Forum » Pomoč in nasveti » Firefox in odpiranje novih tabov
Firefox in odpiranje novih tabov
Prometnik ::
Zanima me, kako pripraviti firefox, da odpira nove tabe ene poleg drugega in ne vedno na koncu??
Da bo vprašanje bolj razumljivo (glej sliko):
Ko sem v tabu SLOTECH in s srednjim klikom odprem kakšno povezavo v novem tabu, se ta tab pojavi na koncu (naprej od vikipedije) in ne VMES med tabom slotech in wikipedio.
Torej: rad bi, da se novi tabi odpirajo poleg taba, iz katerega sem povezavo odprl in ne vedno na koncu seznama tabov!
Hvala za pomoč.
Da bo vprašanje bolj razumljivo (glej sliko):
Ko sem v tabu SLOTECH in s srednjim klikom odprem kakšno povezavo v novem tabu, se ta tab pojavi na koncu (naprej od vikipedije) in ne VMES med tabom slotech in wikipedio.
Torej: rad bi, da se novi tabi odpirajo poleg taba, iz katerega sem povezavo odprl in ne vedno na koncu seznama tabov!
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft splavil HTML5 LabsOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4509 (3673) | KalEl |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15807 (10397) | clix |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22240 (13988) | R33D3M33R |
» | V torek 24. oktobra 2006 izide Firefox 2.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12081 (8528) | Mobidick |
» | Darilo ob desetletnici Opere (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13455 (9789) | ender |