Forum » Kaj kupiti » Kateri TV-tuner?
Kateri TV-tuner?
Satelit ::
Živjo!
Kupujem TV-tuner za domačo uporabo, rabil bi ga prevsem za pretvorbo svojih starih VHS kaset v digitalno obliko, saj ne bi rad izgubil posnetkov zame nepreceljive vrednosti. Obenem pa bi z njim občasno rad posnemal kakšno tekmo ali film, ki si jih ne morem ogledati, namesto da bi to počel z 'klasičnim' videorekorderjem. Slišal sem da so Pinnaclovi tunerji kar v redu, pa me zanima še vaše mnjenje. Cena naj bi bila max 100€ (nov).
Katerega bi priporočali (ni nujno da je Pinnaclov) ?
Že vnaprej hvala za vaše odgovore.
Kupujem TV-tuner za domačo uporabo, rabil bi ga prevsem za pretvorbo svojih starih VHS kaset v digitalno obliko, saj ne bi rad izgubil posnetkov zame nepreceljive vrednosti. Obenem pa bi z njim občasno rad posnemal kakšno tekmo ali film, ki si jih ne morem ogledati, namesto da bi to počel z 'klasičnim' videorekorderjem. Slišal sem da so Pinnaclovi tunerji kar v redu, pa me zanima še vaše mnjenje. Cena naj bi bila max 100€ (nov).
Katerega bi priporočali (ni nujno da je Pinnaclov) ?
Že vnaprej hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
- spremenil: Satelit ()
Satelit ::
Res nimate nobenih predlogov? Vsaj kakšen nasvet glede znamke, verjetno je kdo na forumu, ki ima doma tv-tuner pa je z njim zadovoljen.. ?
Lep pozdrav
Alexius Heristalski ::
Vzemi tuner s hardversko podporo zajemu v MPEG-2. Leadtek PVR2000, Sapphire Theatrix (in druge kartice s čipom Theater 550 Pro), Hauppage WinTV PVR 150, 250, 350, ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10168 (7977) | edublin |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7404 (5471) | Tiash |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19456 (12496) | Izi |
» | Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000Oddelek: Kaj kupiti | 2884 (2078) | Izi |
» | Kako zajemat sliko iz analogne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 1117 (1077) | frenk |