Forum » Loža » Facebook
Luksi ::
Zdravo!
Mene pa zanima, če je kje opcija na Facebooku, da pogledaš (da se avtomatsko beleži), kdo si je ogledal tvoj profil?
Hvala in lp!
Mene pa zanima, če je kje opcija na Facebooku, da pogledaš (da se avtomatsko beleži), kdo si je ogledal tvoj profil?
Hvala in lp!
Luka
lymph ::
Ne, niti kakšna od miljonih aplikacij ne more tega narediti.
"Belief is immune to counter example."
Looney ::
Ja, mislim, da je ena, ja. Samo se ne spomnem na pamet katera. Vsaj videla sem, da, če si obiskovalec, da ti pokaže kolikokrat si si stran že ogledal, ne vem pa, če pokaže tudi lastniku profila.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
BigWhale ::
Kaj te pa briga, kdo je gledal tvoj profil? ;> Najbolj pomembno je to, da vsaka aplikacija tezi, da se 20 ljudem posljes spam... ;>
hamax ::
Neverjetno ja, kr naenkrat se je umiril. Prej se mi je v enem tednu nabral 200 povabil, zdej pa komi ksnega na dan dobim :D
Twixz ::
Yo, pri prijavi v Facebook me na treh različnih mailih vpiše v en profil. Na telefonu sem prijavljen v enega od teh treh mailov in tega bi rad uporabljal na računalniku. Maili so dost podobni (številka ali pika razlike).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20057 (6073) | galu |
» | Srd uporabnikov zaradi Facebookovih e-naslovovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9543 (6767) | Lonsarg |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127012 (107418) | Looooooka |
» | App Store zabeležil že 15 milijard prenosovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13976 (12431) | PrimozR |
» | Slike s Facebooka bolnico stale bolniškega nadomestilaOddelek: Novice / Zasebnost | 5745 (4071) | techfreak :) |