Forum » Operacijski sistemi » Vista - instalacija
Vista - instalacija
Some1Else ::
Lep pozdrav!
Imam problem, in sicer, nikakor mi ne uspe naložit viste na laptop. imam hp 6820s laptop in ko hočem naložit visto, se ustavi že na 3/4 loading files... kaj bi lahko bilo narobe?
Imam problem, in sicer, nikakor mi ne uspe naložit viste na laptop. imam hp 6820s laptop in ko hočem naložit visto, se ustavi že na 3/4 loading files... kaj bi lahko bilo narobe?
okoli 1min, potem se pa prižge črn screen pa piše da je pršlo do napake pr prepoznavanju diska, nej preverm vse zunanje naprave itd. xp mi je ratal naložit tko da sm disablu sata native mode, pr visti pa nevem kaj bi blo...
to je bla ena prvih stvari ki sem jih naredu, še microsoft sem klicu, pa mi je idiot reku naj odstranim plastiko iz PCMCIA slota če bo pomagal...
Skero ::
Some1Else ---> ti jo je ratal naložit?? ker jst bom tud kupu ga pa me zanima kaj kej meniš o njem pa kako kej dela?
LP
Skero
LP
Skero
moglasi ::
Vista original, sp1 na 6820s gre, ne dela pa "posebna" aktivacija, ki na drugih računalnikih deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP compaq 6820sOddelek: Operacijski sistemi | 2623 (2149) | Janac |
» | windows 7 - prenosnik hp 6820s gonilnikiOddelek: Operacijski sistemi | 3635 (2996) | amigo_no1 |
» | hp 6820sOddelek: Programska oprema | 1999 (1793) | moglasi |
» | Nakup prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2439 (1921) | detroit |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7641 (6372) | Gwanaroth |