» »

Hp pavilion dv 9640el iz serije dv9000 problemi

Hp pavilion dv 9640el iz serije dv9000 problemi

AglioAlio ::

Lep pozdrav!
V italiji sem kupil v naslovu omenjen računalnik. Prednaložena je bila italijanska vista home edition. Ker imam svoje licenčne XP Pro in sem sformatiral cel disk (vključno z restore particijo) in naložil XP-je. Se bojim da sem se zafrknlil, ker zdaj ne najdem driverjev za grafično, modem...
Brskam po netu po vsemogočih straneh a pravih driverjev ni, ob inštalaciji mi javlja napako da se driverji ne ujemajo z strojno opremo. Je možno da podpirajo komponente v tem računalniku samo Visto?

Hvala, lp

še to Grafična je geForce 8400m GS

fantje, a mi res noben ne more pomagat?
Ne dobim in ne dobim pravih driverjev.
Se mi zdi da sm naredil neumnost, kr nisem pustil viste gor. KAko je pa z garancijo na opremo, ker nekje sm zasledil da če tako sformatiraš zgubiš garancijo.

ant ::

za grafično se dobi neke neorigonalne driverje, verjetno pa bi tudi original pasali gor (s spletne)

garancijo sigurno ne izgubiš, brez skrbi

Poskusil sm že vse žive driverje, ampak nič mi noče delovat. Za znoret.
Kaj je važno po kakem zaporedju instaliram driverje. Recimo da mora prvo bit chipset driver, potem graphics driver ... ?

Nekje po netu sem prebral da ti novi hp prenosniki podpirajo samo sistem Vista, kar je katastrofa od katastrofe.

lp

vidim da mi ne bo uspelo.
Imam eno vprašanje. Ker sem sformatiral cel disk, vključno z tisto restore particijo, kjer pride vse naloženo, me zanima kako naj jaz spet naložim visto gor. Kaj sploh pride na tisti posebni particiji me zanima?

Imam na nalepki spodaj Serijsko številko od viste Home Premium ki je prišla predanložena na računalnik OEM verzija. A lahko snamem z neta to verzijo viste in napišem te serijske številke , al kako. KEr zraven računalnika ni nobenga cd-ja.

Prosim za pomoč, ker sem u hudi zagati.

Hvala, lp

fancy ::

zakaj si pa ne naložiš z neta angl verzije pa napises isto serijsko cifro?

Sicer pa poklič na microsoft.
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
TOSHIBA Satelite v L40-18W

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267432 (67024) Seljak
»

Medion akoya e7330 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
929322 (5913) Vorlon
»

HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjev

Oddelek: Operacijski sistemi
277654 (6385) Gwanaroth
»

PRENOSNIK - ACER 5920G vs. SOLONOTE FL90 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
506265 (4544) Zheegec

Več podobnih tem