dobiu en dobr free program. Še link če bo kdo nucu KLIK majo pa konverterje za več reči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | java(netbeans)Oddelek: Programiranje | 1464 (1333) | l0g1t3ch |
» | MPEG TS - kako ga ureditiOddelek: Zvok in slika | 1762 (1617) | roli |
» | Power RAM USB kluč (ne deluje?)Oddelek: Strojna oprema | 1137 (976) | Grimlord |
» | LaTeX (linux newbie, ne se jezit:) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8098 (6468) | CaqKa |
» | HTML v PdfOddelek: Programska oprema | 1873 (1768) | Fukomuko |