» »

Mimovrste

Mimovrste

««
28 / 91
»»

APPluk ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: APPluk ()

Bekiiiii ::

APPluk je izjavil:

Gre pa za pasje brikete 15kg, tako da ni večji paket:|

Katere brikete pa kupujes to?

https://www.mimovrste.com/suha-hrana-ps...
Morem malo probat kaj psu paše, ko sem imel Taste of the Wild, se je malo zredil :D, na nekatere pa je alergičen :(, če pa kupiš pri veterinarju pa so cene zeloo visoke

Curly ::

Tudi jaz enkrat nisem mogel poslati preko dpd, odgovor je bil:"Večje pakete za nas dostavlja le Pošta Slovenije, saj DPD nima te možnosti."
Šlo je za 2 gumi sava r15/ 65 195, tako da velikost bi bila podobna eni večji vreči briketov.

weby ::

Meni s to hrano ponudi DPD dostavo...
Bolj kot to me zanima tvoj screenshot izbire načina dostave in plačila. Testirajo nov layout?

MaticKregar ::

Danes želim naročiti industrijski sesalec, ki ga imajo v dnevni ponudbi. Ko sem na zadnjem koraku, vidim , da je dodan 1 eur, doplačilo za plačilo z gotovino. What? Skenslal naročilo, mislim , kaj se ne bojo še spomnil....

pero50 ::

To je "maslo" pošte slovenije. Računa 1.05€ za nakazilo denarja preko upn obrazca.

Furbo ::

MaticKregar je izjavil:

Danes želim naročiti industrijski sesalec, ki ga imajo v dnevni ponudbi. Ko sem na zadnjem koraku, vidim , da je dodan 1 eur, doplačilo za plačilo z gotovino. What? Skenslal naročilo, mislim , kaj se ne bojo še spomnil....

Če imaš osebni prevzem, ni doplačila za cash, pozabil si omeniti, da si naročaš na dom, to pa ni potem zastonj.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Seveda na dom, poštnina je zastonj, ker je artikel v ponudbi dneva. Ta "strošek" je na novo in nima veze s poštnino...

shadeX ::

To je od skoz ampak razlika je sedaj ta ker je poštnina zastonj, prej pa je bila ta postavka všteta v samo poštnino. Odkar sem VIP in je poštnina zastonj, se obračunava tudi ta strošek katerega ti sedaj omenjaš, prej ko poštnina ni bila zastonj pa te postavke ni bilo (je pa bila všteta v ceno kakor sem že omenil).

Torej nič novega. Isto je če ti pošiljaš nekomu paket z gotovinskim plačilom. To vzame pošta, ker denar se pač ne nakaže sam od sebe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

fireX88 ::

si mogoče poskusil s DHL-om? Kadar sem izbral opcijo DHL in plačilo po prevzemu nisem dodatnih provizij plačeval!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Vedno dam dhl, še par dni nazaj sem naročal , pa ni bilo tega stroška...

si mogoče poskusil s DHL-om?

Si mislil DPD? Meni se še vedno pokaže postavka "Doplačilo za gotovinsko plačilo".

Ja, dpd.

Da,dpd.. Ok verjetno imam to zastojn ker sem vip..sicer pa sesalec kosta 150EUR, ti se pa tukaj obremenjujes za dodatnih 1,05EUR...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

Poslušaj prijatelj. Na mimovrste naročujem vse, kar ni povezano s hrano. Če ti povem , da vsak mesec naročim vsaj 2 krat, potem me ta 1 eur zelo zmoti. Že 3 leta sem vip in gre se tudi za način. Sploh pa plačilo z gotovino= 1 eur? Rajši bi napisali, karkoli drugega, stroški skladiščenja npr lol

D3m ::

Poslušaj mene.

To so stroški skladiščenja.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ce si vip, bi potem moral imeti dpd placilo ob prevzetju zastonj...prijatelj

FireX ne zna brati, ali pa se dela malo bebčka...

MaticKregar je izjavil:

FireX ne zna brati, ali pa se dela malo bebčka...

oboje

MaticKregar je izjavil:

Poslušaj prijatelj. Na mimovrste naročujem vse, kar ni povezano s hrano. Če ti povem , da vsak mesec naročim vsaj 2 krat, potem me ta 1 eur zelo zmoti. Že 3 leta sem vip in gre se tudi za način. Sploh pa plačilo z gotovino= 1 eur? Rajši bi napisali, karkoli drugega, stroški skladiščenja npr lol

Tale prijatelj MaticKregar pa ne ve kaj je napisal, ali pa se dela samo malo bebčka...

Mimovrste ti po novem sam določi dostavo, je nemoreš izbirat (DPD ali Pošta Sloveniji), in ti ob njihovi izbiri avtomatsko dodajo 0,99€ za Pošto Slovenije!
Vsaj tako so mi razložli, je pa butasto ker sem moral osebno po paket na pošto, ker me v času dostave ni bilo doma, drugače pa mi ga DPD pripelje na kraj, kjer sem pač takrat;)

je nemoreš izbirat (DPD ali Pošta Sloveniji),

Seveda lahko izbiraš.

Mogoče imaš staro verzijo, poglej sliki na vrhu strani, ki sem ju prilepil in nikjer in mogoče izbirat načina dostave.

Seveda lahko izbiraš kdo ti dostavi. Strošek je na novo ustvarjen in kot je napisal APPluk. Vsaj tako so mu "razložili". Plačilo z gotovino, +1 eur.

Mogoče imaš staro verzijo, poglej sliki na vrhu strani, ki sem ju prilepil in nikjer in mogoče izbirat načina dostave.

Odvisno od izdelka. Nekatere DPD ne vozi. Daj v košarico kak drug artikel po možnosti manjši.

Blumper ::

Ma to z dostavo je postala katasteofa. Ze par let vip uporabnik, ampak sedaj verjetno pošta zbiva ceno storitve samo da dobi več dela moram jaz na pošto in tam seveda čakat v vrsti, pol pa ni več mimovrste he he he...

weby ::

MaticKregar je izjavil:

Seveda lahko izbiraš kdo ti dostavi. Strošek je na novo ustvarjen in kot je napisal APPluk. Vsaj tako so mu "razložili". Plačilo z gotovino, +1 eur.

Strošek 0,99€ pri plačilu po povzetju je že več kot eno leto, to je zate novo? :D

Če se hočeš izognit strošku pač plačaj s kartico takoj, ko oddaš naročilo... meni je to še bolje, ker ne rabim potem pazit, da imam pri sebi dovolj gotovine, preden pride poštar.

Kot sem napisal. Pa redno naročam, 3 leta že vip. Prvič!

Kakšno obliko imate ostali:
takšno:

Excavator je izjavil:

https://imgur.com/A2nY1uG

ali takšno:

APPluk je izjavil:

Tisti ki imate 2. verzijo lahko prosim prilepite screenshot, kako lahko izbirate med DPD in Pošto Slovenije, ker jaz sem poskusil z vsem možnim in vedno je Pošta Slovenije (torej +1€ in še sam moram po paket;()

Han ::

Odvoz starega aparata (+10 eur) je tudi en velik nateg. Če kupiš novega, so starega dolžni prevzeti brezplačno!

Magic1 ::

Prevzeti res, dostaviti od tebe do njih pa verjetno ne.
Magic

Veron ::

Ima kdo izkušnje z vračilom mobilnega telefona na mimovrste v okviru Odstop od pogodbe 14dni?
Namreč kolegica me sprašuje, pa ne znam odgovorit. Ona je telefon odpakirala, odstranila nalepke, dala svojo sim kartico notri in ga "uporabljala" eno popoldne. Nato ugotovila, da ji je telefon hudo prevelik in ga ne želi.

Je že kdo imel podoben primer? Komplicirajo (po moji logiki bi)?
Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Veron ()

111111111111 ::

Nekaj malega ji bodo odbili, ampak če ni vidnih poškodb ne bodo komplicirali. Sem vrnil laptop.

Veron,če je kupila preko spleta ima 14 dni da odstopi od pogodbe, razlogi niso važni.

tomy5 ::

Blumper je izjavil:

Veron,če je kupila preko spleta ima 14 dni da odstopi od pogodbe, razlogi niso važni.

Ampak to velja samo za vračilo novega in neuporabljenega blaga! To vsi pozabljajo, je treba prebrati do konca.

Ne, to velja za vsak nakup ku si ga opravil preko interneta oz. V primeru ko artikla pred nakupom nisi videl...

darkolord ::

Ampak kot je napisano, lahko opraviš "preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja".

predvidevam, da bi ga vseeno vzeli nazaj, nato bi se prodajal pod rubriko ''odprta embalaža'' za par % ceneje.

Veron ::

Hja, je bolj vprašanje, kaj štejejo pri telefonu za "preizkus artikla v obsegu, kot je NUJNO potrebno za ugotovitev dejanskega stanja". No, ji bom rekel, naj odnese pa bo videla kako se bo izteklo. Načeloma ni težav, koliko vas razumem.

111111111111 ::

Ni težav, vsaj jaz jih še nisem imel. Težijo zaradi raztrgane embalaže to ti znajo kakšen € odbit, drugače pa ne. Jaz sem VIP kupec in sem robo testiral tudi po 3 tedne (robo lahko vrnem v 60 dneh) in jo poslal nazaj brez prask in brez sledu uporabe, pa nisem imel težav. Glede tega jih moram pohvalit. Še nisem imel slabe izkušnje.

Aero01 ::

https://www.mimovrste.com/procesorji/am...
Na mimovrste zaradi odprte embalaže znižan Ryzen 7 1800X za 67% !!
Vendar je žal originalna cena 876,78 €, tako da je znižana 283,62 € :D
Je to slučajen kiks kakšnega bota na mimovrste, ali dostikrat objavijo takšne cvetke?

seminal ::

PO novem treba +1€ doplačat če si naročiš v katero poslovalnico in hočeš plačati tam ali s kartico ali z denarjem... Nesramno, a paypala pa ne podpirajo.

Novo je tudi doplačilo za gotovinsko plačilo preko DPD. Do sedaj sem vedno izbral DPD, ker je ponujal gotovinsko plačilo brez provizij, kot kaže je šlo samo za ''poceni'' marketinško foro.
Izgleda se res hočejo znebit gotovine, čeprav se mi zdi precej nesramno, lahko zapraviš tistih 250EUR? pa dobiš zastonj poštnino, z gotovino pa ne moreš plačat...edit: lahko plačaš, ampak moraš doplačat 1EUR stroškov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Curly ()

stevie boy ::

dobil poškodovan artikel. uradni zapisnik pošte pa se glasi: povzročitelj neznan.
je to dobro ali slabo?

Furbo ::

seminal je izjavil:

PO novem treba +1€ doplačat če si naročiš v katero poslovalnico in hočeš plačati tam ali s kartico ali z denarjem... Nesramno, a paypala pa ne podpirajo.

To ni res, razen če naročaš artikle skoraj zanemarljive vrednosti.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

stevie boy je izjavil:

dobil poškodovan artikel. uradni zapisnik pošte pa se glasi: povzročitelj neznan.
je to dobro ali slabo?

kaj menite?

Si paket sprejel? Je bil zapisnik napisan preden si dobil paket?
V splošnem imaš itak pravico paket vrnit nazaj, ampak je pa priročno če imaš dokaz, da ni bil poškodovan s tvoje strani.

Piši jim na podporo, zagotovo boste razjasnili, kaj se da storiti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Curly ()

paket so pripeljali in sem ga sprejel, nato reklamiral, paket so odpeljali, napisali uradni popis, zanima me le, zakaj so napisali "povzročitelj neznan". drugo vse štima.

darkolord ::

Ker ne vedo, kdo je povzročitelj?

stevie boy je izjavil:

paket so pripeljali in sem ga sprejel, nato reklamiral, paket so odpeljali, napisali uradni popis, zanima me le, zakaj so napisali "povzročitelj neznan". drugo vse štima.

Kaj ste rešili s to zadevo?
««
28 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31755572 (21769) V-i-p
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14351824 (32646) PoStrah
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

8030731 (22057) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

368174995 (159825) zoot

Več podobnih tem