Forum » Pomoč in nasveti » DVD ne bere. prooosim pomagajte
DVD ne bere. prooosim pomagajte
dean211 ::
Imam prenosnik toshiba sattelitepro l40.. normalno mi prebere vse cdje in Originalne dvdje. Nikakor pa ne gre prebrati/zapisati dvdja... ko dam kak neoriginalen dvd notr kr nekaj praska pa se zaletava pa piska, kot bi ga ne moglo pognati...
Do pred kratkim mi je vse normalno delovalo... Nisem nalagal nobene nove programske opreme, odinstaliral sem nove popravke, na novo instaliral nerota, na novo naložil gonilnike pa vse isto... Je pa res da sem pred temi tezavami poskusil prebrat nek slabo zapečen dvd, ki je sprva normalno delal, potem pa kr zastekal zato sm ga odstranil...
Gre pa za Vindovs visto. buisnes ed. PROOOSIM POMAGAJTE....
Do pred kratkim mi je vse normalno delovalo... Nisem nalagal nobene nove programske opreme, odinstaliral sem nove popravke, na novo instaliral nerota, na novo naložil gonilnike pa vse isto... Je pa res da sem pred temi tezavami poskusil prebrat nek slabo zapečen dvd, ki je sprva normalno delal, potem pa kr zastekal zato sm ga odstranil...
Gre pa za Vindovs visto. buisnes ed. PROOOSIM POMAGAJTE....
blackbfm ::
DVD enota je verjetno fuč. Najboljše da greš po novo, če jo rabiš. Pri punci je bla ista fora, s tem da ji je sčasoma prenehal brat vse dvdje, se pravi originalne in doma zapečene..cdje pa še kar bere.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "garancija" na cd-jeOddelek: Zvok in slika | 2567 (2177) | badabim |
» | Težave z DVD pekačemOddelek: Strojna oprema | 1337 (1083) | *Sally* |
» | HD-DVD pridobiva?Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6272 (4504) | Stepni Volk |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6551 (5167) | pingo76 |
» | Kaj je narobe z mojim 40x teacom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1216) | jRk0 |