» »

tualatin na 440bx

tualatin na 440bx

karafeka ::

kdo vse še uporablja tualatina na platah s čipovjem 440bx še dandanes? :)

ali3n ::

Men sta sicer obe Abitki že odleteli... Tulc pa še vedno tiktaka (hišni server) - neprekinjeno kakih 5 let.

Nekje se mi še valja adapter - tist kitajski, kupljen v Zagrebu (pred mnogimi leti je bila to "vroča roba", ker ni bilo potrebno modat s tankimi žičkami in izolacijo. Če ga kdo potrebuje mu ga odstopim za simbolično pivo.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Spajky ::

Moj 35% naviti neslišni komp še vedno dela bp kot ta_glavni desktop komp (sem vse kondiče na plati že zamenjal, ki so se napihnili po udaru strele k sosedu pred leti kljub prednapetostni). Le zakaj bi menjal, če mi Win98seLite delajo bp ko raketa za vse kar rabim! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

benqx ::

Že 5 let uporablam Abit BX RAID 133 in 1Ghz@1.2Ghz za DL, z orig. hladilnikom, nikol problemov.Na tej osnovni plošči ni bilo potrebno nobenega moda z žičkam, samo en pin na CPU-ju sem odlomu.

karafeka ::

Sem mislil, da nas je več :).

Pri men že okrog tri leta lavfa na abit bx6 1.3@1.5ghz, do zdaj brez problema (tok tok tok). Mosfete mam pa pasivno in aktivno hlajene :). To ti je plata ...

zupi ::

No meni tudi že kar nekaj let lavfa tulc 1.2G@1.6G na Abit bh6. Sicer sem moral že vse elektrolite zamenjat, ampak stvar lepo dela. Za obično delo čisto dovolj. Prejšnje leto sem prepričal še nov 160 giga disk da dela na tej abitki in da celega prepozna. Lepo da so ti proci še v uporabi.

lp

ali3n ::

Itak da še delajo; nekaj boljšega, kar je Intel kadarkoli naredil. :D
Se spomnim, kako sem tekel po zadnja 2 komada na Avtero...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Azrael ::

Tako, sem (končno) dobil 1.2GHz primerek iz neke odpisane pisarniške piksne, kot kaže zelo OC navdahnjen. 1.6GHz = 133MHz FSB (stabilen še pri 1.35V), pri 1.7GHz = 140MHz FSB, pa ga začenja svirati RAM (je deklariran kot PC66 in je to zanj že "rahlo" prehitro).

Matična Abit BH6 v1.1. Vemil T adapter in Slot1/S370 adapter iz Tech Trade.

Imam pa problem, ima mogoče kdo idejo, kako dodati Tualatin mikrokodo v BIOS? Odprl sem temo in če kdo ima kakšen uporaben nasvet ali link, naj napiše v omenjeno temo, da ne bomo tu off topic.
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dodajanje mikrokode v BIOS, kako?

Oddelek: Strojna oprema
151657 (1112) Azrael
»

Celeron 1300

Oddelek: Navijanje
262431 (1808) karafeka
»

Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )

14411390 (7728) Spajky
»

Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?

453099 (2071) sidney
»

Tualatin mod dela!!!

Oddelek: Navijanje
222374 (1822) GTi

Več podobnih tem