» »

Mimovrste

Mimovrste

««
32 / 91
»»

tomy5 ::

zmaugy je izjavil:

Sam naročam vsepovsod drugje, razen na mimovrste. Tam samo če drugje ni ali pa je skupaj z dostavo (na primer Amazon) veliko dražje.
Pa sem imel nekaj let VIP status, ampak so se mi ene parkrat zamerili in so šli na mojo črno listo.
Nazadnje sem naročil nek ipad ovitek (z ekstra durable look-om) cena okrog 30 EUR (če se prav spomnim), zadeva je šla u k. v nekaj tednih, nisem sploh izgubljal časa z reklamiranjem. Trenutnega sem kupil v Big Bangu (brick&mortar) in funkcionira že nekaj mesecev.
Škoda časa.

Ovitek je bil od katerega proizvajalca ? Znamka ?

zmaugy ::

Ne spomnim se več.

Tudi če ne bi imel slabih izkušenj z njimi, bi jih dal na črno listo, ker težijo ves čas na youtube s svojo zoprno reklamo za GlupiPetek.

Machete ::

Ublock origin. Jaz reklame na yt še nisem videl na svojem pcju.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Kaj pa na ios?

darkolord ::

Če daš youtube na črno listo se znebiš vseh takih zoprnežev z enim korakom.

shadeX ::

Machete je izjavil:

Ublock origin. Jaz reklame na yt še nisem videl na svojem pcju.

Reklame že dolgo niso več nadležni pop-upi in obvestila, kot večina to zmotno misli. Škoda, ker zamujaš reklame za izdelke oz. storitve, ki jih Google prikazuje na podlagi tvojih zanimanj.

Jaz reklame v večini jemljem kot Google News. Se pa strinjam z zmaugijem.. določene reklame znajo biti nadležne, za tiste kliknem "me ne zanima", ampak še vedno dostkrat dobim njihov oglas. ;((

Ne bi pa zaradi tega uporabljal blokerjev, ker skoraj ne gre mesec mimo da ne bi kupil nekaj uporabnega. Pred 3 meseci sem zapravil 100EUR za skillshare naročino, večkrat kupim tudi course na Udemy. V preteklem letu sem samo na oglasih zapravil okoli 1500EUR. Niti malo mi ni žal, glede na znanje in produkte ki sem jih dobil v zameno :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

energetik ::

s1m0n je izjavil:

A imajo takšno "gužvo" pri mimovrste?
Da jih ni možno dobit na telefon prav tako ne odgovora na mail.
Čakam že 1 teden na robo pa nič od nič še vedno čaka na dostavo...
Čudno, jaz sem jih 2 dni nazaj dobil na telefon takoj ko sem poklical. In takoj so tudi uredili vračilo izdelka v garancijo (naročilo poštarja), je že poslan v popravilo.

Jim pa danes nekaj štrajka spletna stran. Črni petek? :))

gusto ::

Pa saj jim niti spletna stran ne dela. Pred pol ure kliknem na prvi strani "POGLEJ BLACK FRIDAY PONUDBO", me preusmeri nekam, kjer potem piše "v tej kategoriji ni izdelkov". Sedaj hočem pogledati za slušalke, kliknem na "naglavne slušalke brez mikrofona" in dobim error, page not found. Lani sem se že nasankal pri njih, sem naročil nekaj izdelkov na zalogi v centralnem skladišču in čakal po en teden, letos me ne bodo več tako gladko nategnili. Bom naročil kaj, če bo res ugodno in ne bom rabil takoj. S temi izmišljenimi znižanimi cenami za 90% izdelkov naj se kar solijo.
Za primerjavo, iz Nemčije sem naročil 10kg težek, velik paket, poštnina 10€ (1000 km oddaljena lokacija), naročil v ponedeljek zjutraj, dobil v četrtek zjutraj. Da ne govorim, da bistveno ceneje, kot v SLO. To je storitev.

s1m0n ::

Sem dobil odgovor, da imajo od 1.11. povečano število naročil zaradi "Črnega petka".
Kaj meni to pomaga, če je že deseti dan pa še robe sploh niso poslali in stoji v skladišču...

Mislim, da je možno v tem času paket odpremit tudi v takšnem navalu no ne vem, če je prejšnji teden bilo tako hudo število naročil, da jim ni uspelo.

energetik ::

energetik je izjavil:

s1m0n je izjavil:

A imajo takšno "gužvo" pri mimovrste?
Da jih ni možno dobit na telefon prav tako ne odgovora na mail.
Čakam že 1 teden na robo pa nič od nič še vedno čaka na dostavo...
Čudno, jaz sem jih 2 dni nazaj dobil na telefon takoj ko sem poklical. In takoj so tudi uredili vračilo izdelka v garancijo (naročilo poštarja), je že poslan v popravilo.
Izdelek včeraj oddal na pošti, zdajle že dobil sporočilo, da so ga prejeli v garancijsko popravilo. Zaenkrat gre lepo, morda imajo garancijski oddelek ločen od ostalih :)

BOCo. ::

Na dostavo izdelka že čakam 3 tedne. Odgovori na njihov mail je vedno enak: Povečan obseg naročil.

Očitno je organizacija dela katastrofalno slaba.

Jaz sem že drugje naročil pa dobijo to kar še jim ni uspelo poslat kar nazaj ker se mi ne, da čakat 14 dni za nekaj kar so že prvi dan pripravili za pošiljanje...

Če bi izbral prevzemno mesto bi robo že imel naslednji dan, a mi te dni ni ustrezal osebni prevzem :)

Ja začakam gume od ponedeljka, :S upam, da ne 2 tedna..

zadetek ::

Js tudi cakam ze 2 tedna vse je bilo na zalogi, placilo po povzetju. Na mail mi niti ne odgovorijo, da bi lahko preklical narocilo, ce ne mislijo poslat. Stanje pise Predaja prevozniku, je uspelo komu preklicat al kaj naj cakamo v nedogled ker bi lahko kupil drugje. Tak da svetujem da ne naročate.

bigbada ::

Vam dela mimovrste spletna stran? Meni piše error timed out.

DINAMIK ::

@bigbada ,meni dela stran mimovrste .....

rdecaluc ::

Da ne boste vse krivde zmetali na mimovrste. Če bi videli kako zasuti so šele dostavni servisi, bi bili veseli da sploh pride v enem kosu ...
Est modus in rebus. ,typos

bauci ::

Naročil še eno zadevo in dobil obvestilo, da me čaka na prevzem že naslednji dan. Torej v tem tednu naročil dvakrat in obakrat dobil obvestilo o prevzemu že naslednji dan. Ali imam srečo ali pri tem igra vlogo tudi kaj naročiš (niso bile računalniške komponente) in koliko zadeva stane (obakrat nad 100€).

Pri mojem naročilu je stanje takšno. In vsak dan se datum dostave premakne :)
 mimovrste

mimovrste

Tisto kar je bilo naročeno na prevzemno je bilo takoj naslednji dan. Tega artikla pa mi v tem tedni ne bi uspelo osebno prevzet pa sem ga raje naročil po pošti.
A kot zgleda so že skoraj 2 tedna nazaj imeli tak naval, da se moj paket ni premaknil iz skladišča.

Tole je totalen shitshow iz mimovrste, mislim, da jih ne bi smelo presenetiti povečanje prodaje, očitno so precej podhranjeni kadrovsko in to naj rešijo znotraj hiše, ne pa na strankah. Meni so se trenutno totalno priskutili, ker tole meji na nesposobnost ali pa ignoranco do strank. Študenka, seveda nič kriva, mi je po telefono zgolj govorila, da je gneča in da nima kej, da se naročilo predvidoma odpravi iz skladišča enkrat (pon, tor, sre, čet?) naslednji teden.
1 teden+ za nekaj spravit na pot, pa naj bojo to moje gume ali pa podloga za miško, je povsem nesprejemljivo.

Pri meni bo kot zgleda, čez 2 tedna, da bo roba sploh zapustila skladišče... Pol pa še mora prit do mene. Je pa šlo za darilo za RD pa še to naročeno več kot 14+ dni prej upam le, da pride do termina.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()

Gregex ::

s1m0n je izjavil:

Pri mojem naročilu je stanje takšno. In vsak dan se datum dostave premakne :)
 mimovrste

mimovrste

Tisto kar je bilo naročeno na prevzemno je bilo takoj naslednji dan. Tega artikla pa mi v tem tedni ne bi uspelo osebno prevzet pa sem ga raje naročil po pošti.
A kot zgleda so že skoraj 2 tedna nazaj imeli tak naval, da se moj paket ni premaknil iz skladišča.

Enako je pri meni. Naročeno 16.11. in to en ubogi ssd disk. Upam, da enkrat do božiča bo. Prej se dobi iz Kitajske ffs. Pa sem vip, torej sem v zadnjem letu jim pustil lep kupček denarja. Sranje totalno.

Zakaj naročate tam vsi ki jamrate že od lani veste da je vse tolk slabo?

Aja pa še to. Plačal s kreditno in piše pod naročilom preostane za plačilo 42€. Očitno imajo cel sistem v k ne samo zamujanje.

OldSkul ::

Jaz sem čakal več kot 2 tedna. Ker se mi ni mudilo, se niti nisem preveč jezil. Sicer pa pri njih še dolgo ne bom nič nabavil. Namesto v reklame naj investirajo v delovno silo. Bedaki.

gustek_si ::

Mislim, da če zdaj naročiš je velika šansa da dobiš po božiču. Tako da previdno.

shadeX ::

Ker nekateri tako lepo hvalite Amazon. Tudi hitra dostava ne pride pred določenih posledic.
https://slo-tech.com/novice/t733973

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Povsod je v tem tem času problem ampak kot zgleda še nobeden od teh prodajalcev tega ni dojel ker drugače ne bi vsako leto bile enake težave.

Tudi tam kjer sem sam nekaj časa delal je bilo podobno. Vedlo se je, da bo v decembru naval pa se je delalo sobote, nedelje namesto, da bi za ta čas še koga zaposlili...

fokz8 ::

@tomy5

se ne morem bol strinjam s tabo. vedo kako je vsako leto, naročijo vseeno, da lahk pol jokajo po forumih.

sicr pa glede na to, da če je izdelek pripravljen na prevzem naslednji dan ali pa čez 2 dni (v skladiščih- kot so že nekateri omenili), kaže na nesposobnih dostavnih služb (DPD, PS) in verjetno mimovrste nima s tem veze nič.

meni je v časih DPD paket pripeljal ob 9 zjutr, zdaj mi vozi ob 18 zvečer, ker imajo tako gužvo. se je tudi že zgodilo, da me je klical, da "danes" ne bo utegnil...
"Creativity is contagious. Pass it on"
- AE

Kaj ima tu veze dostavna služba, če sploh izdelki niso predani dostavnim službam? Torej je problem pri mimovrste oz. bi se lahko preimenovali v za vrsto, ker moj izdelek zgleda, da niti v vrsti (še) ni in ko bo pač bo. :))

In ravnokar dobil sms, da so preko pošte odpremili. Hehe, berejo tole ali?

Srečnež :) Pa si naročil pozneje kot jaz!

MadMax ::

En klinc berejo, čakam podobno kot s1m0n že cel teden...
Sem jim poslal mejl kdaj lahko pričakujem pošiljko, na katerega so generično odgovorili:
Pozdravljeni,

zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Zaradi povečanega obsega dela lahko pride do manjših zamud pri odpremi naročil. Vaše naročilo je v fazi priprave in bo predano dostavni službi v najkrajšem možnem času.

Ko bo naročilo odpremljeno na Pošto Slovenije boste o tem obveščeni preko sms sporočila. Dostavo lahko pričakujete predvidoma naslednji delovni dan oziroma v roku treh delovnih dni od prejetja obvestila o odpremi.

Za zamudo se vam iskreno opravičujemo.

Ne rečem za izdelke ki jih nimajo pri sebi (zaloga pri dobavitelju), ampak kako si pocarji privoščijo to delat z izdelki, ki so na zalogi in že dneve čakajo pripravljeni samo da jih še poštar prevzame?
In odgovora na vprašanje v tem blabla mejlu seveda tudi ni...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Teden še ni nič :) Pri meni bo počasi 2 tedna!
Ampak se več ne sekiram, ko pride pride.

gustek_si ::

Če bo do božiča bo še ok.

facepalm ::

ocitno so imeli lani tako malo preklicev narocil, da so ocenili, da se jim bolj splaca investirat v oglasevanje kakor v dodatno delovno silo.
trenutni zaposleni pa bodo ze potrpeli.. standardna praksa v Sloveniji

fido89 ::

Tudi jaz sem danes dobil mail, da me pošiljka čaka na njihovem prevzemnem mestu. Naročil 6.11, od 17.11 naprej, pa je bila pošiljka "na poti na prevzemno mesto". Torej izgovori, da je problem v dostavnih službah vsaj v mojem primeru niso na mestu. Prav tako je plačilo ob povzetju.

Iz njihove strani sem vajen, da se včasih zgodi, da pošiljke še ni ob dogovorjenem datumu, ker določenih artiklov ne dobijo prav čas od proizvajalcev (in tudi v tem primeru se je na začetku vse skupaj prestavilo za par dni), ampak tole je pa res preveč.

MadMax ::

Tisto česar ni oz. čakajo od dobavitelja, pošiljajo vsaj obvestila da še ni pripravljeno.
Ko pa
Dejansko stanje
Predaja prevozniku
Pošiljka je pripravljena za prevzem s strani prevoznika, ki jo bo dostavil.

se ne premakne več kot teden in niti obvestila ni nibenega, je pa višek "profesionalnosti"...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

darkolord ::

tomy5 je izjavil:

Zakaj naročate tam vsi ki jamrate že od lani veste da je vse tolk slabo?
Zaradi cene, seveda.

Par evrov nižja cena od konkurence in vsi grehi so pozabljeni.

Meiniken ::

Vsi se pritožujejo glede časa dostave ampak vsi še kar naprej tam naročajo. Jebenti, dej kak euro več pa drugje naroč. Al se pa ne pritožuj.

Sam sem naročil dva usb ključka pri mimovrstah. Piše, da bom dobil 27. 11. ampak ne bom ravno presenečen če bo kasneje.

darkolord je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Nazadnje sem naročil nek ipad ovitek (z ekstra durable look-om) cena okrog 30 EUR (če se prav spomnim), zadeva je šla u k. v nekaj tednih, nisem sploh izgubljal časa z reklamiranjem. [...]
Škoda časa.
Sej ne proizvajajo robe, ampak jo samo prodajajo. Tudi v bigbangu lahko kupiš crap.

Sami se odločajo kakšno kvaliteto bojo imeli v programu.

zmaugy je izjavil:

darkolord je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Nazadnje sem naročil nek ipad ovitek (z ekstra durable look-om) cena okrog 30 EUR (če se prav spomnim), zadeva je šla u k. v nekaj tednih, nisem sploh izgubljal časa z reklamiranjem. [...]
Škoda časa.
Sej ne proizvajajo robe, ampak jo samo prodajajo. Tudi v bigbangu lahko kupiš crap.

Ne, ne, ne, ti se odločaš kaj boš kupil in prenehaj za svoje slabe odločitve krivit vse druge, toj preraslo v pravo nočno moro današnje družbe ko so vedno vsu drugi krivi za samostojne odločitve ljudi
Imel si prilčožnost vrniti izdelek pa ga nisi ,,,, se pravi si popolnoma sam kriv za svojo odralso odločitev, razen če nisi 8 letni otrok

tomy5 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

darkolord je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Škoda časa.

Ne, ne, ne, ti se odločaš kaj boš kupil in prenehaj za svoje slabe odločitve krivit vse druge, toj preraslo v pravo nočno moro današnje družbe ko so vedno vsu drugi krivi za samostojne odločitve ljudi
Imel si prilčožnost vrniti izdelek pa ga nisi ,,,, se pravi si popolnoma sam kriv za svojo odralso odločitev, razen če nisi 8 letni otrok

Lepo si demonstriral tole.:))

Drugače pa: trgovina se odloči, kakšne stvari bo imela v ponudbi. In kupec se nato odloči ali bo v takšni trgovini sploh kupoval in če da, kaj iz ponudbe bo kupil.
V mojem primeru se mi je zdelo, da bi bilo dokazovanje sizifovo delo, ker bi prav enostavno lahko tam rekli, da se je z ovitkom ravnalo grdo in se je stvar zato pokvarila. Moja beseda proti njihovi, za 30 EUR (mislim da je bilo tu nekje), pošiljanje sranja nazaj, prerekanje...? Kot rečeno, škoda časa.
Pač so zdaj zadnja možnost, če nekaj res nujno rabim in ne dobim drugje. Glede na to, kako se pritožujete vsi glede rokov, ker naj bi imeli gužvo, je itak vseeno, ane?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

ginekk ::

Jaz sem naročil nedavno robe za par sto evro, seveda s plačilom prek povzetja in dostavo na dom. Bom enostavno odstopil, če se nič ne zgodi v 14 dneh. Skladno s pogoji objavljenimi na strani.

Trgovina ti ponudi, ti se odločiš in začni že sprejemati odgovornost za svoja dejanja, če nisi odsgtopil od nakupa si sam kriv za svojo lenobo, brezvoljnost, zagrenjenost!
Začni sprejemati odgovornost za svoja dejanja in nedejanja!

A je kaj, kar sem napisal, kar ne drži? Ne? Ok, potem se lahko počasi nehaš zaganjati vame in se greš igrat s kom drugim.

Jaz nisem imel slabih izkušenj, niti nisem vedel za lanske zamude, drugače ne bi naročil.

Lani tudi jaz nisem imel tekih težav v podobnem času.
Pač loterija kot zgleda :)

Klical spet, se je začela nekaj zadirat avša, da je gužva in da nima kaj narest. Jo razumem, ampak sem ji naložil krepko da je klicni center tam za pomoč in da je pač gneča ni noben odgovor in da 'upam' tudi ni noben odgovor. Če jutri ne gre roba naprej, preklkličem naročilo. Upam, da kot pravna oseba lahko.
««
32 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31760455 (26652) V-i-p
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14354331 (35153) PoStrah
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

8032100 (23426) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

368179267 (164097) zoot

Več podobnih tem