Forum » Pomoč in nasveti » Forum in težave
Forum in težave
Zimavc ::
Pozdrav,
S prijateljem imava forum odprt na mojforum.On je administrator jaz sm sam administrator. Do predvčerajšnega je bilo prijavljenih 9 folka. Vse štima, ko sem včeraj čisto po naključju kliknil na seznam uporabnikov in ugotovil da jih je prijavljeno samo 7. Prašem frenda če je on kaj delitaw in reče da ne. Se vem da je noob vprašanje, ampak vseeno kakšna ideja
lp
S prijateljem imava forum odprt na mojforum.On je administrator jaz sm sam administrator. Do predvčerajšnega je bilo prijavljenih 9 folka. Vse štima, ko sem včeraj čisto po naključju kliknil na seznam uporabnikov in ugotovil da jih je prijavljeno samo 7. Prašem frenda če je on kaj delitaw in reče da ne. Se vem da je noob vprašanje, ampak vseeno kakšna ideja
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8 inštalacija????Oddelek: Operacijski sistemi | 1354 (1182) | KTr1sk |
» | Office 2007Oddelek: Programska oprema | 3788 (3136) | javr |
» | win xp- težave pri instaliranju gonilnika za wlan zaradi pravic kot administrator- PROddelek: Operacijski sistemi | 1711 (1711) | Sc0ut |
» | Uporabniški računOddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (1127) | Muzo |
» | dostop do računalnikov v mreži - vedno do njih z geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 1605 (1273) | ToniT |