Forum » Strojna oprema » radeon x1950pro - problem
radeon x1950pro - problem
Goldee ::
Živjo!
Pred kratkim sem nabavil tole grafično, sedaj me pa zanima ali se zadeva pregreva? Koliko so dopustne temperature za to kartico? (sapphire) V igri mi namreč zadeva po 5 minutah igranja zablokira, potem je 15 sekund črn ekran, nato pa se slika (igra) ponovno pojavi. In to se potem ponavlja. Spremljal sem temperature in ne presežejo 75'C, ko je ful load. Ven mi meče v Call of Juarez, Crysis,... se pravi v strojno bolj požrešnih igrah, dočim pa recimo v C&C Generals zadeva deluje brez problema. Kaj je narobe s to kartico? Se res pregreva ali problem tiči kje drugje? (aja, napajanje je zadostno - 550W)
Thanks za info.
Pred kratkim sem nabavil tole grafično, sedaj me pa zanima ali se zadeva pregreva? Koliko so dopustne temperature za to kartico? (sapphire) V igri mi namreč zadeva po 5 minutah igranja zablokira, potem je 15 sekund črn ekran, nato pa se slika (igra) ponovno pojavi. In to se potem ponavlja. Spremljal sem temperature in ne presežejo 75'C, ko je ful load. Ven mi meče v Call of Juarez, Crysis,... se pravi v strojno bolj požrešnih igrah, dočim pa recimo v C&C Generals zadeva deluje brez problema. Kaj je narobe s to kartico? Se res pregreva ali problem tiči kje drugje? (aja, napajanje je zadostno - 550W)
Thanks za info.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
jericho ::
Tak problem sem imel tudi sam z Radeonom samo, da je moja bila Gigabyte. Nimaš kej razmišlat, uveljavi garancijo (če jo imaš) in ti jo morajo zamenjati. Jaz sem dobil v zamenjavo na izbiro 2600XT ali 8600GT, vzel sem slednjo, ker 1950pro ne prodajajo več.
dejansan ::
bolj slaba zamenjava tole jericho
drugače pa Goldee sem imel podoben primer, če imaš garancijo jo uveljavi
drugače pa Goldee sem imel podoben primer, če imaš garancijo jo uveljavi
dejansan
1950pro ::
No mogoč vpu recover bi blo fajn met vklopljen, da res ne pride do kakega pregretja :( . Drugače sem pa tudi sam imel 1950pro od sapphira, vendar z Zalmanovim hladilnikom fs-v7 fatal1ty, in dodoatnim hlajenjem za vrm čipe, in temp. gpu-ja nikoli ni presegla 53°c, v full loadu, tudi navita na 621/1580 ne :) .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test 4850 ter 3870Oddelek: Strojna oprema | 4502 (2745) | krho |
» | ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 28454 (18393) | smarty |
» | Hlajenje za grafično x1950proOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2004 (1455) | DJ MartiNi |
» | Radeon X1950PRO - oc totaly 0mhzOddelek: Navijanje | 2826 (1785) | 1950pro |
» | Hitra IN hladna grafična?Oddelek: Kaj kupiti | 1397 (1025) | Markoff |