» »

Power RAM USB kluč (ne deluje?)

Power RAM USB kluč (ne deluje?)

Buffy ::

Živjo!

Imam USB kluč od power Ram 3.0 1GB. Ko ga vstavim v USB port mi ga normalno zazna itd. itd. Ko pa grem v moj računalnik in ga želim odpreti mi pa javi da naj vstavim disk. V bistvu me samo zanima če to pomeni da je USB kluč pokvarjen ali je možna kakšna druga okvara.

Hvala!!!

Gwanaroth ::

Probaj ga formatirat. Desni klik nanj, Format.
Lights often keep secret hypnosis..

Stvar je naslednja: ne morem ga formatirat, VENDAR sm opazu da se mi zraven pokaže še en "disketni pogon" ki izrabi od USB kluča 1,44MB. Vendar je to mal čudno. hmmm. No pa še to. Če kliknem z desnim klikom na "disketnik" in izberem OPEN AS PORTABLE MEDIA DEVICE mi odpre okno sledeče: [img]http://www3.shrani.si/files/usb884771.j...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buffy ()

Tole sm našu-

KLIK

Program rabim. Ma kdo kašno idejo kje ga najdem?

OK, najdu sm program sam mi nč ne pomaga. Tale kluč je očitno razdeljen na 2 particiji. In ono ta vlko mi noče odpret :/

Ma še kdo tašen USB kluč?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buffy ()

Grimlord ::

Ta USB Disk Pro program, ti ključek razdeli na dve particiji, navadno in pa zaklenjeno.

Če kaj drugega ne bo pomagalo, namesti ta program, pa znižaj velikost varne particije na 0MB in boš tako imel eno particijo ki bo vsem dostopna. Probaj pa boš videl če gre tak.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.

Ch4N93 ::

na tisti "disketi" bi moral biti ta program. možno je delovanje glavnega dela z geslom ali brez.

glede na to je glavni del očitno zaklenjen, ti pa o tem ne veš nič, dvomim da je disk ravno tvoj :\

PAZI! če se ne motim, se pri treh napačnih vpisih gesla ključ sam formatira.
Ni nam lahko...

Aha bom probal nasvetov. NE ta USB kluč ni moj. Je pršu zadnič prjati k men pa mi je reku zakva mu ne dela kluč pa sma neki probavala(jst pa nimam velik izkušenj glede le teh) in nč ni delal pa ga je kr pr men pustu. No na tisti disketi ni tistga programa, sm ga pa našu na netu. Sam tut če ni zaklenjen kluč mi noče tist odpret. Bom pa probu z varno particijo, pa bom vidu(sam najprej morem ugotovit kva to pomeni :D ) Ta program mi ne da opcije za nastavlat particije. Sam zaklenem lahko USB kluč pa geslo nastavim. To je vse :D Bom jutr sporočil kakršen koli napredek. Zaenkrat pa hvala!

Kluč deluje !!!:D Hvala še enkrat vsem za pomoč!!! Aja, določu sm password pol ga pa 3× narobe vpisu in mi je lepo formatiral USB. Namreč z Winsow ga prej nism mogu:\

Grimlord ::

Samo da dela tak kot more ;)
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB se ne zažene

Oddelek: Strojna oprema
121637 (1351) 2f4u
»

Na Usb ključ ne naloži datoteke (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6216601 (15940) s6c-gEL
»

Varno odstranjevanje strojne opreme

Oddelek: Operacijski sistemi
153805 (2468) darkkk
»

Linux na USB ključek brez swap oddelka

Oddelek: Operacijski sistemi
171374 (1223) Hux
»

usb kljuc z dvema "particijama"