Forum » Kaj kupiti » Mimovrste
Mimovrste
srus ::
Glede Smart! natega sem poslal vprašanje še na Mimovrste, bomo videli kaj odgovorijo.
Drugače pa:
- kot sem napisal zgoraj je izdelek označen z "Smart! Nakupujte z brezplačno dostavo"
- da, obstaja spodnja meja za brezplačno dostavo (12,90 EUR), ampak cena izdelka je dovolj visoka, da se kvalificira za Smart! brezplačno dostavo
So včeraj odgovorili, da je šlo za napako in da bodo popravili spletno stran. Danes je že urejeno. Pohvalno.
8Bit ::
Ima kdo kaj več informacij glede krovne firme Allegro pri nas?
Menda nekaj pripravljajo: www.allegro.si
Mogoče bo to namesto mimovrste...
Menda nekaj pripravljajo: www.allegro.si
Mogoče bo to namesto mimovrste...
c3p0 ::
A niso oni lastniki MV? Sicer sem že direktno od njih naročal iz Poljske, ogromna ponudba, OK cene.
8Bit ::
Drži, oni so menda lastniki mv.
Zato je nekam čudno, da sedaj sami še nekaj novega pripravljajo...
Ali pa je s tisto napovedjo mišljen kar mimovrste.
Zato je nekam čudno, da sedaj sami še nekaj novega pripravljajo...
Ali pa je s tisto napovedjo mišljen kar mimovrste.
V-i-p ::
Ni menda, so sigurno lastniki, saj še ikona na telefonu to pove. Mimovrste by Allegro.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
opeter ::
Kaj menite, ali bodo vzporedno furali dve trgovini? Ali pa enostavno ukinili dobro uveljavljeno blagovno znamko Mimovrste? No, saj Shoppster je naredil podobno.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Če komu prav pride (klime bodo poceni): https://www.mimovrste.com/maribor-otvor...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
paradajzos ::
Če komu prav pride (klime bodo poceni): https://www.mimovrste.com/maribor-otvor...
Pridite v Maribor in se med sabo stepite za 5 iPhonov 15. hahaha, bolano.
Levakarski forum. Moderiranje prolevakarsko.
Prikrito so proruski, tako kot naša oblast.
EU FIRST!
EU FIRST!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()
BlackAdder ::
Nekaj v poduk glede dostave v paketomate GLS: če je izbrani paketomat "poln", vam bodo dostavili v drug paketomat. Torej namesto v npr. 100 metrov oddaljen paketomat v kilometer ali morda še več oddaljen paketomat. In da je ironija še večja, te dostave GLS kljub pritožbi noče spremeniti. Na Mimovrste bi morali resno razmisliti o izbiri takšnega partnerja.
BlackAdder stroke again!
Magic1 ::
Verjetno bodo morali uvesti kakšno opcijo izbire, da želiš dostavo le v določen paketomat. Pač bo verjetno dlje trajal, če bo naval na točno določenega.
Magic
BlackAdder ::
Pa saj je opcija izbire - navedeni so vsi paketomati in logočno izbereš najbližjega.
BlackAdder stroke again!
Horas ::
ali pa tri 2 trafiko. ali petrol.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Ebu Bekr ::
Spoštovani kupec,
obveščamo vas, da je danes minilo 30 dni od odprtja vašega reklamacijskega naloga 2
Želimo vas seznaniti, da je vaš artikel še vedno v reševanju pri pooblaščenem servisu, kateri ima za razrešitev reklamacije, od današnjega dne, še največ 15 dni.
V kolikor vaša reklamacija s strani pooblaščenega serviserja ne bo razrešena v največ 45 dneh od odprtja reklamacije, vam bomo v naslednjem obvestilu poslali nadaljnje možnosti, ki vam zakonsko kot potrošniku pripadajo.
V kolikor ste bili obveščeni že prehodno obveščeni o posebnostih vaše reklamacije (npr. izven garancijsko popravilo, zavrnjena garancija ipd.), smatrajte to obvestilo kot brezpredmetno.
Obvestilo je sistemsko in nanj ne odgovarjajte.
Prijazen pozdrav,
ekipa mimovrste =)
obveščamo vas, da je danes minilo 30 dni od odprtja vašega reklamacijskega naloga 2
Želimo vas seznaniti, da je vaš artikel še vedno v reševanju pri pooblaščenem servisu, kateri ima za razrešitev reklamacije, od današnjega dne, še največ 15 dni.
V kolikor vaša reklamacija s strani pooblaščenega serviserja ne bo razrešena v največ 45 dneh od odprtja reklamacije, vam bomo v naslednjem obvestilu poslali nadaljnje možnosti, ki vam zakonsko kot potrošniku pripadajo.
V kolikor ste bili obveščeni že prehodno obveščeni o posebnostih vaše reklamacije (npr. izven garancijsko popravilo, zavrnjena garancija ipd.), smatrajte to obvestilo kot brezpredmetno.
Obvestilo je sistemsko in nanj ne odgovarjajte.
Prijazen pozdrav,
ekipa mimovrste =)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ebu Bekr ()
denabiker ::
Spet slabe izkušnje s to trgovino, pred 14 dnevi naročujem: artikel na zalogi, možen takojšen oseben prevzem bla bla, nič naročim pa na GLS misleč saj bo naslednji dan.... pa ni in nič pa non stop obvestila da niso artikle uspeli pripraviti bla bla...do ene 6 dni nazaj, ko so pisali da je le pošiljka pripravljena in da so preko GLS odpremili na naslov. PA spet nič več obvestil, kličem 2 x, pa mi vedno rečejo se bodo pozanimali in mi javili in spet nič.
In podobne slabe izkušnje imajo tudi znanci. Zelo se je poslabšala ta trgovina. Tudi odnos do strank je v stilu jebi veter.
In podobne slabe izkušnje imajo tudi znanci. Zelo se je poslabšala ta trgovina. Tudi odnos do strank je v stilu jebi veter.
Zato pa jaz, če že, na MV naročim samo še po povzetju. Sem parkrat naročil, plačal s kartico in potem dobil obvestilo, da je zamuda pa bla bla in bla ... tako pa se mi yebe za njih. Če dobim obvestilo o zamudi, gladko naročim drugje. Sem pogledal v app: storniranih 11 naročil in dostavljeno 1 naročilo :).
matic492 ::
Kaj vi naročujete, da vam toliko stornirajo? Meni so od leta 2015 stornirali samo 1 naročilo, ker izdelka ni blo več na zalogi pri dobavitelju.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Gregor P ::
Morda tiste redke produkte, ki jih več ne proizvajajo in so dosegljive le še manjše količine, ali pa kakšne diskontne ponudbe, kjer sta vsem na voljo le še dve škatli oz. povedano drugače produkta dejansko ni več na (našem) trgu začuda ga je pa še vedno mogoče naročiti, le da gre naročilo v prazno
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
dr.Akula ::
Samo kot kontra, jaz zaenkrat nimam slabih izkušenj. Resda naročam parkrat na leto in še to večinoma v paketomat.
ni podatka
Kaj vi naročujete, da vam toliko stornirajo? Meni so od leta 2015 stornirali samo 1 naročilo, ker izdelka ni blo več na zalogi pri dobavitelju.
Saj mi ne stornirajo oni, jaz storniram in označim razlog: dostava traja predolgo.
BCSman ::
Wtf gledam nek napihljiv bazen v vrednosti 15eur, 5+ zaloga v njihovem skladišču, pa je standardna dostava na dom 9,99eur!?
_Denny_ ::
Zgleda imajo dobavitelje po novem na Kitajski, ker si drugače ne morem razlagati 14-dnevne čakalne dobe za kuhalno ploščo, ki bi naj bila na zalogi. Storno in naročilo druge ne pride v poštev, ker je "na zalogi" samo indukcija...ni mi do menjavanje posode, poslušanje tuljenja ventilatorja in zafrkavanja z nepotrebnimi "futurističnimi" touch kontrolami. Danes je zadnji dan predvidenega datuma dostave in ima stvar še vedno status priprave pošiljke, tako da zvečer pričakujem rafal sporočil kako artikla niso uspeli poslati.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
solatjek ::
Spet slabe izkušnje s to trgovino, pred 14 dnevi naročujem: artikel na zalogi, možen takojšen oseben prevzem bla bla, nič naročim pa na GLS misleč saj bo naslednji dan.... pa ni in nič pa non stop obvestila da niso artikle uspeli pripraviti bla bla...do ene 6 dni nazaj, ko so pisali da je le pošiljka pripravljena in da so preko GLS odpremili na naslov. PA spet nič več obvestil, kličem 2 x, pa mi vedno rečejo se bodo pozanimali in mi javili in spet nič.
Skoraj enaka izkušnja. Naročim, plačam, po 20 dneh nič. Kaže predano prevozniku, prevoznik pravi, da ima samo najavo in še ni bilo predano. Dvakrat kličem, preverjajo, ugotovijo, da je prišlo do poškodbe in njihov partner ne bo ponovno poslal in da je naročilo že stornirano in naj ponovno naročim.
Želim ponovno naročiti, nakar vidim, da ni stornirano in storniram sam. V 10 minutah dobim odgovor, da ne morem stornirati, saj je predano prevozniku. Kličem prevoznika, nič niso dobili. V glavnem zelo negativna izkušnja, ki bo zagotovo zelo vplivala na nadaljna naročila pri Mimovrste=(
Sem jih pa upošteval in ponovno naročil - na Amazonu!
Točno zaradi tega (kar sta omenila predhodnika) jaz na MV, če že naročim, naročim samo še po povzetju. Bom jaz plačal, pol pa čakal dva tedna, pa gnar nazaj pa sem pa tja... naj se jebeyo. Če vidim, da ne bo, kot obljubljeno pač vzamem drugje, njihov paket pa prekličem. Lahko pa pozabim in ga ne prekličem, sry.
Invictus ::
Na MV sam osebni prevzem.
Našim dobaviteljem zaupam točno 0.
Če ni na zalogi, je vseeno če naročim na amazon.de.
Našim dobaviteljem zaupam točno 0.
Če ni na zalogi, je vseeno če naročim na amazon.de.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Kurzweil ::
Grem na Mimovrste in naklikam nekih 12 izdelkov. Prej nisem pozoren, zato pa v košarici vidim, da je od teh 12 izdelkov, kar 11 od partnerjev (partneska zaloga piše, to be precise). Torej 12 izdelkov od 11 različnih partnerjev...
Prvo, ko povsod določim, da bo imel dostavo na dom, mi na koncu te opcije ne pusti.
Če paket združim ali ne... vrednost vseh izdelkov je 236EUR, s poštnino pa 294EUR, torej več kot 50EUR poštnine, no skoraj 60EUR. A je to normalna praksa pri Mimovrste?
Seveda sem najprej pisal na support, ampak odgovora ni že 4 dni oz. 4 delovnike, čeprav piše, da rabijo max 48 ur
Je to normalno?
Prvo, ko povsod določim, da bo imel dostavo na dom, mi na koncu te opcije ne pusti.
Če paket združim ali ne... vrednost vseh izdelkov je 236EUR, s poštnino pa 294EUR, torej več kot 50EUR poštnine, no skoraj 60EUR. A je to normalna praksa pri Mimovrste?
Seveda sem najprej pisal na support, ampak odgovora ni že 4 dni oz. 4 delovnike, čeprav piše, da rabijo max 48 ur
Je to normalno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
dr.Akula ::
Vsak partner najbrž pošlje "od sebe" in zato vsakemu moraš posebej plačati poštnino. Kot amazon in 3rd party prodajalci (tam kjer je "Sold by" in "Dispatched from" oboje 3rd party), kjer oni določijo ceno poštnine.
ni podatka
Vsak partner najbrž pošlje "od sebe" in zato vsakemu moraš posebej plačati poštnino. Kot amazon in 3rd party prodajalci (tam kjer je "Sold by" in "Dispatched from" oboje 3rd party), kjer oni določijo ceno poštnine.
To sicer vse razumem in tudi sicer lepo piše, pri katerem je koliko poštnine. Mi je pa bizarno, da je praktično 1/5 zneska poštnina. Bi človek pričakoval, da imata ta dva parnerja vsaj kak deal, da bi bilo to ceneje, ampak zgleda jim je povsem vseeno. Najbolj bizarno je, da je ponekod poštnina kakšnega izdelka višja, kot je cena samega izdelka.
Pa seveda hotel sem izpostavit, da support ne jebe, ni odgovora že 4 delovne dni + 2 dni vikenda.
Mi ni panike, pač kenslam naročilo, ker še lahko, je pa smešno in žalostno, kar se supporta tiče, da ne jebejo 5%...
Invictus ::
Pač ne naročiš, boli te...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
Pač ne naročiš, boli te...
Sej tako tudi bo... zdej pa si predstavljaj, da ne združiš paketa... če imaš srečo, to pomeni 11 dostav.
Pač partnerji pošiljajo direkt do kupca, torej Mimovrste ne počne tukaj nič, ker sicer bi jim bilo nenormalno ceneje, če bi jim ta partner 1x dnevno pripeljal cel shitload stvari, ki jih je folk kupil na mimovrste... potem ne bi plačal dostave 5€, za ne vem... 3€ vreden gel za tuširanje (izmišljen izdelek)...
estons ::
To bi za kupce bilo bolje, ampak Mimovrste bi moral sprejemati pošiljke (=ljudi), jih nekam odložiti (=prostor), pregledati kateri grejo kam in jih združiti (=ljudi), skratka nakopali bi si cel kup stroškov, ki jih zdaj prevzamejo kupci in partnerji.
Bellzmet ::
Včasih, na začetku je bil Mimovrste samo internetna trgovina in vse kar si kupil si kupil od njih.
Sedaj pa je postal tudi marketplace, kar pomeni, da imajo sedaj tržnico na kateri raznovrstni prodajalci prodajajo svojo robo, mimovrste pa vzame provizjo. In vsak od prodajalcev ima svojo dostavo, kvaliteto, cene, itd. Se pravi je Mimovrste samo posrednik v tem primeru.
Od "partnerske prodaje" je pomoje bolje, da se gre direkt na njihovo stran, bo verjetno ceneje kot na mimovrste.
Sedaj pa je postal tudi marketplace, kar pomeni, da imajo sedaj tržnico na kateri raznovrstni prodajalci prodajajo svojo robo, mimovrste pa vzame provizjo. In vsak od prodajalcev ima svojo dostavo, kvaliteto, cene, itd. Se pravi je Mimovrste samo posrednik v tem primeru.
Od "partnerske prodaje" je pomoje bolje, da se gre direkt na njihovo stran, bo verjetno ceneje kot na mimovrste.
Pa saj imajo za to skladišča, logistične centre... ne bom pa pametoval, ker seveda že imajo svojo računico. Saj bi rekel, da bi lahko poštnine pretvorili v marže, pa tega bufferja več ni, ker so že tako dragi.
Pač debilno, da plačaš 30% naročila za poštnino. In da support ne odgovori...
Pač en hiter feedback, ne da se mi delat neke revolucije... pač skenslal naročilo, pa tudi sicer ne vem, kdaj, če sploh, še kaj naročim pri njih... ponavadi naročim, ker imajo nekako največjo širino, pa čeprav so dražji, kar še vzamem v zakup...
Vem pa, da nekoč ni bilo tako, da so bili samo partnerji in da si dobil praktično vsak izdelek od drugega... tega je seveda vedno več, ker lahko tako na videz ponudijo več izdelkov, pri čemer pa dejansko nimajo nič, razen same platforme za prodajo....
Če pa bi naročil pri njih 12 kosov pohištva (lahko tudi manjšega) in bi ti bili pri 11 partnerjih, pa bi za vsakega plačal 14€, kot je temu primer pri eni manjši mizici, ki sem jo tudi med drugim naročil. Torej to bi potem bilo 154€ za poštnino
Pač debilno, da plačaš 30% naročila za poštnino. In da support ne odgovori...
Pač en hiter feedback, ne da se mi delat neke revolucije... pač skenslal naročilo, pa tudi sicer ne vem, kdaj, če sploh, še kaj naročim pri njih... ponavadi naročim, ker imajo nekako največjo širino, pa čeprav so dražji, kar še vzamem v zakup...
Vem pa, da nekoč ni bilo tako, da so bili samo partnerji in da si dobil praktično vsak izdelek od drugega... tega je seveda vedno več, ker lahko tako na videz ponudijo več izdelkov, pri čemer pa dejansko nimajo nič, razen same platforme za prodajo....
Če pa bi naročil pri njih 12 kosov pohištva (lahko tudi manjšega) in bi ti bili pri 11 partnerjih, pa bi za vsakega plačal 14€, kot je temu primer pri eni manjši mizici, ki sem jo tudi med drugim naročil. Torej to bi potem bilo 154€ za poštnino
MV sem popolnoma opustil (bil VIP včasih). Prej sem reševal tako, da pač nisem vzel nič od partnerjev. V povzetku nakupa se je lepo videlo, če sem prej spregledal.
Zdaj pa tako amazon, le počakaš da se nabere tistih 60 al 70 EUR. Imajo pa tudi partnerske nakupe z ločeno poštnino, le da je tega precej manj.
Zdaj pa tako amazon, le počakaš da se nabere tistih 60 al 70 EUR. Imajo pa tudi partnerske nakupe z ločeno poštnino, le da je tega precej manj.
Lej, se hočejo it Amazon stil. Torej da imajo vse možno, na stotisoče izdelkov. Tudi tam imaš partnerske izdelke, vendar v velikem delu izdelkov Amazon prevzame distribucijo in to nato šteje v brezplačno poštnino.
Na Mimovrste se ti itak ne splača gledat partnerskih izdelkov, ker so že v osnovi veliko dražji. Pa še poštnina.
Na Mimovrste se ti itak ne splača gledat partnerskih izdelkov, ker so že v osnovi veliko dražji. Pa še poštnina.
Magic
MV sem popolnoma opustil (bil VIP včasih). Prej sem reševal tako, da pač nisem vzel nič od partnerjev. V povzetku nakupa se je lepo videlo, če sem prej spregledal.
Jaz sem imel neko navado, da sem 1-2 na leto kupoval na Mimovrste, torej tisto, ko sem si vzel en večer, šel po hiši in gledal kaj rabim... pač res vse kar si lahko zamisliš. Fino je bilo, ker si bolj kot ne dobil vse na enem mestu. Pa sem nekako vzel v zakup, da je Mimovrste drag. Je pa tole s partnerji res debilno.
Včasih je bilo teh parnerjev za vzorec, sedaj pa ima praktično vsak izdelek oz. vrsta izdelka drugega partnerja in potem poleg že tako dragega naročila, plačaš še zelo drago poštnino. Ne hvala.
Za nemeček pa še nobenega odgovora, ko sem jih kontaktiral. Sem pa jih kontaktiral še 2. par dni po tem, ko ni bilo odziva, pa tudi sedaj nič. Kot da imam opravka z Extreme Digital, ki pa na srečo ne obstaja več.
Sem zaključil z Mimovrste za vedno!
Ja, kot VIP se je splačalo vzet npr. kake baterije, ki jih nimajo ravno v hoferjih, pa je prišlo čez dan-dva. Pošta pa zdaj itak namerno bremza vse pošiljke, ki niso prednostne, tako da je še ta prednost šla stran.
Amazon pa seveda ve, da je hitra dostava ključ. Zadnjič sem dobil že po dveh dnevih pošiljko, se pa ne čudim, če bo kmalu za bolj pogoste artikle 1 dan. IMO zbirajo bazo rednih kupcev in bo potem kakšna hala nastala tudi pri nas (če bo le šlo skozi birokracijo).
Amazon pa seveda ve, da je hitra dostava ključ. Zadnjič sem dobil že po dveh dnevih pošiljko, se pa ne čudim, če bo kmalu za bolj pogoste artikle 1 dan. IMO zbirajo bazo rednih kupcev in bo potem kakšna hala nastala tudi pri nas (če bo le šlo skozi birokracijo).
Najbolj bizarno je to, da sta se zgodili dve stvari naenkrat. Mimovrste je pojačal cene in količino partnerske robe, podoben čas pa je Amazon uvedel brezplačno poštnino. Totalen umor MM. Zdaj skočim tja le po kaj na zalogi v poslovalnici, ali kaj ogromnega, kar težko naročiš iz Nemčije. Npr. TV ali gospodinjski aparat, če je seveda cena primerna.
Magic
Pa še ena bizarna stvar, ki sem jo zasledil v tem trenutku... v tistem paketu, ki sem ga prej omenil je tudi ena manjša klubska mizica. Na Mimovrste je bila poštnina od 11-14€ odvisno od dostave. Ta partner od Mimovrste od katerega potem jaz to dobim je VidaXl. Tam je taista miza 10€ ceneje, kar je razumljivo, ker očitno Mimovrste vzame teh 10€ marže. Kar pa je bolano je, da ima VidaXl za to klubsko mizico brezplačno dostavo
Tudi dotaknem se ne vem Mimovrste. Kakšno odiranje...
Tudi dotaknem se ne vem Mimovrste. Kakšno odiranje...
paradajzos ::
Nedolgo tega naročil na Mimovrste in pozabil pogledat na Amazon.de. Mimovrste 30% dražje. Nikoli več.
Levakarski forum. Moderiranje prolevakarsko.
EU FIRST!
EU FIRST!
Poljaki so jo kupili in zdaj hočejo hitro kupnino nazaj zaslužit.
In si kopljejo grob... mene so že izgubili, kar niti ni nek faktor, ampak glede na izjave, niti nisem edini.
Ne vem pa, kakšne so kaj alternative. Itak, če je le mogoče se vzame na Amazon, eBay, včasih je kaj smotrno tudi na AliExpress...
Če pa je iz kakšni priročnih razlogo bolje kupit pri nas (recimo velik obseg ali teža), pa so alternative?
Se pa definitivno ne dotaknem več Mimovrste...
delavec44 ::
Za nemeček pa še nobenega odgovora, ko sem jih kontaktiral. Sem pa jih kontaktiral še 2. par dni po tem, ko ni bilo odziva, pa tudi sedaj nič. Kot da imam opravka z Extreme Digital, ki pa na srečo ne obstaja več.
Kakšen odgovor pa sploh pričakuješ? Če misliš, da ti bodo združili pošiljke, ne bodo.
Partnerska se pa splača edino kakšna iz tujine, ki direkt ne pošilja in če je res poceni izdelek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Ma niti ne pričakujem nekega odgovora, bolj sem hotel dati feedback, kakšen crap je postal Mimovrste z 90% partnerskih dealov in praktično brez supporta...
Sicer pa ne vem, glede alternativ... kakšen shoppster ali kaj tretetjega?
Bom mogoče probal na kakšen shoppsterju, da vidim kakšna je izbira, kakšna se cene v primerjavi z Mimovrste in še posebej, kolkiko je tega partnerskega sodelovanja pri Shoppsterju oz. to mi je vseeno, če je poštnina vsaj 50% nižja.
Sicer pa ne vem, glede alternativ... kakšen shoppster ali kaj tretetjega?
Bom mogoče probal na kakšen shoppsterju, da vidim kakšna je izbira, kakšna se cene v primerjavi z Mimovrste in še posebej, kolkiko je tega partnerskega sodelovanja pri Shoppsterju oz. to mi je vseeno, če je poštnina vsaj 50% nižja.
_Sajmon_ ::
Tako kot že razmišlja Kurzweil in še kdo, vabljeni vsi, ki ste rekli NE mimovrste, da navedete kakšne alternative ste našli. Jaz še kupujem na MV, gledam pa da je na zalogi, da je dobavitelj MV in da je cena dovolj ugodna. Nimam slabih izkušenj - sem ter tja se je nabava zavlekla, a ne pretirano. Vsekakor mi prav pride prevzem na prevzemnem mestu, ki je blizu stanovanja. Del nakupov opravim na amazon.de, a pogoj je, da naberem dovolj robe, da ni poštnine. Kar pa ni vedno enostavno. Večino stvari je tam ceneje kot pri nas, kar že vsi vemo. Tudi na shopsterju sem par stvari kupil - prevzem je dovolj blizu, a rabim avto. Večinoma je nekaj eur cenejši kot MV, a včasih to ni dovolj dober razlog za nakup - raje vidim da se sprehodim do paketomata, ker itak imam pri MV za eno leto zastonj. Enaa praktično ne gledam več, drugi ponudniki pa pridejo v poštev za kako robo, ki je nikjer ne najdem.
Aja, pa pri Notinotu kupujem.
Aja, pa pri Notinotu kupujem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Sajmon_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 55492 (21689) | V-i-p |
» | Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51732 (32554) | PoStrah |
» | enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30678 (22004) | technolog |
» | Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 174741 (159571) | zoot |